ūüďĖ Tietosuojak√§yt√§nt√∂ (FI)

Tämä tietosuojakäytäntö sivustolle gelsonluz.com ("me", "me" tai "meidän") kuvaa, kuinka ja miksi saatamme kerätä, tallentaa, käyttää ja/tai jakaa ("käsitellä") tietojasi, kun käytät palveluitamme ("Palvelut"), esimerkiksi kun:

 • Vieraile verkkosivustollamme osoitteessa gelsonluz.com tai mill√§ tahansa verkkosivustollamme, jolla on linkki t√§h√§n tietosuojak√§yt√§nt√∂√∂n
 • Ota yhteytt√§ meihin muilla asiaan liittyvill√§ tavoilla, mukaan lukien myynti, markkinointi tai tapahtumat

Kysymyksiä tai huolenaiheita? Tämän tietosuojakäytännön lukeminen auttaa sinua ymmärtämään tietosuojaoikeutesi ja valintasi. Jos et hyväksy käytäntöjämme ja käytäntöjämme, älä käytä Palveluitamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää tai huolenaiheita, ota yhteyttä:

https://www.instagram.com/gelsonluz.m/

YHTEENVETO KESKEISI√Ą KOSKEVISTA

Tämä yhteenveto sisältää tärkeimmät kohdat tietosuojakäytännöstämme.

Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Kun vierailet palveluissamme, k√§yt√§t niit√§ tai navigoit palveluissamme, saatamme k√§sitell√§ henkil√∂kohtaisia ‚Äč‚Äčtietoja riippuen siit√§, miten olet vuorovaikutuksessa gelsonluz.com-sivuston ja palvelujen kanssa, tekemist√§si valinnoista sek√§ k√§ytt√§mist√§si tuotteista ja ominaisuuksista.

Käsittelemmekö arkaluontoisia henkilötietoja?

Emme käsittele arkaluonteisia henkilötietoja.

Saammeko tietoja kolmansilta osapuolilta?

Emme saa tietoja kolmansilta osapuolilta.

Miten käsittelemme tietojasi?

Käsittelemme tietojasi tarjotaksemme, parantaaksemme ja hallinnoimme palveluitamme, kommunikoidaksemme kanssasi turvallisuuden ja petosten ehkäisemiseksi sekä noudattaaksemme lakia. Voimme käsitellä tietojasi myös muihin tarkoituksiin suostumuksellasi. Käsittelemme tietojasi vain, kun meillä on siihen pätevä laillinen syy.

Missä tilanteissa ja minkä tyyppisten osapuolten kanssa jaamme henkilötietoja?

Saatamme jakaa tietoja tietyissä tilanteissa ja tiettyjen kolmansien osapuolten luokkien kanssa.

Kuinka pidämme tietosi turvassa?

Meillä on organisatoriset ja tekniset prosessit ja menettelyt henkilötietojesi suojaamiseksi. Mikään Internetin kautta tapahtuva sähköinen lähetys tai tiedontallennustekniikka ei kuitenkaan voi taata 100 %:n turvallisuutta, joten emme voi luvata tai taata, että hakkerit, verkkorikolliset tai muut luvattomat kolmannet osapuolet eivät pysty kumoamaan tietoturvaamme ja keräämään väärin käyttää, varastaa tai muokata tietojasi.

1. MIT√Ą TIETOT KER√Ą√ĄMME?

Henkilötiedot, jotka annat meille

Lyhyesti: Keräämme henkilötietoja, jotka annat meille.

Keräämme henkilötietoja, jotka annat meille vapaaehtoisesti, kun rekisteröidyt Palveluihin, osoitat kiinnostusta saada tietoja meistä tai tuotteistamme ja palveluistamme, kun osallistut Palveluiden toimintaan tai muuten otat meihin yhteyttä.

Sinun toimittamat henkilötiedot.

Keräämämme henkilötiedot riippuvat vuorovaikutuksestasi kanssamme ja Palveluissa, tekemistäsi valinnoista sekä käyttämistäsi tuotteista ja ominaisuuksista. Keräämiämme henkilötietoja voivat olla seuraavat:

 • nimet
 • s√§hk√∂postiosoitteet

Arkaluontoinen tieto

Emme käsittele arkaluonteisia tietoja.

Maksutiedot

Saatamme kerätä tietoja, joita tarvitaan maksusi käsittelyyn, jos teet ostoksia, kuten maksuvälineen numeron (kuten luottokortin numeron) ja maksuvälineeseesi liittyvän suojakoodin. Paypal tai muu maksunkäsittelijä voi tallentaa maksutiedot. Löydät heidän tietosuojakäytäntönsä linkin täältä:

https://www.paypal.com/br/webapps/mpp/ua/privacy-full

Sosiaalisen median kirjautumistiedot

Saatamme tarjota sinulle mahdollisuuden rekister√∂ity√§ meille k√§ytt√§m√§ll√§ olemassa olevia sosiaalisen median tilitietojasi, kuten Facebook-, Twitter- tai muu sosiaalisen median tili. Jos p√§√§t√§t rekister√∂ity√§ t√§ll√§ tavalla, ker√§√§mme tiedot, jotka on kuvattu osiossa "MITEN K√ĄSITTELEMME SOSIAALISTA KIRJAUTUMISTASI?".

Kaikkien meille antamiesi henkilötietojen on oltava oikeita, täydellisiä ja tarkkoja, ja sinun on ilmoitettava meille kaikista tällaisiin henkilötietoihin liittyvistä muutoksista.

Tiedot kerätään automaattisesti

Lyhyesti: Jotkut tiedot, kuten Internet Protocol (IP) -osoitteesi ja/tai selaimesi ja laitteen ominaisuudet, kerätään automaattisesti, kun vierailet palveluissamme.

Keräämme automaattisesti tiettyjä tietoja, kun vierailet, käytät tai navigoit Palveluissa. Nämä tiedot eivät paljasta henkilöllisyyttäsi (kuten nimeäsi tai yhteystietojasi), mutta ne voivat sisältää tietoja laitteesta ja käytöstä, kuten IP-osoitteesi, selaimesi ja laitteen ominaisuudet, käyttöjärjestelmä, kieliasetukset, viittaavat URL-osoitteet, laitteen nimi, maa, sijainti , tiedot siitä, miten ja milloin käytät palveluitamme, sekä muita teknisiä tietoja. Näitä tietoja tarvitaan ensisijaisesti Palvelujemme turvallisuuden ja toiminnan ylläpitämiseen sekä sisäisiin analytiikka- ja raportointitarkoituksiin.

Keräämme tietoja myös evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla.

Keräämämme tiedot sisältävät:

 • Loki- ja k√§ytt√∂tiedot. Loki- ja k√§ytt√∂tiedot ovat palveluun liittyvi√§, diagnostiikka-, k√§ytt√∂- ja suorituskykytietoja, joita palvelimemme ker√§√§v√§t automaattisesti, kun k√§yt√§t palveluitamme ja jotka tallennamme lokitiedostoihin. Riippuen siit√§, miten olet vuorovaikutuksessa kanssamme, n√§m√§ lokitiedot voivat sis√§lt√§√§ IP-osoitteesi, laitetietojasi, selaintyyppi√§si sek√§ asetuksiasi ja tietoja toiminnastasi Palveluissa (kuten k√§ytt√∂√∂n liittyv√§t p√§iv√§m√§√§r√§-/aikaleimat, katsotut sivut ja tiedostot , haut ja muut suorittamasi toiminnot, kuten k√§ytt√§m√§si ominaisuudet, laitteen tapahtumatiedot (kuten j√§rjestelm√§n toiminta, virheraportit (jota kutsutaan joskus "kaatumisvedoksiksi") ja laitteistoasetukset).
 • Laitteen tiedot. Ker√§√§mme laitetietoja, kuten tietoja tietokoneesta, puhelimesta, tabletista tai muusta laitteesta, jolla k√§yt√§t Palveluita. K√§ytetyst√§ laitteesta riippuen n√§m√§ laitetiedot voivat sis√§lt√§√§ tietoja, kuten IP-osoitteesi (tai v√§lityspalvelimesi), laitteen ja sovelluksen tunnusnumerot, sijainti, selaintyyppi, laitteistomalli, Internet-palveluntarjoaja ja/tai matkapuhelinoperaattori, k√§ytt√∂j√§rjestelm√§ ja j√§rjestelm√§n kokoonpanotiedot.
 • Sijaintitiedot. Ker√§√§mme sijaintitietoja, kuten tietoja laitteesi sijainnista, jotka voivat olla tarkkoja tai ep√§tarkkoja. Ker√§√§m√§mme tiedon m√§√§r√§ riippuu palveluihin k√§ytt√§m√§si laitteen tyypist√§ ja asetuksista. Saatamme esimerkiksi k√§ytt√§√§ GPS:√§√§ ja muita tekniikoita ker√§t√§ksemme geopaikannustietoja, jotka kertovat meille nykyisen sijaintisi (IP-osoitteesi perusteella). Voit kielt√§yty√§ n√§iden tietojen ker√§√§misest√§ joko kielt√§m√§ll√§ p√§√§syn tietoihin tai poistamalla sijaintiasetuksen k√§yt√∂st√§ laitteeltasi. Jos kuitenkin p√§√§t√§t kielt√§yty√§ k√§yt√∂st√§, et ehk√§ voi k√§ytt√§√§ tiettyj√§ Palvelujen ominaisuuksia.

2. MITEN K√ĄSITTELEMME TIETOJASI?

Lyhyesti: Käsittelemme tietojasi tarjotaksemme, parantaaksemme ja hallinnoimme palveluitamme, kommunikoidaksemme kanssasi, turvallisuuden ja petosten ehkäisemiseksi sekä lain noudattamiseksi. Voimme käsitellä tietojasi myös muihin tarkoituksiin suostumuksellasi.

Käsittelemme henkilötietojasi useista syistä riippuen siitä, kuinka käytät palveluitamme, mukaan lukien:

 • Helpottaa tilin luomista ja todennusta ja muuten hallita k√§ytt√§j√§tilej√§. Saatamme k√§sitell√§ tietojasi, jotta voit luoda tilisi ja kirjautua siihen sek√§ pit√§√§ tilisi toimintakunnossa.
 • Toimittaa ja helpottaa palvelujen toimittamista k√§ytt√§j√§lle. Saatamme k√§sitell√§ tietojasi tarjotaksemme sinulle pyydetyn palvelun.
 • Vastatakseen k√§ytt√§jien tiedusteluihin/tuen tarjoamiseen k√§ytt√§jille. Saatamme k√§sitell√§ tietojasi vastataksemme tiedusteluihisi ja ratkaistaksemme mahdolliset ongelmat, joita sinulla saattaa olla pyydetyn palvelun kanssa.
 • Hallinnollisten tietojen l√§hett√§minen sinulle. Saatamme k√§sitell√§ tietojasi l√§hett√§√§ksemme sinulle tietoja tuotteistamme ja palveluistamme, ehtojemme ja k√§yt√§nt√∂jemme muutoksista sek√§ muista vastaavista tiedoista.
 • Toteuttaa ja hallita tilauksiasi. Saatamme k√§sitell√§ tietojasi Palveluiden kautta tehtyjen tilausten, maksujen, palautusten ja vaihtojen t√§ytt√§miseksi ja hallinnoimiseksi.
 • Mahdollistaa k√§ytt√§jien v√§lisen viestinn√§n. Saatamme k√§sitell√§ tietojasi, jos p√§√§t√§t k√§ytt√§√§ jotakin tarjouksistamme, jotka mahdollistavat viestinn√§n toisen k√§ytt√§j√§n kanssa.
 • Pyyd√§ palautetta. Voimme k√§sitell√§ tietojasi, kun se on tarpeen palautteen pyyt√§miseksi ja yhteyden ottamiseksi palveluidemme k√§yt√∂st√§.
 • L√§hett√§√§ksemme sinulle markkinointi- ja myynninedist√§misviestej√§. Saatamme k√§sitell√§ meille l√§hett√§mi√§si henkil√∂tietoja markkinointitarkoituksiin, jos t√§m√§ on markkinointimieltymystesi mukaista. Voit kielt√§yty√§ markkinointis√§hk√∂posteistamme milloin tahansa.
 • Toimittamaan kohdennettua mainontaa sinulle. Saatamme k√§sitell√§ tietojasi kehitt√§√§ksemme ja n√§ytt√§√§ksemme henkil√∂kohtaista sis√§lt√∂√§ ja mainoksia, jotka on r√§√§t√§l√∂ity kiinnostuksesi kohteisiisi, sijaintiisi ja muihin.
 • Palvelujemme suojaamiseksi. Saatamme k√§sitell√§ tietojasi osana pyrkimyksi√§mme pit√§√§ Palvelumme turvassa, mukaan lukien petosten valvonta ja ehk√§isy.
 • Tunnistaa k√§ytt√∂trendit. Saatamme k√§sitell√§ tietoja siit√§, kuinka k√§yt√§t Palveluitamme ymm√§rt√§√§ksemme paremmin, kuinka niit√§ k√§ytet√§√§n, jotta voimme parantaa niit√§.
 • Markkinointi- ja myynninedist√§miskampanjoidemme tehokkuuden m√§√§ritt√§miseksi. Saatamme k√§sitell√§ tietojasi ymm√§rt√§√§ksemme paremmin, kuinka voimme tarjota sinulle t√§rkeimpi√§ markkinointi- ja myynninedist√§miskampanjoita.
 • Pelastaa tai suojella yksil√∂n elint√§rke√§√§ etua. Saatamme k√§sitell√§ tietojasi tarvittaessa pelastaaksemme tai suojellaksemme yksil√∂n elint√§rkeit√§ etuja, kuten haitan est√§miseksi.

3. MIT√Ą OIKEUSPERUSTAA TUOTTAMME K√ĄSITTELESS√ĄSI TIETOJASI?

Lyhyesti: Käsittelemme henkilötietojasi vain silloin, kun uskomme sen tarpeelliseksi ja meillä on voimassa oleva laillinen syy (eli oikeusperusta) tehdä niin sovellettavan lain mukaan, kuten suostumuksesi perusteella, noudattaa lakeja ja tarjota sinulle palveluita. Tehdäksemme tai täyttääksemme sopimusvelvoitteitamme, suojellaksemme oikeuksiasi tai täyttääksemme laillisia liikeetujamme.

4. MILLOIN JA KENEN KANSSA JAAMME HENKIL√ĖTIEDOT?

Lyhyesti: Saatamme jakaa tietoja tässä osiossa kuvatuissa erityistilanteissa ja/tai seuraavien kolmansien osapuolten luokkien kanssa.

Myyjät, konsultit ja muut kolmannen osapuolen palveluntarjoajat.

Voimme jakaa tietosi kolmansien osapuolien toimittajien, palveluntarjoajien, urakoitsijoiden tai edustajien ("kolmannet osapuolet") kanssa, jotka suorittavat palveluja meille tai puolestamme ja vaativat pääsyn näihin tietoihin tehdäkseen tätä työtä. He eivät jaa henkilötietojasi muiden organisaatioiden kanssa kuin me. He sitoutuvat myös suojaamaan puolestamme säilyttämiään tietoja ja säilyttämään niitä ohjeiden mukaan. Kolmansien osapuolten luokat, joille voimme jakaa henkilötietoja, ovat seuraavat:

 • Mainosverkostot
 • Affiliate-markkinointiohjelmat
 • Maksujen k√§sittelij√§t
 • K√§ytt√§j√§tilin rekister√∂inti & Todennuspalvelut

Saatamme myös joutua jakamaan henkilötietosi seuraavissa tilanteissa:

 • Liiketoiminnan siirrot. Voimme jakaa tai siirt√§√§ tietojasi mink√§ tahansa sulautumisen, yrityksen omaisuuden myynnin, rahoituksen tai liiketoimintamme tai osan hankinnan yhteydess√§ tai neuvottelujen aikana toiselle yritykselle.
 • Tyt√§ryhti√∂t. Saatamme jakaa tietosi tyt√§ryhti√∂idemme kanssa, jolloin edellyt√§mme n√§iden tyt√§ryhti√∂iden noudattavan t√§t√§ tietosuojak√§yt√§nt√∂√§. Osakkuusyhti√∂it√§ ovat emoyhti√∂mme ja kaikki tyt√§ryhti√∂t, yhteisyrityskumppanit tai muut yhti√∂t, joissa hallitsemme tai jotka ovat meid√§n kanssamme yhteisess√§ m√§√§r√§ysvallassa.
 • Liikekumppanit. Saatamme jakaa tietosi liikekumppaneidemme kanssa tarjotaksemme sinulle tiettyj√§ tuotteita, palveluita tai kampanjoita.

5. MIK√Ą ASENNEMME ON KOLMANSIEN OSAPUOLEN VERKKOSIVUSTOISSA?

Lyhyesti: Emme ole vastuussa sellaisten kolmansien osapuolien kanssa jakamiesi tietojen turvallisuudesta, joihin saatamme linkittää tai jotka mainostavat Palveluissamme, mutta jotka eivät ole sidoksissa Palveluihimme.

Palvelut voivat linkittää kolmansien osapuolien verkkosivustoille, verkkopalveluihin tai mobiilisovelluksiin ja/tai sisältää mainoksia kolmansilta osapuolilta, jotka eivät ole sidoksissa meihin ja jotka voivat linkittää muille verkkosivustoille, palveluihin tai sovelluksiin. Näin ollen emme anna mitään takuita sellaisille kolmansille osapuolille, emmekä ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat tällaisten kolmansien osapuolten verkkosivustojen, palvelujen tai sovellusten käytöstä. Kolmannen osapuolen verkkosivustolle, palveluun tai sovellukseen johtavan linkin sisällyttäminen ei tarkoita, että suosittelemme sitä. Emme voi taata kolmansille osapuolille antamiesi tietojen turvallisuutta ja yksityisyyttä. Kolmansien osapuolten keräämät tiedot eivät kuulu tämän tietosuojakäytännön piiriin. Emme ole vastuussa minkään kolmannen osapuolen sisällöstä tai tietosuoja- ja turvallisuuskäytännöistä ja käytännöistä, mukaan lukien muut verkkosivustot, palvelut, tai sovelluksia, jotka voivat olla linkitettynä Palveluihin tai niistä. Sinun tulee tutustua tällaisten kolmansien osapuolten käytäntöihin ja ottaa heihin yhteyttä suoraan vastataksesi kysymyksiisi.

6. K√ĄYT√ĄMME Ev√§steit√§ JA MUITA SEURANTATEKNIIKKOJA?

Lyhyesti: Saatamme käyttää evästeitä ja muita seurantatekniikoita tietojesi keräämiseen ja tallentamiseen.

Saatamme käyttää evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita (kuten verkkojäljitteitä ja pikseleitä) tietojen käyttämiseen tai tallentamiseen.

7. MITEN K√ĄSITTELEMME SOSIAALISTA KIRJAUTUMISTASI?

Lyhyesti: Jos päätät rekisteröityä tai kirjautua palveluihimme sosiaalisen median tilillä, meillä voi olla pääsy tiettyihin sinuun liittyviin tietoihin.

Palvelumme tarjoavat sinulle mahdollisuuden rekisteröityä ja kirjautua sisään käyttämällä kolmannen osapuolen sosiaalisen median tilitietojasi (kuten Facebook- tai Twitter-kirjautumistunnuksiasi). Jos päätät tehdä tämän, saamme sosiaalisen median tarjoajaltasi tiettyjä profiilitietojasi. Saamamme profiilitiedot voivat vaihdella asianomaisen sosiaalisen median palveluntarjoajan mukaan, mutta usein ne sisältävät nimesi, sähköpostiosoitteesi, ystäväluettelosi ja profiilikuvasi sekä muita tietoja, jotka päätät julkaista tällaisella sosiaalisen median alustalla.

Huomaa, ett√§ emme hallitse emmek√§ ole vastuussa henkil√∂tietojesi muusta k√§yt√∂st√§ kolmannen osapuolen sosiaalisen median tarjoajan toimesta. Suosittelemme, ett√§ tutustut heid√§n tietosuojak√§yt√§nt√∂ins√§ ymm√§rt√§√§ksesi, kuinka he ker√§√§v√§t, k√§ytt√§v√§t ja jakavat henkil√∂kohtaisia ‚Äč‚Äčtietojasi ja kuinka voit m√§√§ritt√§√§ tietosuoja-asetuksesi heid√§n sivustoillaan ja sovelluksillaan.

8. SIIRET√Ą√ĄNko TIETOSI KANSAINV√ĄLISELL√Ą?

Lyhyesti: Saatamme siirtää, tallentaa ja käsitellä tietojasi muissa kuin omassa maassasi.

Palvelimemme sijaitsevat Brasiliassa. Jos käytät palveluitamme Brasilian ulkopuolelta, ota huomioon, että tietojasi voidaan siirtää, tallentaa ja käsitellä tiloissamme sekä ne kolmannet osapuolet, joiden kanssa voimme jakaa henkilötietojasi, Brasiliassa ja muissa maissa. .

9. KUINKA KAUAN S√ĄILYTT√ĄMME TIETOJASI?

Lyhyesti sanottuna: Säilytämme tietojasi niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen tarkoitusten toteuttamiseksi, ellei laki toisin edellytä.

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyihin tarkoituksiin, ellei laki (kuten vero-, kirjanpito- tai muut lakivaatimukset) vaadi tai salli pidempää säilytysaikaa. Mikään tämän tietosuojakäytännön tarkoitus ei vaadi meitä säilyttämään henkilötietojasi pidempään kuin sen ajan, jonka aikana käyttäjillä on tili meillä.

10. MITEN PID√ĄMME TIETOSI TURVASSA?

Lyhyesti: Pyrimme suojaamaan henkilötietojasi organisatoristen ja teknisten turvatoimien avulla.

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset ja kohtuulliset tekniset ja organisatoriset turvatoimenpiteet, jotka on suunniteltu suojelemaan kaikkien käsittelemiemme henkilötietojen turvallisuutta. Huolimatta turvatoimistamme ja ponnisteluistamme tietojesi turvaamiseksi, minkään Internetin kautta tapahtuvan sähköisen tiedonsiirron tai tiedontallennustekniikan olevan 100-prosenttista turvallista ei voida taata, joten emme voi luvata tai taata, että hakkerit, verkkorikolliset tai muut luvattomat kolmannet osapuolet eivät pysty tuhoamaan tietoturvamme ja keräämään, käyttämään, varastamaan tai muokkaamaan tietojasi väärin. Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme henkilötietojasi, henkilötietojen siirtäminen Palveluihimme ja palveluistamme on omalla vastuullasi. Sinun tulee käyttää Palveluita vain suojatussa ympäristössä.

11. KER√Ą√ĄMME TIEDOT ALAILAISILTA?

Lyhyesti: Emme tietoisesti kerää tietoja tai markkinoi alle 18-vuotiailta lapsilta.

Emme tietoisesti pyyd√§ tietoja tai markkinoi alle 18-vuotiailta lapsilta. Palveluita k√§ytt√§m√§ll√§ vakuutat olevasi v√§hint√§√§n 18-vuotias tai ett√§ olet t√§llaisen alaik√§isen vanhempi tai huoltaja ja annat suostumuksesi t√§llaisen alaik√§isen huollettavan henkil√∂n Palveluiden k√§ytt√∂√∂n. Jos saamme tiet√§√§, ett√§ henkil√∂tietoja on ker√§tty alle 18-vuotiailta k√§ytt√§jilt√§, ‚Äč‚Äčdeaktivoimme tilin ja ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin poistaaksemme kyseiset tiedot viipym√§tt√§ arkistoistamme. Jos saat tietoosi tietoja, joita olemme saaneet ker√§t√§ alle 18-vuotiailta lapsilta, ota minuun yhteytt√§ osoitteessa:

https://www.instagram.com/gelsonluz.m/

12. MIT√Ą TIETOSUOJASI OVAT?

Suostumuksen peruuttaminen

Jos luotamme suostumuksesi henkil√∂tietojesi k√§sittelyyn, joka voi olla nimenomaista ja/tai implisiittist√§ suostumusta, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteytt√§ k√§ytt√§m√§ll√§ yhteystietoja, jotka on annettu osiossa "MITEN VOI OTTAA YHTEYTT√Ą T√ĄST√Ą TIETOSUOJAK√ĄYT√ĄNN√ĖST√Ą?".

Huomaa kuitenkin, että tämä ei vaikuta käsittelyn lainmukaisuuteen ennen sen peruuttamista, eikä, jos sovellettava laki sen sallii, se vaikuta henkilötietojesi käsittelyyn, joka suoritetaan muilla laillisilla käsittelyperusteilla kuin suostumuksella.

Markkinointi- ja myynninedistämisviestinnän kieltäminen

Voit peruuttaa markkinointi- ja myynninedist√§misviestint√§mme milloin tahansa napsauttamalla l√§hett√§miemme s√§hk√∂postiviestien tilauksen peruutuslinkki√§ tai ottamalla meihin yhteytt√§ kohdassa "MITEN VOI ottaa yhteytt√§ t√§st√§ tietosuojak√§yt√§nn√∂st√§?". T√§m√§n j√§lkeen sinut poistetaan markkinointilistoilta. Saatamme kuitenkin silti olla yhteydess√§ sinuun ‚Äď esimerkiksi l√§hett√§√§ksemme sinulle palveluun liittyvi√§ viestej√§, jotka ovat v√§ltt√§m√§tt√∂mi√§ tilisi hallinnoinnissa ja k√§yt√∂ss√§, vastataksemme palvelupyynt√∂ihin tai muihin ei-markkinointitarkoituksiin.

Tilitiedot

Jos haluat milloin tahansa tarkistaa tai muuttaa tilisi tietoja tai lopettaa tilisi, voit:

 • Kirjaudu tilisi asetuksiin ja p√§ivit√§ k√§ytt√§j√§tilisi.

Pyynnöstäsi lopettaa tilisi, poistamme tilisi ja tietosi aktiivisista tietokannoistamme tai poistamme ne. Saatamme kuitenkin säilyttää joitain tietoja tiedostoistamme petosten estämiseksi, ongelmien vianmäärittämiseksi, mahdollisten tutkimusten avustamiseksi, laillisten ehtojen noudattamiseksi ja/tai sovellettavien lakivaatimusten noudattamiseksi.

Evästeet ja vastaavat tekniikat

Useimmat verkkoselaimet on asetettu hyväksymään evästeet oletuksena. Halutessasi voit yleensä asettaa selaimesi poistamaan evästeet ja hylkäämään evästeet. Jos päätät poistaa evästeet tai hylätä evästeet, tämä voi vaikuttaa Palvelujemme tiettyihin ominaisuuksiin tai palveluihin. Jos haluat poistaa mainostajien kiinnostukseen perustuvan mainonnan käytöstä Palveluissamme, käy osoitteessa http://www.aboutads.info/choices/.

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tietosuojaoikeuksistasi, voit lähettää minulle viestin osoitteeseen:

https://www.instagram.com/gelsonluz.m/

13. TEEMME P√ĄIVITYKSI√Ą T√ĄH√ĄN TIETOSUOJAK√ĄYT√ĄNT√Ė√ĖN?

Lyhyesti: Kyllä, päivitämme tätä tietosuojakäytäntöä tarpeen mukaan noudattaaksemme asiaankuuluvia lakeja.

Saatamme p√§ivitt√§√§ t√§t√§ tietosuojak√§yt√§nt√∂√§ ajoittain. Jos teemme olennaisia ‚Äč‚Äčmuutoksia t√§h√§n tietosuojak√§yt√§nt√∂√∂n, voimme ilmoittaa sinulle joko julkaisemalla n√§kyv√§sti ilmoituksen t√§llaisista muutoksista tai l√§hett√§m√§ll√§ sinulle ilmoituksen suoraan. Kehotamme sinua tutustumaan t√§h√§n tietosuojak√§yt√§nt√∂√∂n usein saadaksesi tietoa siit√§, kuinka suojaamme tietojasi.

14. MITEN VOI OTTAA MEIHIN YHTEYTT√Ą T√ĄST√Ą TIETOSUOJAK√ĄYT√ĄNN√ĖST√Ą?

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tästä tietosuojakäytännöstä, voit lähettää minulle viestin:

https://www.instagram.com/gelsonluz.m/

15. MITEN VOI TARKISTAA, P√ĄIVITYS TAI POISTAA SINUSTA KER√ĄIMME TIEDOT?

Sinulla voi olla oikeus pyytää pääsyä sinulta keräämiimme henkilötietoihin, muuttaa niitä tai poistaa ne. Jos haluat pyytää henkilötietojesi tarkistamista, päivittämistä tai poistamista, lähetä pyyntö osoitteessa:

https://www.instagram.com/gelsonluz.m/

Tärkeää: Tämän asiakirjan portugalinkielinen versio hallitsee suhdettamme - Tämä versio on käännetty avuksesi, eikä sitä tulkita portugalinkielisen version muuttamiseen.

COMMENTS

Name

ar,1,br,1,cn,1,de,1,dk,1,en,1,es,1,fi,1,fr,1,hi,1,hu,1,id,1,it,1,jp,1,kr,1,nl,1,no,1,pl,1,ro,1,ru,1,se,1,tr,1,vn,1,w1,1,
ltr
static_page
Gelson Luz: ūüďĖ Tietosuojak√§yt√§nt√∂ (FI)
ūüďĖ Tietosuojak√§yt√§nt√∂ (FI)
Gelson Luz
https://www.gelsonluz.com/p/tietosuojakaytanto-fi.html
https://www.gelsonluz.com/
https://www.gelsonluz.com/
https://www.gelsonluz.com/p/tietosuojakaytanto-fi.html
true
4069171287594906889
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content