­čôľ Termeni De Utilizare (RO)

ACORD CU TERMENII

Ace╚Öti Termeni de utilizare constituie un acord obligatoriu din punct de vedere juridic ├«ncheiat ├«ntre dvs., personal sau ├«n numele unei entit─â╚Ťi (ÔÇ×dvs.ÔÇŁ) ╚Öi gelsonluz.com, cu privire la accesul ╚Öi utilizarea site-ului web gelsonluz.com, precum ╚Öi orice alt─â form─â media , canal media, site web mobil sau aplica╚Ťie mobil─â legat─â, legat─â sau conectat─â ├«n alt mod la acestea (colectiv, ÔÇ×Site-ulÔÇŁ). Suntem ├«nregistra╚Ťi ├«n Brazilia. Sunte╚Ťi de acord c─â, acces├ónd Site-ul, a╚Ťi citit, ├«n╚Ťeles ╚Öi sunte╚Ťi de acord s─â respecta╚Ťi to╚Ťi ace╚Öti Termeni de utilizare. DAC─é NU SUNTE╚ÜI DE ACORD CU TO╚ÜI ACESTE TERMENI DE UTILIZARE, ATUNCI ╚ÜI ESTE INTERZIS ├ÄN EXPRES DE A UTILIZA SITE-UL ╚śI TREBUIE S─é ├ÄNCEPE╚ÜI UTILIZAREA Imediat.

Termenii ╚Öi condi╚Ťiile suplimentare sau documentele care pot fi postate pe site din c├ónd ├«n c├ónd sunt ├«ncorporate ├«n mod expres aici prin referin╚Ť─â. Ne rezerv─âm dreptul, la discre╚Ťia noastr─â, de a face modific─âri sau modific─âri la ace╚Öti Termeni de utilizare din c├ónd ├«n c├ónd. V─â vom avertiza cu privire la orice modificare prin actualizarea datei ÔÇ×Ultima actualizare a acestor condi╚Ťii de utilizareÔÇŁ a acestor Termeni de utilizare ╚Öi renun╚Ťa╚Ťi la orice drept de a primi o notificare specific─â cu privire la fiecare astfel de modificare. V─â rug─âm s─â v─â asigura╚Ťi c─â verifica╚Ťi Termenii aplicabili de fiecare dat─â c├ónd utiliza╚Ťi Site-ul nostru, astfel ├«nc├ót s─â ├«n╚Ťelege╚Ťi ce Termeni se aplic─â. Ve╚Ťi fi supus ╚Öi ve╚Ťi fi considerat c─â a╚Ťi luat cuno╚Ötin╚Ť─â ╚Öi c─â a╚Ťi acceptat modific─ârile oric─âror Termeni de utilizare revizui╚Ťi prin continuarea utiliz─ârii site-ului dup─â data la care sunt posta╚Ťi astfel de Termeni de utilizare revizui╚Ťi.

Informa╚Ťiile furnizate pe Site nu sunt destinate distribuirii sau utiliz─ârii de c─âtre nicio persoan─â sau entitate ├«n nicio jurisdic╚Ťie sau ╚Ťar─â ├«n care o astfel de distribu╚Ťie sau utilizare ar fi contrar─â legii sau reglement─ârilor sau care ne-ar supune oric─ârei cerin╚Ťe de ├«nregistrare ├«n aceast─â jurisdic╚Ťie sau ╚Ťar─â. . ├Än consecin╚Ť─â, acele persoane care aleg s─â acceseze Site-ul din alte loca╚Ťii fac acest lucru din proprie ini╚Ťiativ─â ╚Öi sunt singurele responsabile pentru conformitatea cu legile locale, dac─â ╚Öi ├«n m─âsura ├«n care legile locale sunt aplicabile.

Site-ul nu este adaptat pentru a respecta reglement─ârile specifice industriei, a╚Öa c─â dac─â interac╚Ťiunile dvs. Ar fi supuse unor astfel de legi, nu pute╚Ťi utiliza acest Site.

Site-ul este destinat utilizatorilor care au cel pu╚Ťin 18 ani. Persoanelor cu v├órsta sub 18 ani nu le este permis s─â utilizeze sau s─â se ├«nregistreze pe Site.

DREPTURI PENTRU PROPRIETATE INTELECTUALA

Cu excep╚Ťia cazului ├«n care se indic─â altfel, Site-ul este proprietatea noastr─â de╚Ťinut─â ╚Öi toate codurile surs─â, bazele de date, func╚Ťionalit─â╚Ťile, software-ul, design-urile site-ului web, audio, video, text, fotografii ╚Öi grafice de pe Site (colectiv, ÔÇ×Con╚ŤinutulÔÇŁ) ╚Öi m─ârcile comerciale, serviciul m─ârcile ╚Öi siglele con╚Ťinute ├«n acestea (ÔÇ×M─ârcileÔÇŁ) sunt de╚Ťinute sau controlate de noi sau ne sunt licen╚Ťiate ╚Öi sunt protejate de legile privind drepturile de autor ╚Öi m─ârcile comerciale ╚Öi diverse alte drepturi de proprietate intelectual─â ╚Öi legile privind concuren╚Ťa neloial─â din Statele Unite, legile interna╚Ťionale privind drepturile de autor, ╚Öi conven╚Ťiile interna╚Ťionale. Con╚Ťinutul ╚Öi m─ârcile sunt furnizate pe site ÔÇ×CA A╚śA ESTEÔÇŁ numai pentru informarea dumneavoastr─â ╚Öi uz personal. Cu excep╚Ťia cazurilor ├«n care se prevede ├«n mod expres ├«n ace╚Öti Termeni de utilizare, nicio parte a Site-ului ╚Öi nicio parte a Site-ului ╚Öi niciun con╚Ťinut sau m─ârci nu pot fi copiate, reproduse, agregate, republicate, ├«nc─ârcate, postate, afi╚Öate public, codificate,

Cu condi╚Ťia ca sunte╚Ťi eligibil s─â utiliza╚Ťi Site-ul, vi se acord─â o licen╚Ť─â limitat─â pentru a accesa ╚Öi utiliza Site-ul ╚Öi pentru a desc─ârca sau imprima o copie a oric─ârei p─âr╚Ťi a Con╚Ťinutului la care a╚Ťi ob╚Ťinut acces ├«n mod corespunz─âtor numai pentru dvs. Personal, necomercial. Utilizare. Ne rezerv─âm toate drepturile care nu vi s-au acordat ├«n mod expres ├«n ╚Öi asupra Site-ului, con╚Ťinutului ╚Öi m─ârcilor.

DECLARAȚII UTILIZATOR

Prin utilizarea Site-ului, declara╚Ťi ╚Öi garanta╚Ťi c─â: (1) ave╚Ťi capacitatea juridic─â ╚Öi sunte╚Ťi de acord s─â respecta╚Ťi ace╚Öti Termeni de utilizare; (2) nu sunte╚Ťi minor ├«n jurisdic╚Ťia ├«n care locui╚Ťi; (3) nu ve╚Ťi folosi Site-ul ├«n niciun scop ilegal sau neautorizat; ╚Öi (4) utilizarea de c─âtre dvs. A Site-ului nu va ├«nc─âlca nicio lege sau reglementare aplicabil─â.

Dac─â furniza╚Ťi orice informa╚Ťii care sunt neadev─ârate, inexacte, neactuale sau incomplete, avem dreptul de a suspenda sau de a ├«nchide contul dvs. ╚śi de a refuza orice utilizare curent─â sau viitoare a Site-ului (sau a oric─ârei p─âr╚Ťi a acestuia).

ACTIVITĂȚI INTERZISE

Nu pute╚Ťi accesa sau utiliza Site-ul ├«n alt scop dec├ót cel pentru care punem la dispozi╚Ťie Site-ul. Site-ul nu poate fi utilizat ├«n leg─âtur─â cu niciun demers comercial, cu excep╚Ťia celor care sunt sus╚Ťinute sau aprobate ├«n mod specific de noi.

├Än calitate de utilizator al Site-ului, sunte╚Ťi de acord s─â nu:

C─âuta╚Ťi con╚Ťinut ├«n afara domeniului de aplicare al front-end-ului site-ului (furnizat de meniuri ╚Öi link-uri ├«n ├«ntregul con╚Ťinut). Not─â: acest site poate avea instrumente, calculatoare, articole neterminate, schi╚Ťe sau schi╚Ťe care nu sunt preg─âtite pentru utilizare public─â. Acest con╚Ťinut poate fi accesibil temporar, dar nu este publicat pentru uz public ├«n front-end-ul site-ului.

├Än╚Öela╚Ťi, ├«n╚Öela╚Ťi sau induce╚Ťi ├«n eroare pe noi ╚Öi pe al╚Ťi utilizatori, ├«n special ├«n orice ├«ncercare de a afla informa╚Ťii sensibile despre cont, cum ar fi parolele de utilizator.

Eluda, dezactiveaz─â sau interfereaz─â ├«n alt mod cu caracteristicile legate de securitate ale Site-ului, inclusiv caracteristicile care ├«mpiedic─â sau restric╚Ťioneaz─â utilizarea sau copierea oric─ârui Con╚Ťinut sau impun limit─âri privind utilizarea Site-ului ╚Öi/sau a Con╚Ťinutului con╚Ťinut ├«n acesta.

├Än opinia noastr─â, ne dispre╚Ťuie╚Öte, p─âteaz─â sau d─âuneaz─â ├«n alt mod nou─â ╚Öi/sau Site-ului.

Utiliza╚Ťi orice informa╚Ťie ob╚Ťinut─â de pe Site pentru a h─âr╚Ťui, a abuza sau a r─âni o alt─â persoan─â.

Utiliza╚Ťi necorespunz─âtor serviciile noastre de asisten╚Ť─â sau trimite╚Ťi rapoarte false de abuz sau conduit─â gre╚Öit─â.

Utiliza╚Ťi Site-ul ├«ntr-o manier─â neconform─â cu orice legi sau reglement─âri aplicabile.

Angaja╚Ťi-v─â ├«n ├«ncadrarea neautorizat─â sau conectarea c─âtre Site.

├Änc─ârca╚Ťi sau transmite╚Ťi (sau ├«ncerca╚Ťi s─â ├«nc─ârca╚Ťi sau s─â transmite╚Ťi) viru╚Öi, cai troieni sau alte materiale, inclusiv utilizarea excesiv─â a majusculelor ╚Öi spam-ul (postarea continu─â de text repetitiv), care interfereaz─â cu utilizarea ne├«ntrerupt─â ╚Öi bucuria de c─âtre orice parte a Site-ului sau modific─â, deterioreaz─â, perturb─â, altereaz─â sau interfereaz─â cu utilizarea, caracteristicile, func╚Ťiile, operarea sau ├«ntre╚Ťinerea Site-ului.

╚śterge╚Ťi notificarea privind drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate din orice Con╚Ťinut.

├Äncerca╚Ťi s─â v─â uzurpa╚Ťi identitatea unui alt utilizator sau persoan─â sau s─â utiliza╚Ťi numele de utilizator al altui utilizator.

├Änc─ârca╚Ťi sau transmite╚Ťi (sau ├«ncerca╚Ťi s─â ├«nc─ârca╚Ťi sau s─â transmite╚Ťi) orice material care ac╚Ťioneaz─â ca un mecanism pasiv sau activ de colectare sau transmitere a informa╚Ťiilor, inclusiv, f─âr─â limitare, formate clare de schimb de grafice (ÔÇ×gif-uriÔÇŁ), 1├Ś1 pixeli, bug-uri web, cookie-uri , sau alte dispozitive similare (uneori denumite ÔÇ×spywareÔÇŁ sau ÔÇ×mecanisme pasive de colectareÔÇŁ sau ÔÇ×pcmsÔÇŁ).

Interferi╚Ťi, perturba╚Ťi sau crea╚Ťi o povar─â nejustificat─â asupra Site-ului sau a re╚Ťelelor sau serviciilor conectate la Site.

H─âr╚Ťui╚Ťi, enerva╚Ťi, intimida╚Ťi sau amenin╚Ťa╚Ťi pe oricare dintre angaja╚Ťii sau agen╚Ťii no╚Ötri implica╚Ťi ├«n a v─â furniza orice parte a Site-ului.

├Äncerca╚Ťi s─â ocoli╚Ťi orice m─âsuri ale Site-ului menite s─â ├«mpiedice sau s─â restric╚Ťioneze accesul la Site sau la orice parte a Site-ului.

Copia╚Ťi sau adapta╚Ťi software-ul Site-ului, inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, Flash, PHP, HTML, JavaScript sau alt cod.

Cu excep╚Ťia cazurilor permise de legea aplicabil─â, descifra╚Ťi, decompila╚Ťi, dezasambla╚Ťi sau face╚Ťi inginerie invers─â a oric─ârui software care cuprinde sau alc─âtuie╚Öte ├«n orice fel o parte a Site-ului.

Utiliza╚Ťi un agent de cump─ârare sau un agent de cump─ârare pentru a face achizi╚Ťii pe Site.

Face╚Ťi orice utilizare neautorizat─â a Site-ului, inclusiv colectarea numelor de utilizator ╚Öi/sau a adreselor de e-mail ale utilizatorilor prin mijloace electronice sau prin alte mijloace ├«n scopul trimiterii de e-mailuri nesolicitate sau crearea de conturi de utilizator prin mijloace automate sau sub pretexte false.

CONTRIBUȚII GENERATE DE UTILIZATOR

Site-ul v─â poate invita s─â discuta╚Ťi, s─â contribui╚Ťi la sau s─â participa╚Ťi la bloguri, mesaje, forumuri online ╚Öi alte func╚Ťionalit─â╚Ťi ╚Öi v─â poate oferi posibilitatea de a crea, trimite, posta, afi╚Öa, transmite, executa, publica, distribui, sau difuza╚Ťi con╚Ťinut ╚Öi materiale c─âtre noi sau pe Site, inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, text, scrieri, video, audio, fotografii, grafice, comentarii, sugestii sau informa╚Ťii personale sau alte materiale (colectiv, ÔÇ×Contribu╚ŤiiÔÇŁ). Contribu╚Ťiile pot fi vizualizate de c─âtre al╚Ťi utilizatori ai Site-ului ╚Öi prin intermediul site-urilor web ale ter╚Ťilor. Ca atare, orice Contribu╚Ťii pe care le transmite╚Ťi pot fi tratate ca neconfiden╚Ťiale ╚Öi neproprietate. C├ónd crea╚Ťi sau pune╚Ťi la dispozi╚Ťie orice Contribu╚Ťii, declara╚Ťi ╚Öi garanta╚Ťi c─â:

Crearea, distribuirea, transmiterea, afi╚Öarea public─â sau performan╚Ťa ╚Öi accesarea, desc─ârcarea sau copierea Contribu╚Ťiilor dvs. Nu ├«ncalc─â ╚Öi nu vor ├«nc─âlca drepturile de proprietate, inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, dreptul de autor, brevetul, marca comercial─â, secretul comercial sau drepturile morale ale oric─ârui ter╚Ť.

Sunte╚Ťi creatorul ╚Öi proprietarul sau ave╚Ťi licen╚Ťele, drepturile, acordurile, eliber─ârile ╚Öi permisiunile necesare pentru a folosi ╚Öi a autoriza pe noi, pe site-ul ╚Öi pe al╚Ťi utilizatori ai site-ului s─â v─â folosim Contribu╚Ťiile ├«n orice mod prev─âzut de site ╚Öi de acestea. Termeni de utilizare.

Ave╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul scris, eliberarea ╚Öi/sau permisiunea fiec─ârei persoane individuale identificabile din Contribu╚Ťiile dvs. De a utiliza numele sau asem─ânarea fiec─ârei astfel de persoane individuale identificabile pentru a permite includerea ╚Öi utilizarea Contribu╚Ťiilor dumneavoastr─â ├«n orice mod prev─âzut de c─âtre Site-ul ╚Öi ace╚Öti Termeni de utilizare.

Contribu╚Ťiile dvs. Nu sunt false, inexacte sau ├«n╚Öel─âtoare.

Contribu╚Ťiile dvs. Nu sunt publicitate nesolicitat─â sau neautorizat─â, materiale promo╚Ťionale, scheme piramidale, scrisori ├«n lan╚Ť, spam, e-mailuri ├«n mas─â sau alte forme de solicitare.

Contribu╚Ťiile dvs. Nu sunt obscene, lascive, lascive, murdare, violente, h─âr╚Ťuitoare, calomnioase, calomnioase sau ├«n orice alt mod inacceptabile (a╚Öa cum am stabilit de noi).

Contribu╚Ťiile tale nu ridiculizeaz─â, batjocoresc, denigreaz─â, intimideaz─â sau abuzeaz─â pe nimeni.

Contribu╚Ťiile dvs. Nu sunt folosite pentru a h─âr╚Ťui sau a amenin╚Ťa (├«n sensul legal al acelor termeni) orice alt─â persoan─â ╚Öi pentru a promova violen╚Ťa ├«mpotriva unei anumite persoane sau clase de persoane.

Contribu╚Ťiile dvs. Nu ├«ncalc─â nicio lege, regulament sau regul─â aplicabil─â.

Contribu╚Ťiile dvs. Nu ├«ncalc─â drepturile de confiden╚Ťialitate sau publicitate ale niciunei ter╚Ťe p─âr╚Ťi.

Contribu╚Ťiile dvs. Nu ├«ncalc─â nicio lege aplicabil─â referitoare la pornografia infantil─â ╚Öi nici nu au scopul de a proteja s─ân─âtatea sau bun─âstarea minorilor.

Contribu╚Ťiile dvs. Nu includ comentarii jignitoare care sunt legate de ras─â, origine na╚Ťional─â, sex, preferin╚Ťe sexuale sau handicap fizic.

Contribu╚Ťiile dvs. Nu ├«ncalc─â ├«n alt mod, sau nu fac linkuri c─âtre materiale care ├«ncalc─â, nicio prevedere a acestor Termeni de utilizare sau orice lege sau reglementare aplicabil─â.

Orice utilizare a Site-ului cu încălcarea celor de mai sus încalcă acești Termeni de utilizare și poate duce, printre altele, la rezilierea sau suspendarea drepturilor dumneavoastră de a utiliza Site-ul.

LICENȚĂ DE CONTRIBUȚIE

Post├ónd Contribu╚Ťiile dvs. ├Än orice parte a Site-ului, acorda╚Ťi automat ╚Öi declara╚Ťi ╚Öi garanta╚Ťi c─â ave╚Ťi dreptul de a ne acorda un serviciu nerestric╚Ťionat, nelimitat, irevocabil, perpetuu, neexclusiv, transferabil, f─âr─â drepturi de autor, complet -pl─âtit, drept mondial ╚Öi licen╚Ť─â de a g─âzdui, utiliza, copia, reproduce, dezv─âlui, vinde, revinde, publica, difuza, retitra, arhiva, stoca, memoreaz─â cache, executa public, afi╚Öa public, reformata, traduce, transmite, extras (├«n integral sau par╚Ťial) ╚Öi s─â distribui╚Ťi astfel de Contribu╚Ťii (inclusiv, f─âr─â a se limita la imaginea ╚Öi vocea dvs.) ├«n orice scop, comercial, publicitar sau de alt─â natur─â, ╚Öi pentru a preg─âti lucr─âri derivate sau pentru a ├«ncorpora ├«n alte lucr─âri, astfel de Contribu╚Ťii ╚Öi pentru a acorda ╚Öi autorizeaz─â sublicen╚Ťe ale celor de mai sus.Utilizarea ╚Öi distribuirea poate avea loc ├«n orice format media ╚Öi prin orice canale media.

Aceast─â licen╚Ť─â se va aplica oric─ârei forme, suporturi sau tehnologie cunoscut─â acum sau dezvoltat─â ├«n continuare ╚Öi include utilizarea de c─âtre noi a numelui dvs., a numelui companiei ╚Öi a numelui de franciz─â, dup─â caz, ╚Öi a oric─ârei m─ârci comerciale, m─ârci de servicii, denumiri comerciale, sigle, ╚Öi imagini personale ╚Öi comerciale pe care le furniza╚Ťi. Renun╚Ťa╚Ťi la toate drepturile morale ├«n Contribu╚Ťiile dumneavoastr─â ╚Öi garanta╚Ťi c─â drepturile morale nu au fost afirmate altfel ├«n Contribu╚Ťiile dumneavoastr─â.

Nu afirm─âm nicio proprietate asupra Contribu╚Ťiilor dvs. V─â p─âstra╚Ťi proprietatea deplin─â asupra tuturor Contribu╚Ťiilor dvs. ╚śi a oric─âror drepturi de proprietate intelectual─â sau alte drepturi de proprietate asociate cu Contribu╚Ťiile dvs. Nu suntem r─âspunz─âtori pentru nicio declara╚Ťie sau declara╚Ťie din Contribu╚Ťiile dvs. Furnizate de dvs. ├Än orice zon─â de pe Site. Sunte╚Ťi singurul responsabil pentru Contribu╚Ťiile dumneavoastr─â la Site ╚Öi sunte╚Ťi de acord ├«n mod expres s─â ne exonera╚Ťi de orice responsabilitate ╚Öi s─â v─â ab╚Ťine╚Ťi de la orice ac╚Ťiune legal─â ├«mpotriva noastr─â cu privire la Contribu╚Ťiile dumneavoastr─â.

Avem dreptul, la discre╚Ťia noastr─â exclusiv─â ╚Öi absolut─â, (1) de a edita, redacta sau modifica ├«n alt mod orice Contribu╚Ťii; (2) pentru a re-categorii orice Contribu╚Ťii pentru a le plasa ├«n loca╚Ťii mai adecvate de pe Site; ╚Öi (3) s─â pre-evalueze sau s─â ╚Öterge orice Contribu╚Ťii ├«n orice moment ╚Öi din orice motiv, f─âr─â notificare. Nu avem nicio obliga╚Ťie s─â v─â monitoriz─âm Contribu╚Ťiile.

GHID PENTRU RECENZII

V─â putem oferi zone de pe Site pentru a l─âsa recenzii sau evalu─âri. C├ónd publica╚Ťi o recenzie, trebuie s─â respecta╚Ťi urm─âtoarele criterii: (1) ar trebui s─â ave╚Ťi experien╚Ť─â direct─â cu persoana/entitatea care este revizuit─â; (2) recenziile dvs. Nu trebuie s─â con╚Ťin─â blasfemie jignitoare sau limbaj abuziv, rasist, jignitor sau de ur─â; (3) recenziile dvs. Nu trebuie s─â con╚Ťin─â referin╚Ťe discriminatorii bazate pe religie, ras─â, sex, origine na╚Ťional─â, v├órst─â, stare civil─â, orientare sexual─â sau dizabilitate; (4) recenziile dvs. Nu trebuie s─â con╚Ťin─â referiri la activit─â╚Ťi ilegale; (5) nu ar trebui s─â fii afiliat cu concuren╚Ťi dac─â postezi recenzii negative; (6) nu trebuie s─â face╚Ťi nicio concluzie cu privire la legalitatea comportamentului; (7) nu pute╚Ťi posta declara╚Ťii false sau ├«n╚Öel─âtoare; ╚Öi (8) nu pute╚Ťi organiza o campanie care s─â ├«ncurajeze alte persoane s─â posteze recenzii,

Putem accepta, respinge sau elimina recenzii la discre╚Ťia noastr─â. Nu avem absolut nicio obliga╚Ťie de a analiza recenzii sau de a ╚Öterge recenzii, chiar dac─â cineva consider─â recenziile inacceptabile sau inexacte. Recenziile nu sunt sus╚Ťinute de noi ╚Öi nu reprezint─â neap─ârat opiniile noastre sau opiniile oric─âruia dintre afilia╚Ťii sau partenerii no╚Ötri. Nu ne asum─âm r─âspunderea pentru nicio revizuire sau pentru orice preten╚Ťii, r─âspunderi sau pierderi rezultate din orice revizuire. Prin postarea unei recenzii, ne acorda╚Ťi prin prezenta un drept ╚Öi o licen╚Ť─â perpetu─â, neexclusiv─â, la nivel mondial, f─âr─â redeven╚Ť─â, pl─âtit─â integral, cesionabil─â ╚Öi sublicen╚Ťiabil─â de a reproduce, modifica, traduce, transmite prin orice mijloc, afi╚Öa, executa, ╚Öi/sau distribuie tot con╚Ťinutul legat de recenzii.

PREMISE

Recunoa╚Öte╚Ťi ╚Öi sunte╚Ťi de acord c─â orice ├«ntreb─âri, comentarii, sugestii, idei, feedback sau alte informa╚Ťii referitoare la Site (ÔÇ×TrimiteriÔÇŁ) furnizate de dvs. C─âtre noi sunt neconfiden╚Ťiale ╚Öi vor deveni proprietatea noastr─â exclusiv─â. Vom de╚Ťine drepturi exclusive, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectual─â ╚Öi vom avea dreptul la utilizarea ╚Öi diseminarea f─âr─â restric╚Ťii a acestor Trimiteri ├«n orice scop legal, comercial sau de alt─â natur─â, f─âr─â recunoa╚Ötere sau desp─âgubire pentru dvs. Prin prezenta renun╚Ťa╚Ťi la toate drepturile morale asupra oric─âror astfel de Trimiteri ╚Öi garanta╚Ťi prin prezenta c─â orice astfel de Trimiteri sunt originale cu dvs. Sau c─â ave╚Ťi dreptul de a trimite astfel de Trimiteri. Sunte╚Ťi de acord c─â nu va exista niciun recurs ├«mpotriva noastr─â pentru orice presupus─â sau real─â ├«nc─âlcare sau deturnare a oric─ârui drept de proprietate asupra Trimiterilor dumneavoastr─â.

SITE WEB ╚śI CON╚ÜINUT AL TER╚ÜI P─éR╚ÜI

Site-ul poate con╚Ťine (sau pute╚Ťi fi trimis prin intermediul Site-ului) link-uri c─âtre alte site-uri web (ÔÇ×Site-uri web ale ter╚ŤilorÔÇŁ) precum ╚Öi articole, fotografii, text, grafic─â, imagini, design, muzic─â, sunet, video, informa╚Ťii, aplica╚Ťii , software ╚Öi alt con╚Ťinut sau articole apar╚Ťin├ónd sau care provin de la ter╚Ťi (ÔÇ×Con╚Ťinut de la ter╚ŤiÔÇŁ). Asemenea site-uri web ale ter╚Ťilor ╚Öi con╚Ťinutul ter╚Ťilor nu sunt investigate, monitorizate sau verificate de c─âtre noi ├«n ceea ce prive╚Öte acurate╚Ťea, adecvarea sau caracterul complet ╚Öi nu suntem responsabili pentru niciun site web ter╚Ť─â parte accesat prin intermediul site-ului sau a oric─ârui con╚Ťinut al unei ter╚Ťe p─âr╚Ťi postat. Pe, disponibil prin sau instalat de pe site, inclusiv con╚Ťinutul, acurate╚Ťea, caracterul ofensiv, opiniile, fiabilitatea, practicile de confiden╚Ťialitate sau alte politici ale sau con╚Ťinute ├«n site-urile web ale ter╚Ťilor sau ├«n con╚Ťinutul ter╚Ťilor. Citarea opiniilor altor persoane nu implic─â aprobarea sau sus╚Ťinerea acestora de c─âtre noi. Includerea, leg─âturile c─âtre sau permiterea utiliz─ârii sau instal─ârii oric─âror site-uri web ale ter╚Ťilor sau a oric─ârui con╚Ťinut al unei ter╚Ťe p─âr╚Ťi nu implic─â aprobarea sau aprobarea acestora de c─âtre noi. Dac─â decide╚Ťi s─â p─âr─âsi╚Ťi site-ul ╚Öi s─â accesa╚Ťi site-urile web ale ter╚Ťilor sau s─â utiliza╚Ťi sau s─â instala╚Ťi orice con╚Ťinut al unei ter╚Ťe p─âr╚Ťi, face╚Ťi acest lucru pe propriul risc ╚Öi ar trebui s─â ╚Öti╚Ťi c─â ace╚Öti Termeni de utilizare nu mai guverneaz─â. Ar trebui s─â revizui╚Ťi termenii ╚Öi politicile aplicabile, inclusiv practicile de confiden╚Ťialitate ╚Öi de colectare a datelor, ale oric─ârui site web la care naviga╚Ťi de pe Site sau referitoare la orice aplica╚Ťie pe care le utiliza╚Ťi sau instala╚Ťi de pe Site. Orice achizi╚Ťii pe care le face╚Ťi prin site-uri web ale ter╚Ťilor se vor face prin alte site-uri web ╚Öi de la alte companii, ╚Öi nu ne asum─âm nicio responsabilitate ├«n leg─âtur─â cu astfel de achizi╚Ťii care sunt exclusiv ├«ntre dvs. ╚śi ter╚Ťul aplicabil. Sunte╚Ťi de acord ╚Öi lua╚Ťi la cuno╚Ötin╚Ť─â c─â nu sus╚Ťinem produsele sau serviciile oferite pe site-urile web ale ter╚Ťilor ╚Öi ne ve╚Ťi feri de orice prejudiciu cauzat de achizi╚Ťia dvs. De astfel de produse sau servicii. ├Än plus, ne ve╚Ťi ╚Ťine inofensivi de orice pierderi suferite de dvs. Sau prejudicii cauzate de dvs. Legate de sau care rezult─â ├«n orice fel din orice Con╚Ťinut al unei ter╚Ťe p─âr╚Ťi sau orice contact cu site-urile web ale ter╚Ťilor.

PUBLICITĂȚI

Permitem agen╚Ťilor de publicitate s─â-╚Öi afi╚Öeze reclamele ╚Öi alte informa╚Ťii ├«n anumite zone ale Site-ului, cum ar fi reclame din bara lateral─â sau reclame bannere. Dac─â sunte╚Ťi agent de publicitate, v─â ve╚Ťi asuma ├«ntreaga responsabilitate pentru orice reclame pe care le plasa╚Ťi pe Site ╚Öi pentru orice servicii furnizate pe Site sau pentru produsele v├óndute prin acele reclame. ├Än plus, ├«n calitate de agent de publicitate, garanta╚Ťi ╚Öi declara╚Ťi c─â de╚Ťine╚Ťi toate drepturile ╚Öi autoritatea de a plasa reclame pe site, inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, drepturile de proprietate intelectual─â, drepturile de publicitate ╚Öi drepturile contractuale. Pur ╚Öi simplu oferim spa╚Ťiul pentru a plasa astfel de reclame ╚Öi nu avem alt─â rela╚Ťie cu agen╚Ťii de publicitate.

MANAGEMENTUL SITE-ULUI

Ne rezerv─âm dreptul, dar nu ╚Öi obliga╚Ťia, de a: (1) monitoriza Site-ul pentru ├«nc─âlc─âri ale acestor Termeni de utilizare; (2) s─â ia m─âsurile legale corespunz─âtoare ├«mpotriva oric─ârei persoane care, la discre╚Ťia noastr─â, ├«ncalc─â legea sau ace╚Öti Termeni de utilizare, inclusiv, f─âr─â limitare, raportarea unui astfel de utilizator autorit─â╚Ťilor de aplicare a legii; (3) la discre╚Ťia noastr─â exclusiv─â ╚Öi f─âr─â limitare, refuza╚Ťi, restric╚Ťiona╚Ťi accesul la, limita╚Ťi disponibilitatea sau dezactiva╚Ťi (├«n m─âsura ├«n care este posibil din punct de vedere tehnologic) oricare dintre Contribu╚Ťiile dvs. Sau orice parte a acestora; (4) la discre╚Ťia noastr─â exclusiv─â ╚Öi f─âr─â limitare, notificare sau r─âspundere, s─â eliminam de pe Site sau s─â dezactiv─âm ├«n orice alt mod toate fi╚Öierele ╚Öi con╚Ťinutul care au dimensiuni excesive sau sunt ├«n vreun fel ├«mpov─âr─âtoare pentru sistemele noastre;

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Ne pas─â de confiden╚Ťialitatea ╚Öi securitatea datelor. V─â rug─âm s─â consulta╚Ťi Politica noastr─â de confiden╚Ťialitate:

https://www.gelsonluz.com/p/privacy-policy.html

Prin utilizarea Site-ului, sunte╚Ťi de acord s─â respecta╚Ťi Politica noastr─â de confiden╚Ťialitate, care este ├«ncorporat─â ├«n ace╚Öti Termeni de utilizare. V─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi c─â site-ul este g─âzduit ├«n Brazilia. Dac─â accesa╚Ťi site-ul din orice alt─â regiune a lumii cu legi sau alte cerin╚Ťe care reglementeaz─â colectarea, utilizarea sau dezv─âluirea datelor cu caracter personal care difer─â de legile aplicabile ├«n Brazilia, atunci prin utilizarea ├«n continuare a site-ului, v─â transfera╚Ťi datele ├«n Brazilia. ╚śi sunte╚Ťi de acord ca datele dumneavoastr─â s─â fie transferate ╚Öi prelucrate ├«n Brazilia.

ÎNCĂLCAREA DREPTURILOR DE AUTOR

Respect─âm drepturile de proprietate intelectual─â ale altora. Dac─â considera╚Ťi c─â orice material disponibil pe sau prin intermediul Site-ului ├«ncalc─â orice drept de autor pe care ├«l de╚Ťine╚Ťi sau ├«l controla╚Ťi, v─â rug─âm s─â ne anun╚Ťa╚Ťi imediat folosind informa╚Ťiile de contact furnizate mai jos (o ÔÇ×NotificareÔÇŁ). O copie a notific─ârii dumneavoastr─â va fi trimis─â persoanei care a postat sau stocat materialul adresat ├«n notificare. V─â rug─âm s─â fi╚Ťi informat c─â, ├«n conformitate cu legisla╚Ťia ├«n vigoare, pute╚Ťi fi tras la r─âspundere pentru daune dac─â face╚Ťi declara╚Ťii gre╚Öite semnificative ├«ntr-o Notificare. Astfel, dac─â nu sunte╚Ťi sigur c─â materialul aflat pe site sau legat de acesta v─â ├«ncalc─â drepturile de autor, ar trebui s─â lua╚Ťi ├«n considerare mai ├«nt├ói s─â contacta╚Ťi un avocat.

https://www.instagram.com/gelsonluz.m/

TERMENUL ┼×I ├ÄNCHEIAREA

Ace╚Öti Termeni de utilizare vor r─âm├óne ├«n vigoare ╚Öi ├«n vigoare ├«n timp ce utiliza╚Ťi Site-ul. F─éR─é A LIMITA ORICE ALT─é PREVEDERE A ACE╚śTI TERMENI DE UTILIZARE, NE REZERV─éM DREPTUL DE A, ├ÄN UNICA NOASTR─é DISCRE╚ÜIE ╚śI F─éR─é PREVIZARE SAU RESPONSABILITATE, A RESPAZ─é ACCESUL ╚śI UTILIZAREA SITE-ULUI (INCLUSIV BLOCAREA ANUMITE ADRESE IP), ORICE PERSOANE PENTRU ORICE PERSOANE F─éR─é NICIUN MOT, INCLUSIV, F─éR─é LIMITARE, ├ÄNC─éLCAREA ORICE DECLARA╚ÜII, GARAN╚ÜII SAU CONVEN╚ÜII CON╚ÜINUTE ├ÄN ACE╚śTI TERMENI DE UTILIZARE SAU A ORICE LEG─é SAU REGLAMENT APLICABLE. PUTEM TERMINA UTILIZAREA SAU PARTICIPAREA DVS. LA SITE SAU S─é ╚śTERM ORICE CON╚ÜINUT SAU INFORMA╚ÜIE PE CARE LE-a╚Ťi POSTAT ├ÄN ORICE MOMENT, F─éR─é AVERTISMENT, LA DISCRE╚ÜIA NOASTR─é UNICA.

Dac─â v─â ├«nchidem sau suspend─âm contul din orice motiv, vi se interzice s─â v─â ├«nregistra╚Ťi ╚Öi s─â crea╚Ťi un nou cont sub numele dvs., un nume fals sau ├«mprumutat sau numele oric─ârei ter╚Ťe p─âr╚Ťi, chiar dac─â a╚Ťi ac╚Ťiona ├«n numele unei ter╚Ťe p─âr╚Ťi. Parte. Pe l├óng─â ├«ncheierea sau suspendarea contului dvs., ne rezerv─âm dreptul de a lua m─âsurile legale corespunz─âtoare, inclusiv, f─âr─â limitare, urm─ârirea desp─âgubirilor civile, penale ╚Öi prin injonc╚Ťiune.

MODIFICARI SI INTRERUPERI

Ne rezerv─âm dreptul de a schimba, modifica sau elimina con╚Ťinutul Site-ului ├«n orice moment sau din orice motiv, la discre╚Ťia noastr─â, f─âr─â notificare. Cu toate acestea, nu avem nicio obliga╚Ťie de a actualiza orice informa╚Ťii de pe site-ul nostru. De asemenea, ne rezerv─âm dreptul de a modifica sau ├«ntrerupe tot sau o parte a Site-ului f─âr─â notificare ├«n orice moment. Nu vom fi r─âspunz─âtori fa╚Ť─â de dvs. Sau fa╚Ť─â de orice ter╚Ť─â parte pentru orice modificare, modificare a pre╚Ťului, suspendare sau ├«ntrerupere a Site-ului.

Nu putem garanta c─â Site-ul va fi disponibil ├«n orice moment. Este posibil s─â ├«nt├ómpin─âm probleme hardware, software sau alte probleme sau s─â fie nevoie s─â efectu─âm ├«ntre╚Ťinere legate de Site, ceea ce duce la ├«ntreruperi, ├«nt├órzieri sau erori. Ne rezerv─âm dreptul de a schimba, revizui, actualiza, suspenda, ├«ntrerupe sau modifica ├«n alt mod Site-ul ├«n orice moment sau din orice motiv, f─âr─â notificare. Sunte╚Ťi de acord c─â nu avem nicio r─âspundere pentru orice pierdere, daune sau inconvenient cauzat de incapacitatea dumneavoastr─â de a accesa sau de a utiliza Site-ul ├«n timpul oric─ârei perioade de nefunc╚Ťionare sau ├«ntrerupere a Site-ului. Nimic din ace╚Öti Termeni de utilizare nu va fi interpretat ca ne oblig─â s─â men╚Ťinem ╚Öi s─â sprijinim Site-ul sau s─â furniz─âm orice corec╚Ťii, actualiz─âri sau versiuni ├«n leg─âtur─â cu acestea.

LEGEA APLICABIL─é

Ace╚Öti Termeni vor fi guverna╚Ťi ╚Öi defini╚Ťi ├«n conformitate cu legile din Brazilia. Gelsonluz.com ╚Öi dumneavoastr─â sunte╚Ťi de acord ├«n mod irevocabil ca instan╚Ťele din Brazilia s─â aib─â jurisdic╚Ťie exclusiv─â pentru a solu╚Ťiona orice disput─â care poate ap─ârea ├«n leg─âtur─â cu ace╚Öti termeni.

SOLUȚIONARE A LITIGIILOR

Sunte╚Ťi de acord s─â transmite╚Ťi ├«n mod irevocabil toate litigiile legate de Termeni sau rela╚Ťia stabilit─â prin acest Acord la jurisdic╚Ťia instan╚Ťelor ÔÇ×Rio de Janeiro (Brazilia)ÔÇŁ. Gelsonluz.com ├«╚Öi va men╚Ťine, de asemenea, dreptul de a introduce o ac╚Ťiune cu privire la fondul chestiunii ├«n instan╚Ťele din ╚Ťara ├«n care locui╚Ťi sau, dac─â ace╚Öti Termeni sunt ├«ncheiati ├«n cadrul activit─â╚Ťii comerciale sau profesiei dvs., ├«n statul locului dvs. Principal. De afaceri.

CORECTII

Pot exista informa╚Ťii pe Site care s─â con╚Ťin─â erori de tipar, inexactit─â╚Ťi sau omisiuni, inclusiv descrieri, pre╚Ťuri, disponibilitate ╚Öi diverse alte informa╚Ťii. Ne rezerv─âm dreptul de a corecta orice erori, inexactit─â╚Ťi sau omisiuni ╚Öi de a modifica sau actualiza informa╚Ťiile de pe Site ├«n orice moment, f─âr─â notificare prealabil─â.

DISCLAIMER

SITE-UL ESTE FURNIZAT CA ASA ╚śI DISPONIBIL. SUNTE╚ÜI DE ACORD C─é UTILIZAREA SITE-ULUI ╚śI A SERVICIILOR NOASTRE VA FI PE UNCUL RISC. ├ÄN M─éSURA TOTAL─é PERMIS─é DE LEGE, RENUN╚Ü─éM LA TOATE GARAN╚ÜII, EXPRESE SAU IMPLICITE, ├ÄN LEGA╚ÜIE CU SITE-UL ╚śI UTILIZAREA ACESTORA DE DVS., INCLUSIV, F─éR─é LIMITA╚ÜII, GARAN╚ÜII IMPLICITE DE COMERCIABILITATE, ADECVEN╚Ü─é PENTRU PARTICIPARE ╚śI IMPLICITATE PENTRU PARTICIPARE. NU OFERIM NU GARANTIEM SAU DECLARA╚ÜII CU PRIVIRE LA ACURATE╚ÜIA SAU COMPLETEZA CON╚ÜINUTULUI SITE-ULUI SAU CON╚ÜINUTUL ORICORUI SITE-URI WEB LEGATE LA SITE ╚śI NU NE V─é ASUM─é NICIO RESPONSABILITATE SAU RESPONSABILITATE PENTRU ORICE (1) ERORI, GRE╚śELI ╚śI ERORI DE CONTACTE 2) R─éNIREA PERSONAL─é SAU DAUNEA PROPRIET─é╚ÜII, DE ORICE NATUR─é, RESULTATE DIN ACCESUL DVS. ╚śI UTILIZAREA SITE-ULUI, (3) ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU UTILIZARE ALE SERVERELE NOASTRE SIGURATE ╚śI/SAU TOATE INFORMA╚ÜII PERSONALE ╚śI/SAU INFORMA╚ÜII FINANCIARE STOCATE ├ÄN ACESTEA, (4) ORICE ├ÄNTRERUPERARE SAU ├ÄNCETAREA TRANSMITERII C─éTRE SAU DE LA SITE, (5) ORICE EROARE, VIRUSURI, CAI TROIENI SAU CARE POT FI TRANSMISE SAU PRIN SITE DE ORICE TER╚Ü ╚śI/SAU (6) ORICE ERORI SAU OMISIUNI ├ÄN ORICE CON╚ÜINUT ╚śI MATERIALE SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU DAUNE DE ORICE FEL SUPARATE A UTILIZ─éRII ORIC─éRUI CON╚ÜINUT POSTAT, TRANSMIS SAU PUBLAT DISPONIBIL ├ÄN ALTRE MOD PRIN SITE. NU GARANT─éM, GARANT─éM, NU GARANT─éM SAU NU ASUM─éM RESPONSABILITATE PENTRU NICIUN PRODUS SAU SERVICIU PUBLICIT SAU OFERIT DE O TER╚Ü─é PRIN SITE, ORICE SITE WEB HIPERLEGAT, SAU ORICE SITE WEB SAU APLICA╚ÜIE MOBIL─é ├ÄN ORICE APLICA╚ÜIE DE PUBLICITATE ╚śI NU VOM FI O PARTE A SAU ├ÄN NICIO MOD R─éSPUND─é╚ÜI PENTRU MONITORIZAREA ORICE TRANZAC╚ÜIUNE ├ÄNTRE DVS. ╚śI ORICE TER╚ÜI FURNITORI DE PRODUSE SAU SERVICII. CA CU CUMP─éR├éREA UNUI PRODUS SAU SERVICIU PRIN ORICE MEDIU SAU ├ÄN ORICE MEDIU, TREBUIE S─é UTILIZA╚ÜI CELE MAI BUN─é RA╚ÜIUNE ╚śI S─é EXERCI╚ÜI ATEN╚ÜIE UNDE ESTE NECESAR.

LIMIT─éRI DE R─éSPUNDERE

├ÄN NICIO CAZ NOI SAU DIRECTORII, ANGAJATII, Afilia╚Ťii SAU AGEN╚ÜII NO╚śTRI NU VOM FI RESPONSABIL ├ÄN FA╚ÜA DE DVS. SAU DE ORICE TER╚Ü PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, CONSECEN╚ÜIALE, EXEMPLARE, INCIDENTALE, SPECIALE SAU PUNITIVE, INCLUSIV PIERDERE DE PREJUDICIUNI, INCLUSIV PIERDERI DE PREJUDICIU. DATE, SAU ALTE PREJUDICII DERIVATE DIN UTILIZAREA SITE-ULUI DE C─éTRE DVS. CHIAR DAC─é AM FOST Anun╚Ťa╚Ťi cu privire la POSIBILITATEA ASTELOR DAUNE. F─éR─é NECESAR ORICE CONTRAR CON╚ÜINUT ├ÄN ACEST, RESPONSABILITATEA NOASTR─é FA╚Ü─é DE DVS. PENTRU ORICE CAUZ─é ╚śI INDIFERENT DE FORMA AC╚ÜIUNII, VA FI ├ÄN TOATE MOMENT LIMITAT─é LA SUMA PL─éTIT─é, DAC─é ESTE, DE C─éTRE DVS. PENTRU NOI ├ÄN TIMPUL CELUI TREI ( 3) PERIOADA LUNA ├ÄNAINTE ORICE CAUZ─é DE AC╚ÜIUNE SAU 100,00 R$. ANUMITE LEGI DE STAT ╚śI LEGILE INTERNA╚ÜIONALE NU PERMIT LIMITA╚ÜII CU PRIVIRE LA GARAN╚ÜII IMPLICITE SAU EXCLUDEREA SAU LIMITAREA ANUMITE DAUNE. DAC─é ╚ÜI SE APLIC─é ACESTE LEGI,

DESP─éGUBIREA

Sunte╚Ťi de acord s─â ne ap─âra╚Ťi, s─â ne desp─âgubi╚Ťi ╚Öi s─â ne face╚Ťi inofensivi, inclusiv filialele noastre, afilia╚Ťii ╚Öi to╚Ťi ofi╚Ťerii, agen╚Ťii, partenerii ╚Öi angaja╚Ťii no╚Ötri respectivi, de ╚Öi ├«mpotriva oric─ârei pierderi, daune, r─âspundere, revendicare sau cerere, inclusiv avoca╚Ťi rezonabili. ' taxe ╚Öi cheltuieli, efectuate de orice ter╚Ť─â parte ca urmare a sau care decurg din: (1) Contribu╚Ťiile dumneavoastr─â; (2) utilizarea Site-ului; (3) ├«nc─âlcarea acestor Termeni de utilizare; (4) orice ├«nc─âlcare a declara╚Ťiilor ╚Öi garan╚Ťiilor dumneavoastr─â prev─âzute ├«n ace╚Öti Termeni de utilizare; (5) ├«nc─âlcarea de c─âtre dumneavoastr─â a drepturilor unei ter╚Ťe p─âr╚Ťi, inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, drepturile de proprietate intelectual─â; sau (6) orice act v─ât─âm─âtor evident fa╚Ť─â de orice alt utilizator al Site-ului cu care v-a╚Ťi conectat prin intermediul Site-ului. F─âr─â a aduce atingere celor de mai sus, ne rezerv─âm dreptul, pe cheltuiala dumneavoastr─â, s─â v─â asuma╚Ťi ap─ârarea ╚Öi controlul exclusiv asupra oric─ârei probleme pentru care vi se cere s─â ne desp─âgubi╚Ťi ╚Öi sunte╚Ťi de acord s─â coopera╚Ťi, pe cheltuiala dumneavoastr─â, cu ap─ârarea noastr─â a unor astfel de revendic─âri. Vom depune eforturi rezonabile pentru a v─â notifica cu privire la orice astfel de reclama╚Ťie, ac╚Ťiune sau procedur─â care face obiectul acestei desp─âgubiri, dup─â ce lu─âm la cuno╚Ötin╚Ť─â despre aceasta.

DATELE UTILIZATORULUI

Vom p─âstra anumite date pe care le transmite╚Ťi c─âtre Site ├«n scopul gestion─ârii performan╚Ťei Site-ului, precum ╚Öi date referitoare la utilizarea de c─âtre dvs. A Site-ului. De╚Öi efectu─âm copii de rezerv─â regulate de rutin─â ale datelor, sunte╚Ťi singurul responsabil pentru toate datele pe care le transmite╚Ťi sau care se refer─â la orice activitate pe care a╚Ťi ├«ntreprins-o folosind Site-ul. Sunte╚Ťi de acord c─â nu vom avea nicio r─âspundere fa╚Ť─â de dvs. Pentru pierderea sau coruperea oric─âror astfel de date ╚Öi, prin prezenta, renun╚Ťa╚Ťi la orice drept de ac╚Ťiune ├«mpotriva noastr─â care decurge din orice astfel de pierdere sau corup╚Ťie a acestor date.

COMUNICA╚ÜII ELECTRONICE, TRANZAC╚ÜII ╚śI SEM─éTURI

Vizitarea Site-ului, trimiterea de e-mailuri ╚Öi completarea formularelor online constituie comunic─âri electronice. Sunte╚Ťi de acord s─â primi╚Ťi comunic─âri electronice ╚Öi sunte╚Ťi de acord c─â toate acordurile, notific─ârile, dezv─âluirile ╚Öi alte comunic─âri pe care vi le furniz─âm electronic, prin e-mail ╚Öi pe Site, ├«ndeplinesc orice cerin╚Ť─â legal─â ca o astfel de comunicare s─â fie ├«n scris. SUNTE╚ÜI DE ACORD CU UTILIZAREA SEMNATUR─éRILOR ELECTRONICE, CONTRACTELOR, COMENZILOR ╚śI A ALTE ├ÄNREGISTR─éRI ╚śI CU LIVRAREA ELECTRONIC─é A OBSERVA╚ÜILOR, POLITICILOR ╚śI ├ÄNREGISTR─éRILOR TRANZAC╚ÜIUNILOR INI╚ÜIE SAU FINALIZATE DE NOI SAU PRIN SITE. Renun╚Ťa╚Ťi prin prezenta la orice drept sau cerin╚Ťe ├«n temeiul oric─âror statut, regulamente, reguli, ordonan╚Ťe sau alte legi din orice jurisdic╚Ťie care necesit─â o semn─âtur─â original─â sau livrarea sau p─âstrarea ├«nregistr─ârilor neelectronice,

DIVERSE

Ace╚Öti Termeni de utilizare ╚Öi orice politici sau reguli de operare postate de noi pe Site sau cu privire la Site constituie ├«ntregul acord ╚Öi ├«n╚Ťelegere dintre dumneavoastr─â ╚Öi noi. E╚Öecul nostru de a exercita sau de a aplica orice drept sau prevedere a acestor Termeni de utilizare nu va opera ca o renun╚Ťare la un astfel de drept sau prevedere. Ace╚Öti Termeni de utilizare func╚Ťioneaz─â ├«n cea mai mare m─âsur─â permis─â de lege. Putem atribui oricare sau toate drepturile ╚Öi obliga╚Ťiile noastre altora ├«n orice moment. Nu vom fi responsabili sau r─âspunz─âtori pentru nicio pierdere, daune, ├«nt├órziere sau e╚Öec de a ac╚Ťiona cauzate de orice cauz─â care nu este controlat─â de noi. Dac─â orice prevedere sau parte a unei prevederi a acestor Termeni de utilizare este determinat─â a fi ilegal─â, nul─â sau inaplicabil─â, acea prevedere sau o parte a acesteia este considerat─â separabil─â de ace╚Öti Termeni de utilizare ╚Öi nu afecteaz─â valabilitatea ╚Öi aplicabilitatea oric─âror prevederi r─âmase. Nu exist─â niciun joint venture, parteneriat, angajare sau rela╚Ťie de agen╚Ťie creat─â ├«ntre dvs. ╚śi noi ca urmare a acestor Termeni de utilizare sau utilizare a Site-ului. Sunte╚Ťi de acord c─â ace╚Öti Termeni de utilizare nu vor fi interpreta╚Ťi ├«mpotriva noastr─â ├«n virtutea redact─ârii lor. Prin prezenta, renun╚Ťa╚Ťi la orice ap─ârare pe care le pute╚Ťi avea pe baza formei electronice a acestor Termeni de utilizare ╚Öi a lipsei semn─ârii de c─âtre p─âr╚Ťile contractante pentru a executa ace╚Öti Termeni de utilizare. Sunte╚Ťi de acord c─â ace╚Öti Termeni de utilizare nu vor fi interpreta╚Ťi ├«mpotriva noastr─â ├«n virtutea redact─ârii lor. Prin prezenta, renun╚Ťa╚Ťi la orice ap─ârare pe care le pute╚Ťi avea pe baza formei electronice a acestor Termeni de utilizare ╚Öi a lipsei semn─ârii de c─âtre p─âr╚Ťile contractante pentru a executa ace╚Öti Termeni de utilizare. Sunte╚Ťi de acord c─â ace╚Öti Termeni de utilizare nu vor fi interpreta╚Ťi ├«mpotriva noastr─â ├«n virtutea redact─ârii lor. Prin prezenta, renun╚Ťa╚Ťi la orice ap─ârare pe care le pute╚Ťi avea pe baza formei electronice a acestor Termeni de utilizare ╚Öi a lipsei semn─ârii de c─âtre p─âr╚Ťile contractante pentru a executa ace╚Öti Termeni de utilizare.

CONTACTAŢI-NE

Pentru a rezolva o reclama╚Ťie referitoare la Site sau pentru a primi informa╚Ťii suplimentare cu privire la utilizarea Site-ului, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la:

https://www.instagram.com/gelsonluz.m/

Important: versiunea portughez─â a acestui document este cea care va guverna rela╚Ťia noastr─â. Aceast─â versiune a fost tradus─â pentru confortul dvs. ╚śi nu va fi interpretat─â pentru a modifica versiunea ├«n portughez─â.

COMMENTS

Name

ar,1,br,1,cn,1,de,1,dk,1,en,1,es,1,fi,1,fr,1,hi,1,hu,1,id,1,it,1,jp,1,kr,1,nl,1,no,1,pl,1,ro,1,ru,1,se,1,tr,1,vn,1,w1,1,
ltr
static_page
Gelson Luz: ­čôľ Termeni De Utilizare (RO)
­čôľ Termeni De Utilizare (RO)
Gelson Luz
https://www.gelsonluz.com/p/termeni-de-utilizare-ro.html
https://www.gelsonluz.com/
https://www.gelsonluz.com/
https://www.gelsonluz.com/p/termeni-de-utilizare-ro.html
true
4069171287594906889
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content