ūüďĖ K√§ytt√∂ehdot (FI)

EHDOT SOPIMUS

N√§m√§ k√§ytt√∂ehdot muodostavat oikeudellisesti sitovan sopimuksen, joka on tehty sinun henkil√∂kohtaisesti tai yhteis√∂n ("sin√§") ja gelsonluz.com-sivuston v√§lill√§ ja joka koskee p√§√§sy√§si gelsonluz.com-verkkosivustolle ja mihin tahansa muuhun mediamuotoon. , mediakanava, mobiilisivusto tai mobiilisovellus, joka liittyy, linkitetty tai muuten liitetty niihin (yhteisesti "Sivusto"). Olemme rekister√∂ityneet Brasiliaan. Hyv√§ksyt, ett√§ k√§ym√§ll√§ Sivustossa olet lukenut, ymm√§rt√§nyt ja sitoutunut noudattamaan kaikkia n√§it√§ k√§ytt√∂ehtoja. JOS ET HYV√ĄKSY KAIKKIA N√ĄIT√Ą K√ĄYTT√ĖEHTOJA, SIN√Ą ON NIMENOMAISESTI KIELLETTY SINUA K√ĄYTT√ĄMEST√Ą SIVUSTOA, JA SINUN ON V√ĄLITT√ĖM√ĄSTI LOPETTAVA K√ĄYTT√Ė.

Täydentävät ehdot tai asiakirjat, jotka voidaan julkaista Sivustolla ajoittain, sisällytetään tähän nimenomaisesti viittauksina. Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan tehdä ajoittain muutoksia tai muutoksia näihin käyttöehtoihin. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista päivittämällä näiden käyttöehtojen "Näiden käyttöehtojen viimeinen päivitys" -päivämäärän, ja luovut oikeudesta saada erityisilmoitus jokaisesta tällaisesta muutoksesta. Varmista, että tarkistat sovellettavat ehdot aina, kun käytät sivustoamme, jotta ymmärrät, mitä ehtoja sovelletaan. Jatkaessasi Sivuston käyttöä päivitetyn käyttöehtojen julkaisemisen jälkeen, sinuun sovelletaan, ja sinun katsotaan tulleen tietoiseksi ja hyväksyneen muutetut käyttöehdot.

Sivustolla annettuja tietoja ei ole tarkoitettu jaettavaksi tai k√§ytett√§v√§ksi kenellek√§√§n henkil√∂lle tai taholle mill√§√§n laink√§ytt√∂alueella tai maassa, jossa t√§llainen jakelu tai k√§ytt√∂ olisi lain tai m√§√§r√§ysten vastaista tai jotka asettaisivat meille rekister√∂intivaatimuksen kyseisell√§ laink√§ytt√∂alueella tai maassa . N√§in ollen henkil√∂t, jotka p√§√§tt√§v√§t k√§ytt√§√§ Sivustoa muista paikoista, tekev√§t sen omasta aloitteestaan ‚Äč‚Äčja ovat yksin vastuussa paikallisten lakien noudattamisesta, jos ja siin√§ m√§√§rin kuin paikalliset lait ovat sovellettavissa.

Sivustoa ei ole r√§√§t√§l√∂ity toimialakohtaisten s√§√§d√∂sten mukaiseksi, joten jos vuorovaikutukseesi sovellettaisiin t√§llaisia ‚Äč‚Äčlakeja, et saa k√§ytt√§√§ t√§t√§ Sivustoa.

Sivusto on tarkoitettu käyttäjille, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita. Alle 18-vuotiaat eivät saa käyttää Sivustoa tai rekisteröityä sille.

IMMATERIAALIOIKEUDET

Ellei toisin mainita, Sivusto on meidän omaisuuttamme ja kaikki lähdekoodimme, tietokannat, toiminnot, ohjelmistot, verkkosivustojen suunnittelut, ääni-, video-, teksti-, valokuvat ja grafiikka (yhteisesti "Sisältö") ja tavaramerkit, palvelu. Merkit ja niiden sisältämät logot ("merkit") ovat meidän omistuksessamme tai hallinnassamme tai meille lisensoituja, ja ne ovat tekijänoikeus- ja tavaramerkkilakien sekä useiden muiden Yhdysvaltojen immateriaalioikeuksia ja vilpillistä kilpailua koskevien lakien, kansainvälisten tekijänoikeuslakien, ja kansainvälisiä sopimuksia. Sisältö ja merkit tarjotaan sivustolla "SELLAISENAAN" vain tiedoksi ja henkilökohtaiseen käyttöön. Ellei näissä käyttöehdoissa nimenomaisesti toisin määrätä, mitään Sivuston osaa eikä mitään sisältöä tai merkkejä ei saa kopioida, jäljentää, koota, julkaista uudelleen, ladata, lähettää, näyttää julkisesti, koodata,

Edellyttäen, että olet oikeutettu käyttämään Sivustoa, sinulle myönnetään rajoitettu lisenssi käyttää Sivustoa ja ladata tai tulostaa kopio mistä tahansa Sisällön osasta, johon olet asianmukaisesti päässyt, vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen. Käyttää. Pidätämme kaikki oikeudet, joita ei ole nimenomaisesti myönnetty sinulle Sivustossa, Sisältössä ja Merkissä.

K√ĄYTT√ĄJIEN EDUSTUKSET

Käyttämällä Sivustoa vakuutat ja takaat, että (1) sinulla on oikeuskelpoisuus ja sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja; (2) et ole alaikäinen lainkäyttöalueella, jossa asut; (3) et käytä Sivustoa laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen; ja (4) Sivuston käyttö ei riko mitään sovellettavia lakeja tai määräyksiä.

Jos annat virheellisiä, epätarkkoja, epätäydellisiä tai epätäydellisiä tietoja, meillä on oikeus jäädyttää tai lopettaa tilisi ja kieltäytyä kaikesta nykyisestä tai tulevasta Sivuston (tai sen osan) käytöstä.

KIELLETTY TOIMINNOT

Et saa käyttää tai käyttää Sivustoa mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin siihen, jota varten tarjoamme Sivuston saataville. Sivustoa ei saa käyttää mihinkään kaupalliseen toimintaan, lukuun ottamatta niitä, jotka olemme erityisesti tukeneet tai hyväksyneet.

Sivuston käyttäjänä hyväksyt, että et:

Etsi sisältöä, joka ei kuulu sivuston käyttöliittymään (tarjoavat valikot ja linkit sisällön kautta). Huomautus: Tällä sivustolla voi olla työkaluja, laskimia, keskeneräisiä artikkeleita, ääriviivoja tai luonnoksia, jotka eivät ole valmiita julkiseen käyttöön. Tämä sisältö saattaa olla tilapäisesti käytettävissä, mutta sitä ei julkaista julkiseen käyttöön sivuston käyttöliittymässä.

Huijata, huijata tai johtaa harhaan meitä ja muita käyttäjiä, erityisesti yrittäessäsi oppia arkaluontoisia tilitietoja, kuten käyttäjien salasanoja.

Kiertää, poistaa käytöstä tai muuten häiritä Sivuston turvallisuuteen liittyviä ominaisuuksia, mukaan lukien ominaisuudet, jotka estävät tai rajoittavat minkä tahansa Sisällön käyttöä tai kopioimista tai panevat täytäntöön rajoituksia Sivuston ja/tai sen sisältämän sisällön käytölle.

Mielestämme halventaa, tahrata tai muuten vahingoittaa meitä ja/tai Sivustoa.

Käytä mitä tahansa sivustolta saatua tietoa toisen henkilön häiritsemiseen, hyväksikäyttöön tai vahingoittamiseen.

Käytä tukipalvelujamme väärin tai lähetä vääriä ilmoituksia väärinkäytöksistä tai väärinkäytöksistä.

Käytä Sivustoa soveltuvien lakien tai määräysten vastaisella tavalla.

Osallistua Sivuston luvattomaan kehystykseen tai linkittämiseen.

Lataa tai l√§het√§ (tai yrit√§ ladata tai l√§hett√§√§) viruksia, troijalaisia ‚Äč‚Äčtai muuta materiaalia, mukaan lukien isojen kirjainten liiallinen k√§ytt√∂ ja roskapostitus (jatkuva toistuvan tekstin l√§hett√§minen), joka h√§iritsee kenen tahansa osapuolen keskeytym√§t√∂nt√§ k√§ytt√∂√§ ja sivuston nauttimista. Muokkaa, heikent√§√§, h√§iritsee, muuttaa tai h√§iritsee Sivuston k√§ytt√∂√§, ominaisuuksia, toimintoja, toimintaa tai yll√§pitoa.

Poista tekijänoikeus- tai muita omistusoikeuksia koskeva huomautus mistä tahansa sisällöstä.

Yritä esiintyä toisena käyttäjänä tai henkilönä tai käyttää toisen käyttäjän käyttäjänimeä.

Lataa tai lähetä (tai yritä ladata tai lähettää) mitä tahansa materiaalia, joka toimii passiivisena tai aktiivisena tiedonkeruu- tai siirtomekanismina, mukaan lukien rajoituksetta selkeät grafiikan vaihtomuodot ("gifit"), 1×1 pikselit, verkkovirheet, evästeet , tai muut vastaavat laitteet (kutsutaan joskus "vakoiluohjelmiksi" tai "passiivisiksi keräysmekanismeiksi" tai "pcmsiksi").

Häiritse, häiritse tai aiheuta kohtuutonta taakkaa Sivustolle tai Sivustolle liitetyille verkoille tai palveluille.

Ahdistella, ärsyttää, pelotella tai uhkailla ketään työntekijäämme tai agenttiamme, joka on sitoutunut tarjoamaan sinulle minkä tahansa osan sivustosta.

Yritä ohittaa kaikki Sivuston toimenpiteet, jotka on suunniteltu estämään tai rajoittamaan pääsyä Sivustolle tai mihin tahansa Sivuston osaan.

Kopioi tai muokkaa Sivuston ohjelmistoja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, Flash, PHP, HTML, JavaScript tai muu koodi.

Paitsi sovellettavan lain sallimissa rajoissa, purkaa, purkaa, purkaa tai käännellä mitään ohjelmistoa, joka sisältää tai jollakin tavalla muodostaa osan Sivustosta.

Käytä ostoagenttia tai ostoagenttia tehdäksesi ostoksia Sivustolla.

Käyttää Sivustoa luvatta, mukaan lukien käyttäjien käyttäjänimien ja/tai sähköpostiosoitteiden kerääminen sähköisesti tai muulla tavalla ei-toivottujen sähköpostien lähettämistä varten tai käyttäjätilien luominen automaattisilla keinoilla tai vääriin perustein.

K√ĄYTT√ĄJ√ĄN LUOMIA TUOTTEITA

Sivusto voi kutsua sinut keskustelemaan, osallistumaan blogeihin, viestitauluihin, online-foorumeihin ja muihin toimintoihin tai osallistumaan niihin, ja se voi tarjota sinulle mahdollisuuden luoda, l√§hett√§√§, l√§hett√§√§, n√§ytt√§√§, l√§hett√§√§, esitt√§√§, julkaista, jakaa, tai l√§hett√§√§ meille tai Sivustolla sis√§lt√∂√§ ja materiaaleja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, teksti√§, kirjoituksia, videoita, √§√§ni√§, valokuvia, grafiikkaa, kommentteja, ehdotuksia tai henkil√∂kohtaisia ‚Äč‚Äčtietoja tai muuta materiaalia (yhteisesti "Sy√∂t√∂kset"). Sivuston muut k√§ytt√§j√§t ja kolmansien osapuolten verkkosivustojen kautta voivat tarkastella lahjoituksia. Sellaisenaan kaikkia l√§hett√§mi√§si lahjoituksia voidaan k√§sitell√§ ei-luottamuksellisina ja ei-omistusoikeuksina. Kun luot tai asetat saataville lahjoituksia, vakuutat ja takaat, ett√§:

Tuotteidesi luominen, levittäminen, lähettäminen, julkinen esittäminen tai esittäminen sekä käyttö, lataaminen tai kopioiminen eivät riko eivätkä riko omistusoikeuksia, mukaan lukien mutta ei rajoittuen tekijänoikeuksiin, patentteihin, tavaramerkkeihin, liikesalaisuuksiin tai kolmannen osapuolen moraaliset oikeudet.

Olet sivuston luoja ja omistaja tai sinulla on tarvittavat lisenssit, oikeudet, suostumukset, julkaisut ja luvat käyttääksesi ja valtuutat meidät, Sivuston ja muut sivuston käyttäjät käyttämään lahjoituksiasi millä tahansa sivuston ja näiden suunnittelemalla tavalla. Käyttöehdot.

Sinulla on jokaisen tunnistettavissa olevan yksittäisen henkilön kirjallinen suostumus, vapautus ja/tai lupa käyttää jokaisen sellaisen tunnistettavan yksittäisen henkilön nimeä tai identiteettiä mahdollistaakseen sisältöjesi sisällyttämisen ja käytön millä tahansa tavalla, jonka sisältösi suunnittelee. Sivusto ja nämä käyttöehdot.

Kirjoituksesi eivät ole vääriä, epätarkkoja tai harhaanjohtavia.

Avustuksesi eivät ole ei-toivottua tai luvatonta mainontaa, myynninedistämismateriaaleja, pyramidihuijauksia, ketjukirjeitä, roskapostia, joukkopostituksia tai muita kehotusmuotoja.

Avustuksesi eivät ole säädytöntä, rivoa, irstailematonta, saastaista, väkivaltaista, häiritsevää, herjaavaa, herjaavaa tai muuten vastenmielistä (meidän päätöksemme mukaisesti).

Avustuksesi eivät pilkkaa, pilkkaa, väheksy, uhkaile tai loukkaa ketään.

Avustuksiasi ei käytetä kenenkään muun henkilön häiritsemiseen tai uhkaamiseen (näiden termien laillisessa merkityksessä) eikä tiettyyn henkilöön tai ihmisluokkaan kohdistuvan väkivallan edistämiseen.

Avustuksesi eivät riko mitään sovellettavaa lakia, asetusta tai sääntöä.

Avustuksesi eivät riko minkään kolmannen osapuolen yksityisyyttä tai julkisuutta koskevia oikeuksia.

Avustuksesi eivät riko mitään sovellettavia lapsipornografiaa koskevia lakeja tai jotka on muuten tarkoitettu suojelemaan alaikäisten terveyttä tai hyvinvointia.

Avustuksesi eivät sisällä loukkaavia kommentteja, jotka liittyvät rotuun, kansalliseen alkuperään, sukupuoleen, seksuaaliseen mieltymykseen tai fyysiseen vammaan.

Avustuksesi eivät muuten riko mitään näiden käyttöehtojen tai sovellettavien lakien tai määräysten vastaista materiaalia tai linkitä materiaaliin.

Kaikenlainen Sivuston käyttö edellä mainittujen vastaisesti rikkoo näitä käyttöehtoja ja voi johtaa muun muassa sivuston käyttöoikeutesi irtisanomiseen tai keskeyttämiseen.

TUKILUPA

L√§hett√§m√§ll√§ lahjoituksesi mihin tahansa sivuston osaan my√∂nn√§t automaattisesti, ja vakuutat ja takaat, ett√§ sinulla on oikeus my√∂nt√§√§ meille rajoittamaton, rajoittamaton, peruuttamaton, pysyv√§, ei-yksinomainen, siirrett√§v√§, rojaltivapaa, t√§ysin -maksettu, maailmanlaajuinen oikeus ja lupa is√§nn√∂id√§, k√§ytt√§√§, kopioida, j√§ljent√§√§, paljastaa, myyd√§, j√§lleenmyyd√§, julkaista, l√§hett√§√§, uudelleenkirjoittaa, arkistoida, tallentaa, tallentaa, julkisesti esitt√§√§, n√§ytt√§√§ julkisesti, muotoilla uudelleen, k√§√§nt√§√§, l√§hett√§√§, otteen (in kokonaan tai osittain) ja jakaa t√§llaisia ‚Äč‚Äčlahjoituksia (mukaan lukien rajoituksetta kuvasi ja √§√§nesi) mihin tahansa tarkoitukseen, kaupalliseen, mainontaan tai muuhun tarkoitukseen, ja valmistellakseen johdannaisteoksia tai sis√§llytt√§√§kseen niit√§ muihin teoksiin ja my√∂nt√§√§kseen ja valtuuttaa edell√§ mainittujen alilisenssej√§.K√§ytt√∂ ja jakelu voi tapahtua miss√§ tahansa mediamuodossa ja mink√§ tahansa mediakanavan kautta.

Tämä lisenssi koskee kaikkia nykyään tunnettuja tai myöhemmin kehitettyjä muotoja, tietovälineitä tai teknologiaa, ja se sisältää sinun nimesi, yrityksen nimesi ja franchising-nimesi soveltuvin osin sekä kaikki tavaramerkit, palvelumerkit, kauppanimet, logot, sekä antamasi henkilökohtaiset ja kaupalliset kuvat. Luovut kaikista lahjoituksissasi koskevista moraalisista oikeuksista ja takaat, että moraalisia oikeuksia ei muutoin ole esitetty lahjoituksissasi.

Emme vaadi lahjoituksesi omistajuutta. Säilytät täyden omistusoikeuden kaikkiin lahjoituksiisi ja kaikkiin sisältöösi liittyviin immateriaalioikeuksiin tai muihin omistusoikeuksiin. Emme ole vastuussa mistään lausunnoista tai esityksistä, jotka olet antanut sivuston millään alueella. Olet yksin vastuussa sivustolle antamistasi lahjoituksista ja suostut nimenomaisesti vapauttamaan meidät kaikesta vastuusta ja pidättäytymään kaikista oikeudellisista toimista meitä kohtaan, jotka koskevat avustuksiasi.

Meillä on oikeus oman harkintamme mukaan (1) muokata, muokata tai muutoin muuttaa mitä tahansa Osallistumista; (2) luokitella uudelleen kaikki avustukset sijoittaakseen ne sopivampiin paikkoihin Sivustolla; ja (3) esiseuloa tai poistaa kaiken sisällön milloin tahansa ja mistä tahansa syystä ilman erillistä ilmoitusta. Meillä ei ole velvollisuutta valvoa lahjoituksiasi.

OHJEET ARVOSTELUA VARTEN

Voimme tarjota sinulle alueita sivustolla arvostelujen tai arvioiden jättämiseen. Kun lähetät arvostelun, sinun on noudatettava seuraavia ehtoja: (1) sinulla tulee olla omakohtaista kokemusta arvioitavasta henkilöstä/yhteisöstä; (2) arvostelusi eivät saa sisältää loukkaavaa kirosanoja tai loukkaavaa, rasistista, loukkaavaa tai vihamielistä kieltä; (3) arvostelusi eivät saa sisältää syrjiviä viittauksia uskonnon, rodun, sukupuolen, kansallisen alkuperän, iän, siviilisäädyn, seksuaalisen suuntautumisen tai vamman perusteella; (4) arvostelusi eivät saa sisältää viittauksia laittomaan toimintaan; (5) sinun ei pitäisi olla sidoksissa kilpailijoihin, jos julkaiset negatiivisia arvosteluja; (6) sinun ei tule tehdä johtopäätöksiä käytöksen laillisuudesta; (7) et saa lähettää vääriä tai harhaanjohtavia lausuntoja; ja (8) et saa järjestää kampanjaa, joka kannustaa muita julkaisemaan arvosteluja,

Voimme hyväksyä, hylätä tai poistaa arvosteluja oman harkintamme mukaan. Meillä ei ole minkäänlaista velvollisuutta seuloa arvosteluja tai poistaa arvosteluja, vaikka joku olisi sitä mieltä, että arvostelut ovat sopimattomia tai epätarkkoja. Emme tue arvosteluja, eivätkä ne välttämättä edusta mielipiteitämme tai minkään tytäryhtiöidemme tai kumppaniemme näkemyksiä. Emme ota vastuuta mistään tarkastelusta tai mistään tarkastuksesta johtuvista vaatimuksista, vastuista tai menetyksistä. Lähettämällä arvostelun annat meille ikuisen, ei-yksinomaisen, maailmanlaajuisen, rojaltivapaan, täysin maksetun, siirrettävän ja alilisensoitavan oikeuden ja lisenssin jäljentää, muokata, kääntää, lähettää millä tahansa tavalla, näyttää, esittää, ja/tai jakaa kaikkea arvosteluihin liittyvää sisältöä.

L√ĄHETYKSET

Ymm√§rr√§t ja hyv√§ksyt, ett√§ kaikki sivustoa koskevat kysymykset, kommentit, ehdotukset, ideat, palaute tai muut meille antamasi tiedot ("l√§hetykset") eiv√§t ole luottamuksellisia, ja niist√§ tulee meid√§n ainoata omaisuuttamme. Omistamme yksinoikeudet, mukaan lukien kaikki immateriaalioikeudet, ja meill√§ on oikeus k√§ytt√§√§ ja levitt√§√§ n√§it√§ l√§hetyksi√§ rajoituksetta mihin tahansa lailliseen tarkoitukseen, kaupalliseen tai muuhun tarkoitukseen, ilman vahvistusta tai korvausta sinulle. Luovut t√§ten kaikista moraalisista oikeuksista t√§llaisiin L√§hetyksiin ja takaat, ett√§ kaikki t√§llaiset L√§hetykset ovat alkuper√§isi√§ tai ett√§ sinulla on oikeus l√§hett√§√§ t√§llaisia ‚Äč‚ÄčL√§hetyksi√§. Hyv√§ksyt, ett√§ meit√§ vastaan ‚Äč‚Äčei voida vedota mihink√§√§n v√§itetyist√§ tai todellisista loukkauksista tai omistusoikeuden v√§√§rink√§yt√∂st√§ toimituksissasi.

KOLMANNEN OSAPUOLEN VERKKOSIVUSTO JA SIS√ĄLT√Ė

Sivusto voi sis√§lt√§√§ (tai sinulle voidaan l√§hett√§√§ sivuston kautta) linkkej√§ muille verkkosivustoille ("kolmannen osapuolen verkkosivustot") sek√§ artikkeleita, valokuvia, teksti√§, grafiikkaa, kuvia, malleja, musiikkia, √§√§nt√§, videota, tietoa, sovelluksia , ohjelmistoja ja muuta sis√§lt√∂√§ tai kohteita, jotka kuuluvat kolmansille osapuolille tai ovat per√§isin kolmansilta osapuolilta ("Kolmannen osapuolen sis√§lt√∂"). Emme tutki, valvo tai tarkasta t√§llaisia ‚Äč‚Äčkolmansien osapuolien verkkosivustoja ja kolmansien osapuolien sis√§lt√∂√§ tarkkuuden, asianmukaisuuden tai t√§ydellisyyden varalta, emmek√§ ole vastuussa mist√§√§n kolmannen osapuolen verkkosivustoista, joita k√§ytet√§√§n Sivuston kautta tai kolmannen osapuolen sis√§ll√∂st√§. Sivustolla, saatavilla tai asennettuna sivustolta, mukaan lukien sis√§lt√∂, tarkkuus, loukkaavuus, mielipiteet, luotettavuus, tietosuojak√§yt√§nn√∂t tai muut k√§yt√§nn√∂t, jotka sis√§ltyv√§t kolmansien osapuolien verkkosivustoihin tai kolmannen osapuolen sis√§lt√∂√∂n. Muiden ihmisten mielipiteiden lainaus ei tarkoita, ett√§ me hyv√§ksyisimme ne. Kolmannen osapuolen verkkosivustojen tai kolmannen osapuolen sis√§ll√∂n sis√§llytt√§minen, linkitt√§minen tai k√§yt√∂n tai asennuksen salliminen ei tarkoita, ett√§ me hyv√§ksyisimme ne. Jos p√§√§t√§t poistua Sivustolta ja k√§ytt√§√§ kolmannen osapuolen verkkosivustoja tai k√§ytt√§√§ tai asentaa mit√§ tahansa kolmannen osapuolen sis√§lt√∂√§, teet sen omalla vastuullasi, ja sinun tulee olla tietoinen n√§ist√§ k√§ytt√∂ehdoista. Sinun tulee tarkistaa sovellettavat ehdot ja k√§yt√§nn√∂t, mukaan lukien tietosuoja- ja tiedonkeruuk√§yt√§nn√∂t, sellaisilla verkkosivustoilla, joille siirryt Sivustolta tai jotka liittyv√§t mihin tahansa k√§ytt√§m√§√§si tai Sivustolta asentamaasi sovellukseen. Kaikki kolmannen osapuolen verkkosivustojen kautta tekem√§si ostokset tehd√§√§n muiden verkkosivustojen kautta ja muilta yrityksilt√§, emmek√§ ota mit√§√§n vastuuta sellaisista ostoista, jotka ovat yksinomaan sinun ja sovellettavan kolmannen osapuolen v√§lill√§. Hyv√§ksyt ja tunnustat, ett√§ emme tue kolmansien osapuolien verkkosivustoilla tarjottuja tuotteita tai palveluita ja pid√§t meid√§t vaarattomina t√§llaisten tuotteiden tai palveluiden ostamisen aiheuttamista haitoista. Lis√§ksi pid√§t meid√§t vaarattomina kaikista sinulle aiheutuneista menetyksist√§ tai sinulle aiheutuneista vahingoista, jotka liittyv√§t kolmannen osapuolen sis√§lt√∂√∂n tai jotka johtuvat mill√§√§n tavalla kolmannen osapuolen sis√§ll√∂st√§ tai yhteydenpidosta kolmansien osapuolien verkkosivustoihin.

MAINOSTAJAT

Sallimme mainostajien näyttää mainoksiaan ja muita tietoja tietyillä sivuston alueilla, kuten sivupalkin mainoksia tai bannerimainoksia. Jos olet mainostaja, otat täyden vastuun kaikista Sivustolle sijoittamistasi mainoksista ja kaikista Sivustolla tarjotuista palveluista tai näiden mainosten kautta myydyistä tuotteista. Lisäksi mainostajana takaat ja vakuutat, että sinulla on kaikki oikeudet ja valtuudet sijoittaa mainoksia Sivustolle, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, immateriaalioikeudet, julkisuusoikeudet ja sopimusoikeudet. Tarjoamme vain tilaa tällaisten mainosten sijoittamiseen, eikä meillä ole muuta suhdetta mainostajiin.

SIVUN HALLINTA

Pidätämme oikeuden, mutta emme velvollisuutta, (1) tarkkailla Sivustoa näiden käyttöehtojen rikkomusten varalta; (2) ryhtyä asianmukaisiin oikeudellisiin toimiin jokaista henkilöä vastaan, joka oman harkintamme mukaan rikkoo lakia tai näitä käyttöehtoja, mukaan lukien rajoituksetta tällaisen käyttäjän ilmoittaminen lainvalvontaviranomaisille; (3) oman harkintamme mukaan ja rajoituksetta evätä, rajoittaa pääsyä, rajoittaa saatavuutta tai poistaa käytöstä (sikäli kuin se on teknisesti mahdollista) minkä tahansa lahjoituksesi tai sen osan; (4) oman harkintamme mukaan ja ilman rajoituksia, ilmoitusta tai vastuuta poistaa Sivustolta tai muuten poistaa käytöstä kaikki tiedostot ja sisältö, jotka ovat liian kooltaan tai jollakin tavalla rasittavia järjestelmillemme;

TIETOSUOJAK√ĄYT√ĄNT√Ė

Välitämme tietosuojasta ja tietosuojasta. Tutustu tietosuojakäytäntöömme:

https://www.gelsonluz.com/p/privacy-policy.html

Käyttämällä Sivustoa sitoudut noudattamaan tietosuojakäytäntöämme, joka sisältyy näihin käyttöehtoihin. Huomaa, että sivusto on Brasiliassa. Jos käytät Sivustoa miltä tahansa muulta maailman alueelta, jossa henkilötietojen keräämistä, käyttöä tai luovuttamista koskevat lait tai muut vaatimukset poikkeavat Brasiliassa sovellettavista laeista, siirrät tietosi Brasiliaan jatkamalla sivuston käyttöäsi. Ja suostut siihen, että tietosi siirretään Brasiliaan ja käsitellään siellä.

TEKIJ√ĄNOIKEUDEN RIKKOUKSET

Kunnioitamme muiden immateriaalioikeuksia. Jos uskot, ett√§ mik√§ tahansa sivustolla tai sen kautta saatavilla oleva materiaali loukkaa omistamaasi tai hallitsemaasi tekij√§noikeutta, ilmoita siit√§ meille v√§litt√∂m√§sti k√§ytt√§m√§ll√§ alla annettuja yhteystietoja (‚ÄĚIlmoitus‚ÄĚ). Kopio Ilmoituksestasi l√§hetet√§√§n henkil√∂lle, joka on l√§hett√§nyt tai tallentanut ilmoituksessa mainitun materiaalin. Huomaa, ett√§ sovellettavan lain mukaan saatat olla vastuussa vahingoista, jos annat olennaisia ‚Äč‚Äčv√§√§ri√§ tietoja ilmoituksessa. Jos et ole varma, ett√§ Sivustolla oleva tai linkitetty materiaali loukkaa tekij√§noikeuksiasi, sinun tulee ensin ottaa yhteytt√§ asianajajaan.

https://www.instagram.com/gelsonluz.m/

K√ĄYTT√ĖAIKA JA P√Ą√ĄTTYMINEN

N√§m√§ k√§ytt√∂ehdot ovat t√§ysin voimassa, kun k√§yt√§t Sivustoa. RAJOITTAMATTA MIT√Ą√ĄN MUITA N√ĄIDEN K√ĄYTT√ĖEHTOJEN M√Ą√ĄR√ĄYKSI√Ą, PID√ĄT√Ą√ĄMME OIKEUDELLE AINOASTAAN HANKINTAMME JA ILMAN ILMOITUSTA TAI VASTUUTTA EST√Ą√Ą SIVUSTON K√ĄYT√ĖN JA K√ĄYT√ĖN (mukaan lukien TIETTYJEN TIETTYJEN OSOITTEIDEN ESTO). MIT√Ą√ĄN SYYT√Ą, MUKAANLUUN RAJOITUKSETTA N√ĄIHIN K√ĄYTT√ĖEHTOIHIN TAI SOVELLETTAVAN LAIN TAI M√Ą√ĄR√ĄYKSEN SIS√ĄLTYM√ĄN ESITYKSEN, TAKUUN TAI SOPIMUKSEN RIKKOMUKSESTA. SAATAMME LOPETTAA K√ĄYTT√ĖSI TAI OSALLISTUMISEN SIVUSTOLLA TAI POISTAA KAIKKI SIS√ĄLL√ĖN TAI TIEDOT, JOITA JULKAISIT MILLOIN ILMAN VAROITTAMATTA, AINOASTAAN HANKINTAMME.

Jos lopetamme tai keskeytämme tilisi jostain syystä, et saa rekisteröityä ja luoda uutta tiliä omalla nimelläsi, väärennetyllä tai lainatulla nimellä tai minkään kolmannen osapuolen nimellä, vaikka toimisit kolmannen osapuolen puolesta. Juhla. Tilisi sulkemisen tai jäädyttämisen lisäksi pidätämme oikeuden ryhtyä asianmukaisiin oikeudellisiin toimiin, mukaan lukien rajoituksetta siviili-, rikos- ja kieltomääräysten hakeminen.

MUUTOKSET JA KESKITTYMISET

Varaamme oikeuden muuttaa, muokata tai poistaa Sivuston sisältöä milloin tahansa tai mistä tahansa syystä oman harkintamme mukaan ilman erillistä ilmoitusta. Meillä ei kuitenkaan ole velvollisuutta päivittää mitään tietoja sivustollamme. Varaamme myös oikeuden muuttaa tai lopettaa koko Sivusto tai osa siitä ilman erillistä ilmoitusta milloin tahansa. Emme ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle Sivuston muutoksista, hinnan muutoksista, keskeyttämisestä tai lopettamisesta.

Emme voi taata, että Sivusto on aina käytettävissä. Saatamme kohdata laitteisto-, ohjelmisto- tai muita ongelmia tai joutua suorittamaan sivustoon liittyvää ylläpitoa, mikä voi johtaa katkoihin, viiveisiin tai virheisiin. Pidätämme oikeuden muuttaa, tarkistaa, päivittää, keskeyttää, keskeyttää tai muuten muokata Sivustoa milloin tahansa tai mistä tahansa syystä ilmoittamatta siitä sinulle. Hyväksyt, että emme ole millään tavalla vastuussa menetyksistä, vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat siitä, että et pysty käyttämään tai käyttämään Sivustoa minkä tahansa käyttökatkon tai sivuston katkaisun aikana. Mikään näissä käyttöehdoissa ei velvoita meitä ylläpitämään ja tukemaan Sivustoa tai toimittamaan siihen liittyviä korjauksia, päivityksiä tai julkaisuja.

SOVELLETTAVA LAKI

Näitä ehtoja säätelevät Brasilian lait ja ne määritellään niiden mukaisesti. Gelsonluz.com ja sinä hyväksyt peruuttamattomasti, että Brasilian tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta ratkaista kaikki näihin ehtoihin liittyvät riidat.

RIIDANRATKAISU

Sitoudut peruuttamattomasti siirtämään kaikki ehtoihin tai tämän sopimuksen mukaiseen suhteeseen liittyvät kiistat "Rio de Janeiron (Brasilia)" tuomioistuinten lainkäyttövaltaan. Gelsonluz.com säilyttää myös oikeuden nostaa kanteen asian sisällöstä sen maan tuomioistuimissa, jossa asut tai, jos nämä ehdot on tehty ammattisi tai ammattisi yhteydessä, pääpaikkasi osavaltiossa. Liiketoiminnasta.

KORJAUKSET

Sivustolla voi olla tietoja, jotka sisältävät kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, mukaan lukien kuvaukset, hinnat, saatavuus ja monet muut tiedot. Varaamme oikeuden korjata mahdolliset virheet, epätarkkuudet tai puutteet sekä muuttaa tai päivittää Sivuston tietoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

SIVUSTO TARJOTAAN SELLAISENAAN JA SAATAVILLA KUIN ON. HYV√ĄKSYT, ETT√Ą K√ĄYTT√ĄSI SIVUSTOA JA PALVELUEMME ON AINOASTAAN OMALLA VASTUULLASI. T√ĄYSI LAIN SALLITTAMASSA RAJOITUKSESSA KIIST√ĄMME KAIKISTA SIVUSTON JA NIIDEN K√ĄYTT√Ė√ĖN LIITTYV√ĄST√Ą TAKUISTA, NIMENOMAISISTA TAI OLUTUISTA TAKUISTA, MUKAAN RAJOITUKSETTA MUKAAN OLEVAT OLOSUHTEET TAKUUT, MYYNTILAITOKSEN, MYYNTITOIMINNAN. JA EMME ANNA TAKUITA TAI VAKUUTUKSIA SIVUSTON SIS√ĄLL√ĖN TARKKUUDESTA TAI T√ĄYDELLISEST√Ą TAI SIVUSTOON LINKITETTYJEN VERKKOSIVUSTOJEN SIS√ĄLT√ĖST√Ą, EMME OTA MIT√Ą√ĄN VASTUUTTA TAI VASTUUTA MIST√Ą√ĄN SIVUSTOJEN TAI VASTUUVELVOLLISUUDESTA (1) 2) HENKIL√ĖVAHINGOT TAI OMAISUUSVAHINGOT, MITEN tahansa, JOHDANUT SIVUSTON K√ĄYTT√Ė√ĄSI JA K√ĄYT√ĖST√Ą, (3) KAIKKI LUVATTOMAT PALVELIMEMME K√ĄYTT√Ė JA/TAI KAIKKI HENKIL√ĖTIEDOT JA/TAI SIIHIN TALLENNETUT TALOUDELLISET TIEDOT, (4) MIKKI SIVULLE TAI SIVULLE TAI SIVULLE TAI SIIRT√ĄMISEN KESKEYTYS TAI L√ĄHETYKSET VIRUKSET, TROJANHEVOSET TAI KALTAISET, JOITA JOKA KOLMANSIA OSAPUOLIA VOI L√ĄHETET√Ą√Ą SIVUSTON KAUTTA, JA/TAI (6) VIRHEET TAI PUUTTIMUKSET SIS√ĄLL√ĖSS√Ą TAI MATERIAALISSA TAI MIT√Ą tahansa TAPAHTUMASTA TAI VAHINGOISTA SIVUSTON KAUTTA L√ĄHETETTYN, L√ĄHETETTYN TAI MUULLA SIVUSTON KAUTTA SAATAVILLA OLEVAN SIS√ĄLL√ĖN K√ĄYT√ĖST√Ą. EMME TAKAA, TULE, TAKAA TAI OTA VASTUUTTA MISS√Ą√ĄN KOLMANSAN OSAPUOLEN SIVUSTON KAUTTA MAINOSTAMISTA TAI TARJOAMISTA TUOTTEISTA TAI PALVELUISTA, MIT√Ą√ĄN HYPERLINKITETTY√Ą VERKKOSIVUSTOA, TAI MILL√Ą√ĄN VERKKOSIVUSTOA TAI MAINOKSET TAI MAINOKSET. EMME OLE OSAPUOLETTA TAI MITEN VASTUUTA SEURAAMISESTA MINK√Ą√ĄN SINUN JA MINk√§√§n TUOTTEIDEN TAI PALVELUJEN KOLMANNEN OSAPUOLEN TARJOAJIEN V√ĄLISEN TAPAHTUMAN SEURANTASTA. MY√ĖS TUOTTEEN TAI PALVELUN OSTAMISESTA MILLOIN V√ĄLINEIDEN KAUTTA TAI MISS√Ą YMP√ĄRIST√ĖSS√Ą, SINUIN TULISI K√ĄYTT√Ą√Ą PARHAASTA ARVIOINTIASI JA TARVITTAESSA.

VASTUUN RAJOITUKSET

EMME TAI JOHTAMME, TY√ĖNTEKIJ√ĄMME TAI AGENTAJAMME MISS√Ą√ĄN TAPAUKSESSA OLE VASTUUSSA SINULLE TAI KOLMANSILLE OSAPUOLELLE MIST√Ą√ĄN SUORISTA, EP√ĄSUORISTA, SEURALLISISTA, ESIMERKKEIST√Ą, SUORISTA, SATUNNAISISTA, SATUNNAISISTA, ERITYISKOHTAISISTA, TAPAHTUMISISTA. TIEDOT TAI MUUT SIVUSTON K√ĄYT√ĖST√Ą JOHDANUT VAHINGOT, VAIKKA MEILLE ON ILMOITETTU T√ĄLLAISTEN VAHINGON MAHDOLLISUUDESTA. HUOMAUTUKSIA MISS√Ą√ĄN T√ĄSS√Ą SIS√ĄLLYTETTY√Ą POIKEIN, VASTUUMEME SINUA kohtaan MISS√Ą√ĄN SYYLT√Ą JA TOIMINNAN MUODOSTA RIPPUMALLA RAJOITETTUA AINA V√ĄHEMPIIN MAKSUSTA M√Ą√ĄR√ĄST√Ą, MY√ĖHEMM√ĄN MAKSA. 3) KUUKAUSIJAKSI ENNEN TOIMENPITEEN SYYJ√Ą TAI 100,00 R$. TIETTYJEN YHDYSVALTOJEN OSAVALTION LAIT JA KANSAINV√ĄLISET LAIT EIV√ĄT SALLI OLUETTUJEN TAKUEIDEN RAJOITTAMISTA TAI TIETTYJEN VAHINGON POIS POISTAMISTA TAI RAJOITTAMISTA. JOS N√ĄM√Ą LAIT KOSKEVAT SINUA,

KORVAUS

Sitoudut puolustamaan, korvaamaan ja pit√§m√§√§n meid√§t vaarattomina, mukaan lukien tyt√§ryhti√∂mme, tyt√§ryhti√∂mme ja kaikki vastaavat virkailijamme, edustajamme, yhteisty√∂kumppanimme ja ty√∂ntekij√§mme, kaikilta menetyksilt√§, ‚Äč‚Äčvahingoilta, vastuuvelvollisilta, vaatimuksilta tai vaatimuksilta, mukaan lukien kohtuulliset asianajajat. ' kolmannen osapuolen maksamat palkkiot ja kulut, jotka johtuvat tai jotka johtuvat: (1) lahjoituksistasi; (2) Sivuston k√§ytt√∂; (3) n√§iden k√§ytt√∂ehtojen rikkominen; (4) kaikista n√§iss√§ k√§ytt√∂ehdoissa esitettyjen ilmoitusten ja takuiden rikkomisesta; (5) rikkomasi kolmannen osapuolen oikeuksia, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, immateriaalioikeudet; tai (6) mist√§ tahansa avoimesta haitallisesta toiminnasta mit√§ tahansa muuta Sivuston k√§ytt√§j√§√§ kohtaan, johon olet muodostanut yhteyden Sivuston kautta. Edellisest√§ huolimatta pid√§t√§mme oikeuden sinun kustannuksellasi ottaa yksinomaisen puolustuksen ja hallinnan kaikissa asioissa, joista sinun on korvattava meille, ja suostut toimimaan kustannuksellasi yhteisty√∂ss√§ puolustaessamme t√§llaisia ‚Äč‚Äčvaatimuksia. Pyrimme kohtuullisin keinoin ilmoittamaan sinulle kaikista sellaisista vaateista, toimista tai menettelyist√§, jotka kuuluvat t√§m√§n korvauksen piiriin, saatuamme sen tietoomme.

K√ĄYTT√ĄJ√ĄTIEDOT

Säilytämme tiettyjä tietoja, jotka lähetät Sivustolle Sivuston toiminnan hallintaa varten, sekä tietoja, jotka liittyvät Sivuston käyttöön. Vaikka teemme säännöllisiä rutiinivarmuuskopioita tiedoista, olet yksin vastuussa kaikista tiedoista, jotka lähetät tai jotka liittyvät mihin tahansa toimintaan, jonka olet suorittanut käyttämällä Sivustoa. Hyväksyt, että emme ole vastuussa sinulle tällaisten tietojen katoamisesta tai vahingoittumisesta, ja täten luovut kaikista kanneoikeudesta meitä vastaan, jos tällaisten tietojen katoaminen tai vahingoittuminen johtuu.

S√ĄHK√ĖINEN VIESTINT√Ą, TAPAHTUMAT JA ALLEKIRJOITUKSET

Vierailu Sivustolla, s√§hk√∂postien l√§hett√§minen meille ja online-lomakkeiden t√§ytt√§minen ovat s√§hk√∂ist√§ viestint√§√§. Hyv√§ksyt s√§hk√∂isen viestinn√§n vastaanottamisen ja hyv√§ksyt sen, ett√§ kaikki sopimukset, ilmoitukset, tiedot ja muut viestit, jotka annamme sinulle s√§hk√∂isesti, s√§hk√∂postitse ja Sivustolla, t√§ytt√§v√§t kaikki lailliset vaatimukset, joiden mukaan viestint√§ on oltava kirjallista. HYV√ĄKSYT S√ĄHK√ĖISTEN ALLEKIRJOITUSTEN, SOPIMUSTEN, TILAUSTEN JA MUIDEN TIETOJEN K√ĄYT√ĖN SEK√Ą SIVUSTOJEN ALOITTAMIEN TAI SUORITTAMIEN TAPAHTUMAJEN S√ĄHK√ĖISTEN ILMOITUSTEN, K√ĄYTT√ĖJ√ĄRJESTELM√ĄN JA TIETOJEN TOIMITTAMISEEN. Luovut t√§ten kaikista lakien, asetusten, s√§√§nt√∂jen, m√§√§r√§ysten tai muiden lakien mukaisista oikeuksista tai vaatimuksista mill√§ tahansa laink√§ytt√∂alueella, joka edellytt√§√§ alkuper√§ist√§ allekirjoitusta tai ei-s√§hk√∂isten asiakirjojen toimittamista tai s√§ilytt√§mist√§,

MUITA

Nämä käyttöehdot ja kaikki sivustolle julkaisemamme käytännöt tai toimintasäännöt muodostavat koko sopimuksen ja yhteisymmärryksen sinun ja meidän välillämme. Se, että emme käytä tai pane täytäntöön jotakin näiden käyttöehtojen oikeutta tai määräystä, ei tarkoita luopumista kyseisestä oikeudesta tai määräyksestä. Nämä käyttöehdot ovat voimassa lain sallimassa laajuudessa. Voimme siirtää minkä tahansa tai kaikki oikeutemme ja velvollisuutemme muille milloin tahansa. Emme ole vastuussa menetyksistä, vahingoista, viivästyksistä tai laiminlyönneistä, jotka johtuvat mistä tahansa syystä, joka ei ole meidän kohtuudella hallittavissa. Jos jokin näiden käyttöehtojen määräys tai osa siitä todetaan laittomaksi, mitättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseisen ehdon tai osan siitä katsotaan erotettavissa näistä käyttöehdoista, eikä se vaikuta muiden ehtojen pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen. Sinun ja meidän välille ei synny yhteisyritys-, kumppanuus-, työ- tai edustussuhdetta näiden käyttöehtojen tai Sivuston käytön seurauksena. Hyväksyt, että näitä käyttöehtoja ei tulkita meitä vastaan, koska olemme laatineet ne. Luovut täten kaikista puolustuksistasi, jotka perustuvat näiden käyttöehtojen sähköiseen muotoon ja siihen, että osapuolet eivät ole allekirjoittaneet näitä käyttöehtoja. Hyväksyt, että näitä käyttöehtoja ei tulkita meitä vastaan, koska olemme laatineet ne. Luovut täten kaikista puolustuksistasi, jotka perustuvat näiden käyttöehtojen sähköiseen muotoon ja siihen, että osapuolet eivät ole allekirjoittaneet näitä käyttöehtoja. Hyväksyt, että näitä käyttöehtoja ei tulkita meitä vastaan, koska olemme laatineet ne. Luovut täten kaikista puolustuksistasi, jotka perustuvat näiden käyttöehtojen sähköiseen muotoon ja siihen, että osapuolet eivät ole allekirjoittaneet näitä käyttöehtoja.

OTA MEIHIN YHTEYTT√Ą

Ratkaistaksesi Sivustoa koskevan valituksen tai saadaksesi lisätietoja Sivuston käytöstä, ota meihin yhteyttä osoitteessa:

https://www.instagram.com/gelsonluz.m/

Tärkeää: Tämän asiakirjan portugalinkielinen versio hallitsee suhdettamme. Tämä versio on käännetty avuksesi, eikä sitä tulkita portugalinkielisen version muokkaamiseksi.

COMMENTS

Name

ar,1,br,1,cn,1,de,1,dk,1,en,1,es,1,fi,1,fr,1,hi,1,hu,1,id,1,it,1,jp,1,kr,1,nl,1,no,1,pl,1,ro,1,ru,1,se,1,tr,1,vn,1,w1,1,
ltr
static_page
Gelson Luz: ūüďĖ K√§ytt√∂ehdot (FI)
ūüďĖ K√§ytt√∂ehdot (FI)
Gelson Luz
https://www.gelsonluz.com/p/kayttoehdot-fi.html
https://www.gelsonluz.com/
https://www.gelsonluz.com/
https://www.gelsonluz.com/p/kayttoehdot-fi.html
true
4069171287594906889
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content