ūüďĖ Haszn√°lati Felt√©telek (HU)

MEG√ĀLLAPOD√ĀS A FELT√ČTELEKHEZ

A jelen Felhaszn√°l√°si Felt√©telek jogilag k√∂telezŇĎ √©rv√©nyŇĪ meg√°llapod√°st alkotnak, amelyet √Ėn szem√©lyesen vagy egy entit√°s nev√©ben (‚Äě√Ėn‚ÄĚ) √©s a gelsonluz.com k√∂z√∂tt k√∂tnek a gelsonluz.com webhelyhez val√≥ hozz√°f√©r√©sre √©s annak haszn√°lat√°ra, valamint b√°rmely m√°s m√©diaform√°ra vonatkoz√≥an. , m√©diacsatorna, mobilwebhely vagy mobilalkalmaz√°s kapcsol√≥d√≥, linkelt vagy m√°s m√≥don kapcsol√≥d√≥ (egy√ľttesen a ‚ÄěWebhely‚ÄĚ). Braz√≠li√°ban vagyunk regisztr√°lva. √Ėn beleegyezik abba, hogy a Webhely megnyit√°s√°val elolvasta, meg√©rtette √©s mag√°ra n√©zve k√∂telezŇĎnek ismeri el a jelen Felhaszn√°l√°si felt√©teleket. HA √ĖN NEM EGYET√ČRT EL AZ √ĖSSZES FELHASZN√ĀL√ĀSI FELT√ČTELVEL, AKKOR KIFEJEZETTEN TILOS AZ OLDAL HASZN√ĀLATA, √ČS AZONNAL SZ√ĀLL√ćTJA MEG A HASZN√ĀLATOT.

A Weboldalon idŇĎrŇĎl idŇĎre k√∂zz√©tehetŇĎ kieg√©sz√≠tŇĎ felt√©telek √©s dokumentumok kifejezetten hivatkoz√°sk√©nt jelennek meg. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy saj√°t bel√°t√°sunk szerint idŇĎrŇĎl idŇĎre m√≥dos√≠tsuk vagy m√≥dos√≠tsuk a jelen Felhaszn√°l√°si felt√©teleket. Minden v√°ltoz√°sr√≥l a jelen Felhaszn√°l√°si felt√©telek ‚ÄěUtols√≥ friss√≠t√©se‚ÄĚ d√°tum√°nak friss√≠t√©s√©vel √©rtes√≠tj√ľk √Ėnt, √©s √Ėn lemond arr√≥l, hogy minden ilyen v√°ltoz√°sr√≥l k√ľl√∂n √©rtes√≠t√©st kapjon. K√©rj√ľk, √ľgyeljen arra, hogy minden alkalommal ellenŇĎrizze a vonatkoz√≥ Felt√©teleket, amikor webhely√ľnket haszn√°lja, hogy meg√©rtse, mely felt√©telek vonatkoznak r√°juk. A fel√ľlvizsg√°lt Haszn√°lati felt√©telekben bek√∂vetkezett v√°ltoztat√°sok hat√°lya al√° esnek, √©s √ļgy kell tekinteni, hogy a m√≥dos√≠tott Felhaszn√°l√°si felt√©telekben bek√∂vetkezett v√°ltoz√°sokat a fel√ľlvizsg√°lt Haszn√°lati felt√©telek k√∂zz√©t√©tel√©nek d√°tuma ut√°ni folyamatos haszn√°lata sor√°n √Ėnt is tudom√°sul veszik.

Az oldalon k√∂z√∂lt inform√°ci√≥k nem terjeszt√©sre vagy felhaszn√°l√°sra szolg√°lnak b√°rmely olyan joghat√≥s√°gban vagy orsz√°gban l√©vŇĎ szem√©lynek vagy szervezetnek, ahol az ilyen terjeszt√©s vagy felhaszn√°l√°s t√∂rv√©nybe vagy szab√°lyoz√°sba √ľtk√∂zne, vagy amely regisztr√°ci√≥s k√∂telezetts√©g al√° vonna benn√ľnket az adott joghat√≥s√°gon vagy orsz√°gban. . Ennek megfelelŇĎen azok a szem√©lyek, akik √ļgy d√∂ntenek, hogy m√°s helyrŇĎl hozz√°f√©rnek a Webhelyhez, ezt saj√°t kezdem√©nyez√©s√ľkre teszik, √©s kiz√°r√≥lagosan felelŇĎsek a helyi t√∂rv√©nyek betart√°s√°√©rt, amennyiben √©s amennyiben a helyi t√∂rv√©nyek alkalmazand√≥k.

A webhely nem az ipar√°g-specifikus szab√°lyoz√°soknak megfelelŇĎen lett kialak√≠tva, √≠gy ha az √Ėn interakci√≥ira ilyen t√∂rv√©nyek vonatkozn√°nak, nem haszn√°lhatja ezt a webhelyet.

Az oldal azoknak a felhasználóknak szól, akik legalább 18 évesek. 18 éven aluli személyek nem használhatják vagy regisztrálhatnak az Oldalt.

SZELLEMI TULAJDONJOGOK

Elt√©rŇĎ jelz√©s hi√°ny√°ban a Webhely a mi tulajdonunk, valamint az oldalon tal√°lhat√≥ √∂sszes forr√°sk√≥d, adatb√°zis, funkcionalit√°s, szoftver, webhelytervez√©s, hang, vide√≥, sz√∂veg, f√©nyk√©p √©s grafika (egy√ľttesen a ‚ÄěTartalom‚ÄĚ), valamint a v√©djegyeink, szolg√°ltat√°saink. A v√©djegyek √©s a benn√ľk tal√°lhat√≥ log√≥k (a ‚ÄěJelek‚ÄĚ) a mi tulajdonunkban vagy ellenŇĎrz√©s√ľnk alatt √°llunk, vagy enged√©lyt adunk a sz√°munkra, √©s szerzŇĎi jogi √©s v√©djegyt√∂rv√©nyek, valamint sz√°mos egy√©b szellemi tulajdonjog √©s tisztess√©gtelen versenyre vonatkoz√≥ egyes√ľlt √°llamokbeli t√∂rv√©ny, nemzetk√∂zi szerzŇĎi jogi t√∂rv√©nyek v√©dik ŇĎket, √©s nemzetk√∂zi egyezm√©nyek. A Tartalom √©s a v√©djegyek kiz√°r√≥lag az √Ėn t√°j√©koztat√°s√°ra √©s szem√©lyes haszn√°latra szolg√°lnak a Webhelyen ‚ÄěAHOGY VAN. A jelen Felhaszn√°l√°si felt√©telekben kifejezetten meghat√°rozott esetek kiv√©tel√©vel, a Webhely egyetlen r√©sze sem m√°solhat√≥, reproduk√°lhat√≥, √∂sszes√≠thetŇĎ, √ļjra k√∂zz√©tehetŇĎ, felt√∂lthetŇĎ, k√∂zz√©tehetŇĎ, nyilv√°nosan megjelen√≠thetŇĎ, k√≥dolhat√≥,

Felt√©ve, hogy jogosult a Webhely haszn√°lat√°ra, korl√°tozott enged√©lyt kap a Webhely el√©r√©s√©hez √©s haszn√°lat√°hoz, valamint a Tartalom b√°rmely r√©sz√©nek m√°solat√°nak let√∂lt√©s√©hez vagy kinyomtat√°s√°hoz, amelyhez megfelelŇĎen hozz√°f√©r√©st szerzett, kiz√°r√≥lag szem√©lyes, nem kereskedelmi c√©llal. Haszn√°lat. Fenntartunk minden olyan jogot, amelyet kifejezetten nem biztos√≠tanak √Ėnnek a Webhelyen, a Tartalommal √©s a V√©djegyekkel kapcsolatban.

FELHASZN√ĀL√ďI NYILATKOZATOK

A Webhely haszn√°lat√°val √Ėn kijelenti √©s szavatolja, hogy: (1) rendelkezik a jogk√©pess√©ggel, √©s beleegyezik a jelen Felhaszn√°l√°si Felt√©telek betart√°s√°ba; (2) √Ėn nem kiskor√ļ a lak√≥helye szerinti joghat√≥s√°gban; (3) nem haszn√°lja a Webhelyet semmilyen illeg√°lis vagy enged√©ly n√©lk√ľli c√©lra; √©s (4) a Webhely √Ėn √°ltali haszn√°lata nem s√©rt semmilyen vonatkoz√≥ t√∂rv√©nyt vagy szab√°lyoz√°st.

Ha olyan inform√°ci√≥kat ad meg, amelyek val√≥tlanok, pontatlanok, nem aktu√°lisak vagy hi√°nyosak, jogunkban √°ll felf√ľggeszteni vagy megsz√ľntetni fi√≥kj√°t, √©s megtagadni a Webhely (vagy annak b√°rmely r√©sz√©nek) jelenlegi vagy j√∂vŇĎbeni haszn√°lat√°t.

TILTOTT TEV√ČKENYS√ČGEK

√Ėn nem √©rheti el √©s nem haszn√°lhatja a Webhelyet m√°s c√©lra, mint amelyre az oldalt el√©rhetŇĎv√© tessz√ľk. Az oldal nem haszn√°lhat√≥ semmilyen kereskedelmi c√©llal, kiv√©ve azokat, amelyeket kifejezetten t√°mogatunk vagy j√≥v√°hagyunk.

Az oldal felhaszn√°l√≥jak√©nt √Ėn elfogadja, hogy nem:

Keressen olyan tartalmat, amely k√≠v√ľl esik a webhely kezelŇĎfel√ľlet√©n (a men√ľk √©s a tartalomban tal√°lhat√≥ hivatkoz√°sok biztos√≠tj√°k). Megjegyz√©s: Ezen a webhelyen lehetnek olyan eszk√∂z√∂k, sz√°mol√≥g√©pek, befejezetlen cikkek, v√°zlatok vagy v√°zlatok, amelyek nem √°llnak k√©szen a nyilv√°nos haszn√°latra. Ez a tartalom √°tmenetileg el√©rhetŇĎ lehet, de nem teszik k√∂zz√© nyilv√°nos haszn√°latra a webhely kezelŇĎfel√ľlet√©n.

Becsap, csal vagy f√©lrevezet minket √©s m√°s felhaszn√°l√≥kat, k√ľl√∂n√∂sen minden olyan k√≠s√©rlet sor√°n, amely √©rz√©keny fi√≥kinform√°ci√≥k, p√©ld√°ul felhaszn√°l√≥i jelszavak megismer√©s√©re tesz k√≠s√©rletet.

A Webhely biztons√°ggal kapcsolatos funkci√≥inak megker√ľl√©se, letilt√°sa vagy egy√©b m√≥don t√∂rt√©nŇĎ beavatkoz√°sa, ide√©rtve azokat a funkci√≥kat is, amelyek megakad√°lyozz√°k vagy korl√°tozz√°k b√°rmely Tartalom haszn√°lat√°t vagy m√°sol√°s√°t, vagy korl√°tozz√°k a Webhely √©s/vagy az abban tal√°lhat√≥ tartalom haszn√°lat√°t.

V√©lem√©ny√ľnk szerint becsm√©rel, bemocskol vagy m√°s m√≥don √°rt nek√ľnk √©s/vagy a Webhelynek.

Haszn√°lja fel a webhelyrŇĎl szerzett inform√°ci√≥kat egy m√°sik szem√©ly zaklat√°s√°ra, vissza√©l√©sre vagy √°rt√°s√°ra.

Helytelen√ľl haszn√°lja t√°mogat√°si szolg√°ltat√°sainkat, vagy hamis jelent√©seket k√ľld vissza√©l√©sekrŇĎl vagy k√∂teless√©gszeg√©sekrŇĎl.

Használja a Webhelyet a vonatkozó törvényekkel vagy rendelkezésekkel ellentétes módon.

Részt vesz a Webhely jogosulatlan keretezésében vagy linkelésben.

V√≠rusok, tr√≥jai fal√≥k vagy egy√©b anyagok felt√∂lt√©se vagy tov√°bb√≠t√°sa (vagy felt√∂lt√©s√©nek vagy tov√°bb√≠t√°s√°nak megk√≠s√©rl√©se), bele√©rtve a nagybetŇĪk t√ļlzott haszn√°lat√°t √©s a spamk√ľld√©st (ism√©tlŇĎdŇĎ sz√∂vegek folyamatos k√∂zz√©t√©tele), amelyek megzavarj√°k b√°rmely f√©l zavartalan haszn√°lat√°t √©s √©lvezet√©t a Webhelyen vagy m√≥dos√≠tja, rontja, megzavarja, megv√°ltoztatja vagy megzavarja a Webhely haszn√°lat√°t, jellemzŇĎit, funkci√≥it, mŇĪk√∂d√©s√©t vagy karbantart√°s√°t.

T√∂r√∂lje a szerzŇĎi jogi vagy egy√©b tulajdonjogi megjegyz√©st b√°rmely Tartalomb√≥l.

Próbálja meg kiadni magát egy másik felhasználónak vagy személynek, vagy használja egy másik felhasználó felhasználónevét.

T√∂lts√∂n fel vagy tov√°bb√≠tson (vagy k√≠s√©reljen meg felt√∂lteni vagy tov√°bb√≠tani) minden olyan anyagot, amely passz√≠v vagy akt√≠v inform√°ci√≥gyŇĪjt√©si vagy -tov√°bb√≠t√°si mechanizmusk√©nt mŇĪk√∂dik, ide√©rtve a korl√°toz√°s n√©lk√ľl az egy√©rtelmŇĪ grafikus csereform√°tumokat (‚Äěgifeket‚ÄĚ), 1√ó1 k√©ppontokat, webes hib√°kat, cookie-kat , vagy m√°s hasonl√≥ eszk√∂z√∂k (n√©ha ‚Äěspyware‚ÄĚ vagy ‚Äěpassz√≠v gyŇĪjtŇĎmechanizmusok‚ÄĚ vagy ‚Äěpcms‚ÄĚ).

Megzavarni, megzavarni vagy indokolatlan terhet róni az oldalra vagy az oldalhoz kapcsolódó hálózatokra vagy szolgáltatásokra.

Zaklatni, bosszantani, megf√©leml√≠teni vagy megfenyegetni b√°rmely alkalmazottunkat vagy √ľgyn√∂k√ľnket, aki r√©szt vesz a Webhely b√°rmely r√©sz√©nek √°tad√°s√°ban.

K√≠s√©rlet megker√ľlni a Webhely minden olyan int√©zked√©s√©t, amely megakad√°lyozza vagy korl√°tozza a webhelyhez vagy a webhely b√°rmely r√©sz√©hez val√≥ hozz√°f√©r√©st.

Másolja vagy adaptálja a Webhely szoftverét, beleértve, de nem kizárólagosan a Flash, PHP, HTML, JavaScript vagy egyéb kódokat.

A vonatkozó törvények által megengedett esetek kivételével megfejteni, visszafejteni, szétszedni vagy visszafejteni a Webhely részét alkotó vagy bármely módon alkotó szoftvereket.

Haszn√°ljon beszerzŇĎ √ľgyn√∂k√∂t vagy beszerz√©si √ľgyn√∂k√∂t a webhelyen t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°shoz.

A Webhely b√°rmilyen jogosulatlan felhaszn√°l√°sa, bele√©rtve a felhaszn√°l√≥k felhaszn√°l√≥neveinek √©s/vagy e-mail c√≠meinek elektronikus vagy egy√©b m√≥don t√∂rt√©nŇĎ gyŇĪjt√©s√©t k√©retlen e-mailek k√ľld√©se c√©lj√°b√≥l, vagy felhaszn√°l√≥i fi√≥kok automatiz√°lt eszk√∂z√∂kkel vagy hamis √ľr√ľgyekkel t√∂rt√©nŇĎ l√©trehoz√°s√°t.

FELHASZN√ĀL√ďI HOZZ√ĀJ√ĀRUL√ĀSOK

A webhely megh√≠vhatja √Ėnt cseveg√©sre, blogok, √ľzenŇĎfalak, online f√≥rumok √©s egy√©b funkci√≥kban val√≥ r√©szv√©telre, vagy azokban val√≥ r√©szv√©telre, √©s lehetŇĎs√©get biztos√≠that √Ėnnek l√©trehoz√°s√°ra, bek√ľld√©s√©re, k√∂zz√©t√©tel√©re, megjelen√≠t√©s√©re, tov√°bb√≠t√°s√°ra, elŇĎad√°s√°ra, k√∂zz√©t√©tel√©re, terjeszt√©s√©re, vagy tartalmat √©s anyagokat sug√°rozhat nek√ľnk vagy a Webhelyen, bele√©rtve, de nem kiz√°r√≥lagosan, sz√∂veget, √≠r√°sokat, vide√≥t, hangot, f√©nyk√©peket, grafik√°kat, megjegyz√©seket, javaslatokat vagy szem√©lyes inform√°ci√≥kat vagy egy√©b anyagokat (egy√ľttesen: "Hozz√°j√°rul√°s"). A hozz√°j√°rul√°sokat a Webhely m√°s felhaszn√°l√≥i √©s harmadik felek webhelyein kereszt√ľl is megtekinthetik. Mint ilyen, az √Ėn √°ltal tov√°bb√≠tott Hozz√°j√°rul√°sokat nem bizalmasnak √©s nem v√©dettnek tekinthetj√ľk. Amikor l√©trehoz vagy el√©rhetŇĎv√© tesz b√°rmely Hozz√°j√°rul√°st, √Ėn kijelenti √©s szavatolja, hogy:

Hozz√°j√°rul√°sainak l√©trehoz√°sa, terjeszt√©se, tov√°bb√≠t√°sa, nyilv√°nos megjelen√≠t√©se vagy elŇĎad√°sa, valamint hozz√°f√©r√©se, let√∂lt√©se vagy m√°sol√°sa nem s√©rti √©s nem s√©rti a tulajdonjogokat, bele√©rtve, de nem kiz√°r√≥lagosan a szerzŇĎi jogot, szabadalmat, v√©djegyet, √ľzleti titkot vagy b√°rmely harmadik f√©l erk√∂lcsi jogai.

√Ėn a l√©trehoz√≥ja √©s tulajdonosa, vagy rendelkezik a sz√ľks√©ges licencekkel, jogokkal, beleegyez√©sekkel, kiad√°sokkal √©s enged√©lyekkel a haszn√°lat√°hoz, √©s feljogos√≠t minket, a Webhelyet √©s a Webhely m√°s felhaszn√°l√≥it arra, hogy a Hozz√°j√°rul√°sait a Webhely √©s a jelen oldal √°ltal tervezett b√°rmilyen m√≥don felhaszn√°lj√°k. Haszn√°lati felt√©telek.

√Ėn a Hozz√°j√°rul√°saiban szereplŇĎ minden egyes azonos√≠that√≥ szem√©ly √≠r√°sbeli beleegyez√©s√©vel, felment√©s√©vel √©s/vagy enged√©ly√©vel rendelkezik ahhoz, hogy minden egyes ilyen azonos√≠that√≥ szem√©ly nev√©t vagy k√©pm√°s√°t felhaszn√°lja, hogy lehetŇĎv√© tegye Hozz√°j√°rul√°sainak felv√©tel√©t √©s felhaszn√°l√°s√°t a Hozz√°j√°rul√°sok √°ltal tervezett b√°rmilyen m√≥don. Az oldal √©s a jelen Felhaszn√°l√°si felt√©telek.

Az √Ėn hozz√°j√°rul√°sa nem hamis, pontatlan vagy f√©lrevezetŇĎ.

Hozz√°j√°rul√°sai nem k√©retlen vagy jogosulatlan rekl√°mok, prom√≥ci√≥s anyagok, piramisj√°t√©kok, l√°nclevelek, spamek, t√∂meges lev√©lk√ľld√©sek vagy a megkeres√©s egy√©b form√°i.

Az √Ėn hozz√°j√°rul√°sa nem obszc√©n, szem√©rmetlen, cs√ļnya, mocskos, erŇĎszakos, zaklat√≥, r√°galmaz√≥, r√°galmaz√≥ vagy egy√©b m√≥don kifog√°solhat√≥ (az √°ltalunk meghat√°rozottak szerint).

Hozz√°j√°rul√°sai senkit nem g√ļnyolnak, g√ļnyol√≥dnak, lebecs√ľlnek, megf√©leml√≠tenek vagy b√°ntalmaznak.

Hozz√°j√°rul√°sait nem haszn√°lj√°k fel (a kifejez√©sek jogi √©rtelm√©ben) m√°s szem√©lyek zaklat√°s√°ra vagy fenyeget√©s√©re, valamint egy adott szem√©ly vagy emberoszt√°ly elleni erŇĎszak elŇĎmozd√≠t√°s√°ra.

Hozzájárulásai nem sértenek semmilyen vonatkozó törvényt, rendeletet vagy szabályt.

Hozz√°j√°rul√°sai nem s√©rtik harmadik f√©l szem√©lyis√©gi jogait vagy nyilv√°noss√°ghoz fŇĪzŇĎdŇĎ jogait.

Hozz√°j√°rul√°sai nem s√©rtenek semmilyen, a gyermekpornogr√°fi√°ra vonatkoz√≥ hat√°lyos t√∂rv√©nyt, √©s nem s√©rtik m√°s m√≥don a kiskor√ļak eg√©szs√©g√©t vagy j√≥l√©t√©t.

Hozz√°j√°rul√°sai nem tartalmaznak olyan s√©rtŇĎ megjegyz√©seket, amelyek rasszhoz, nemzeti sz√°rmaz√°shoz, nemhez, szexu√°lis preferenci√°hoz vagy testi fogyat√©koss√°ghoz kapcsol√≥dnak.

Hozzájárulásai más módon nem sértik a jelen Felhasználási Feltételek rendelkezéseit vagy bármely vonatkozó jogszabályt vagy szabályozást, és nem hivatkoznak olyan anyagokra, amelyek sértik ezeket.

A Webhelynek a fentiek megs√©rt√©s√©vel t√∂rt√©nŇĎ b√°rmilyen haszn√°lata s√©rti a jelen Felhaszn√°l√°si Felt√©teleket, √©s t√∂bbek k√∂z√∂tt az oldal haszn√°lati jog√°nak megsz√ľntet√©s√©t vagy felf√ľggeszt√©s√©t vonhatja maga ut√°n.

HOZZ√ĀJ√ĀRUL√ĀSI ENGED√ČLY

Hozz√°j√°rul√°s√°nak a Webhely b√°rmely r√©sz√©re t√∂rt√©nŇĎ k√∂zz√©t√©tel√©vel √Ėn automatikusan megadja, √©s kijelenti √©s szavatolja, hogy jog√°ban √°ll korl√°tlan, korl√°tlan, visszavonhatatlan, √°lland√≥, nem kiz√°r√≥lagos, √°truh√°zhat√≥, jogd√≠jmentes, teljes m√©rt√©kben megadni nek√ľnk. - fizetett, vil√°gm√©retŇĪ jog √©s licenc a t√°rol√°sra, felhaszn√°l√°sra, m√°sol√°sra, reproduk√°l√°sra, nyilv√°noss√°gra hozatalra, elad√°sra, tov√°bb√©rt√©kes√≠t√©sre, k√∂zz√©t√©telre, sug√°rz√°sra, √ļjrafelhaszn√°l√°sra, archiv√°l√°s√°ra, t√°rol√°s√°ra, gyors√≠t√≥t√°raz√°s√°ra, nyilv√°nos elŇĎad√°sra, nyilv√°nos megjelen√≠t√©sre, √ļjraform√°z√°s√°ra, ford√≠t√°s√°ra, tov√°bb√≠t√°s√°ra, kivonat (in) eg√©szben vagy r√©szben), √©s terjeszti az ilyen Hozz√°j√°rul√°sokat (bele√©rtve, korl√°toz√°s n√©lk√ľl az √Ėn k√©pm√°s√°t √©s hangj√°t) b√°rmilyen c√©lb√≥l, kereskedelmi, rekl√°moz√°si vagy egy√©b c√©lb√≥l, valamint az ilyen Hozz√°j√°rul√°sok sz√°rmaz√©kos alkot√°sainak elk√©sz√≠t√©s√©re vagy m√°s mŇĪvekbe val√≥ be√©p√≠t√©s√©re, √©s √©s enged√©lyezi a fentiek allicenceit.A felhaszn√°l√°s √©s terjeszt√©s b√°rmilyen m√©diaform√°tumban √©s m√©diacsatorn√°n kereszt√ľl t√∂rt√©nhet.

Ez a licenc minden jelenleg ismert vagy k√©sŇĎbb kifejlesztett form√°ra, m√©di√°ra vagy technol√≥gi√°ra vonatkozik, √©s mag√°ban foglalja az √Ėn nev√©nek, c√©gnev√©nek √©s franchise nev√©nek, valamint b√°rmely v√©djegynek, szolg√°ltat√°si v√©djegynek, kereskedelmi n√©vnek, log√≥nak, valamint az √Ėn √°ltal megadott szem√©lyes √©s kereskedelmi k√©pek. √Ėn lemond minden erk√∂lcsi jog√°r√≥l a Hozz√°j√°rul√°saival kapcsolatban, √©s szavatolja, hogy a Hozz√°j√°rul√°saiban egy√©bk√©nt nem √©rv√©nyes√≠tett√©k az erk√∂lcsi jogokat.

Nem v√°llalunk tulajdonjogot a Hozz√°j√°rul√°sai felett. √Ėn fenntartja az √∂sszes Hozz√°j√°rul√°sa √©s a Hozz√°j√°rul√°saihoz kapcsol√≥d√≥ szellemi tulajdonjogok vagy egy√©b tulajdonjogok teljes tulajdonjog√°t. Nem v√°llalunk felelŇĎss√©get a Hozz√°j√°rul√°saiban szereplŇĎ nyilatkozatok√©rt vagy kijelent√©sek√©rt, amelyeket √Ėn a Webhely b√°rmely ter√ľlet√©n adott. Kiz√°r√≥lag √Ėn a felelŇĎs a webhelyen tett Hozz√°j√°rul√°sai√©rt, √©s kifejezetten beleegyezik abba, hogy mentes√≠t minket minden felelŇĎss√©g al√≥l, √©s tart√≥zkodik minden ellen√ľnk ir√°nyul√≥ jogi l√©p√©stŇĎl az √Ėn Hozz√°j√°rul√°saival kapcsolatban.

Jogunk van kiz√°r√≥lagos √©s abszol√ļt bel√°t√°sunk szerint (1) szerkeszteni, leszerkeszteni vagy m√°s m√≥don m√≥dos√≠tani b√°rmely Hozz√°j√°rul√°st; (2) a Hozz√°j√°rul√°sok √ļjrakategoriz√°l√°sa a Webhely megfelelŇĎbb hely√©re t√∂rt√©nŇĎ elhelyez√©se √©rdek√©ben; √©s (3) b√°rmely Hozz√°j√°rul√°s elŇĎzetes √°tvil√°g√≠t√°sa vagy t√∂rl√©se b√°rmikor √©s b√°rmilyen okb√≥l, elŇĎzetes √©rtes√≠t√©s n√©lk√ľl. Nem vagyunk k√∂telesek figyelemmel k√≠s√©rni hozz√°j√°rul√°sait.

VIZSG√ĀLATI √öTMUTAT√ď

A webhelyen olyan ter√ľleteket biztos√≠thatunk √Ėnnek, ahol v√©lem√©nyeket vagy √©rt√©kel√©seket √≠rhat. Az √©rt√©kel√©s k√∂zz√©t√©telekor a k√∂vetkezŇĎ krit√©riumoknak kell megfelelnie: (1) √Ėnnek k√∂zvetlen tapasztalattal kell rendelkeznie a fel√ľlvizsg√°lt szem√©llyel/entit√°ssal; (2) v√©lem√©nyei nem tartalmazhatnak s√©rtŇĎ tr√°g√°r szavakat vagy s√©rtŇĎ, rasszista, s√©rtŇĎ vagy gyŇĪl√∂letkeltŇĎ nyelvezetet; (3) √©rt√©kel√©sei nem tartalmazhatnak vall√°son, fajon, nemen, nemzeti sz√°rmaz√°son, koron, csal√°di √°llapoton, szexu√°lis ir√°nyults√°gon vagy fogyat√©koss√°gon alapul√≥ megk√ľl√∂nb√∂ztetŇĎ utal√°sokat; (4) v√©lem√©nyei nem tartalmazhatnak illeg√°lis tev√©kenys√©gre val√≥ hivatkoz√°st; (5) ne √°lljon kapcsolatban versenyt√°rsaival, ha negat√≠v v√©lem√©nyeket tesz k√∂zz√©; (6) ne vonjon le k√∂vetkeztet√©seket a magatart√°s jogszerŇĪs√©g√©re vonatkoz√≥an; (7) nem tehet k√∂zz√© hamis vagy f√©lrevezetŇĎ √°ll√≠t√°sokat; √©s (8) nem szervezhet olyan kamp√°nyt, amely m√°sokat v√©lem√©nyek k√∂zz√©t√©tel√©re √∂szt√∂n√∂z,

A v√©lem√©nyeket saj√°t bel√°t√°sunk szerint elfogadhatjuk, elutas√≠thatjuk vagy elt√°vol√≠thatjuk. Egy√°ltal√°n nem vagyunk k√∂telesek a v√©lem√©nyeket √°tvizsg√°lni vagy t√∂r√∂lni, m√©g akkor sem, ha valaki kifog√°solhat√≥nak vagy pontatlannak tartja a v√©lem√©nyeket. A v√©lem√©nyeket nem hagyjuk j√≥v√°, √©s nem felt√©tlen√ľl k√©pviselik a mi v√©lem√©ny√ľnket vagy b√°rmely le√°nyv√°llalatunk vagy partner√ľnk v√©lem√©ny√©t. Nem v√°llalunk felelŇĎss√©get semmilyen fel√ľlvizsg√°lat√©rt, illetve a fel√ľlvizsg√°latb√≥l eredŇĎ k√∂vetel√©sek√©rt, k√∂telezetts√©gek√©rt vagy vesztes√©gek√©rt. A v√©lem√©ny k√∂zz√©t√©tel√©vel ezennel √∂r√∂k, nem kiz√°r√≥lagos, vil√°gm√©retŇĪ, jogd√≠jmentes, teljes m√©rt√©kben kifizetett, √°truh√°zhat√≥ √©s tov√°bbenged√©lyezhetŇĎ jogot √©s enged√©lyt biztos√≠t sz√°munkra a sokszoros√≠t√°sra, m√≥dos√≠t√°sra, ford√≠t√°sra, b√°rmilyen eszk√∂zzel t√∂rt√©nŇĎ tov√°bb√≠t√°sra, megjelen√≠t√©sre, elŇĎad√°sra, √©s/vagy terjeszti a v√©lem√©nyekkel kapcsolatos √∂sszes tartalmat.

ELŇźAD√ĀSOK

√Ėn tudom√°sul veszi √©s elfogadja, hogy az √Ėn √°ltal a Webhellyel kapcsolatos k√©rd√©sek, megjegyz√©sek, javaslatok, √∂tletek, visszajelz√©sek vagy egy√©b inform√°ci√≥k ("Bek√ľld√©sek") nem bizalmasak, √©s kiz√°r√≥lagos tulajdonunkk√° v√°lnak. Kiz√°r√≥lagos jogokkal rendelkez√ľnk, bele√©rtve az √∂sszes szellemi tulajdonjogot, √©s jogosultak vagyunk ezen Beadv√°nyok korl√°tlan felhaszn√°l√°s√°ra √©s terjeszt√©s√©re b√°rmilyen t√∂rv√©nyes, kereskedelmi vagy egy√©b c√©lb√≥l, az √Ėn elismer√©se vagy ellenszolg√°ltat√°sa n√©lk√ľl. √Ėn ezennel lemond minden ilyen Beadv√°nyra vonatkoz√≥ erk√∂lcsi jog√°r√≥l, √©s ezennel szavatolja, hogy az ilyen Beadv√°nyok eredetiek √Ėnn√©l, vagy hogy joga van beny√ļjtani az ilyen Beadv√°nyokat. √Ėn beleegyezik, hogy az √Ėn Beadv√°nyaiban szereplŇĎ tulajdonjogok √°ll√≠t√≥lagos vagy t√©nyleges megs√©rt√©se vagy vissza√©l√©se miatt nincs jogorvoslati lehetŇĎs√©g vel√ľnk szemben.

HARMADIK F√ČL WEBOLDALA √ČS TARTALMA

A webhely tartalmazhat (vagy a Webhelyen kereszt√ľl √Ėnnek k√ľldhetŇĎ) hivatkoz√°sokat m√°s webhelyekre ("harmadik felek webhelyei"), valamint cikkeket, f√©nyk√©peket, sz√∂veget, grafik√°kat, k√©peket, terveket, zen√©t, hangot, vide√≥t, inform√°ci√≥kat, alkalmaz√°sokat. , szoftverek √©s egy√©b tartalmak vagy elemek, amelyek harmadik felekhez tartoznak vagy azokt√≥l sz√°rmaznak ("Harmadik f√©l tartalom"). Az ilyen harmadik felek webhelyeit √©s harmadik felek tartalm√°t nem vizsg√°ljuk, figyelj√ľk vagy ellenŇĎrizz√ľk pontoss√°g, megfelelŇĎs√©g vagy teljess√©g szempontj√°b√≥l, √©s nem v√°llalunk felelŇĎss√©get a Webhelyen kereszt√ľl el√©rt harmadik felek webhelyei√©rt vagy a k√∂zz√©tett harmadik felek tartalm√°√©rt. A webhelyen, a webhelyen kereszt√ľl el√©rhetŇĎ vagy onnan telep√≠tett, bele√©rtve a Harmadik felek webhelyeinek vagy a Harmadik f√©l Tartalm√°nak tartalm√°t, pontoss√°g√°t, s√©rtŇĎ jelleg√©t, v√©lem√©ny√©t, megb√≠zhat√≥s√°g√°t, adatv√©delmi gyakorlatait vagy egy√©b ir√°nyelveit. M√°sok v√©lem√©ny√©nek id√©z√©se nem jelenti annak j√≥v√°hagy√°s√°t vagy j√≥v√°hagy√°s√°t. A harmadik felek webhelyeinek vagy b√°rmely harmadik f√©ltŇĎl sz√°rmaz√≥ tartalomnak a felv√©tele, hivatkoz√°sa, haszn√°lat√°nak vagy telep√≠t√©s√©nek enged√©lyez√©se nem jelenti azt, hogy mi j√≥v√°hagyjuk vagy j√≥v√°hagyjuk azokat. Ha √ļgy d√∂nt, hogy elhagyja a webhelyet, √©s hozz√°f√©r a harmadik felek webhelyeihez, vagy harmadik f√©ltŇĎl sz√°rmaz√≥ tartalmat haszn√°l vagy telep√≠t, azt saj√°t kock√°zat√°ra teszi, √©s tiszt√°ban kell lennie azzal, hogy a jelen Felhaszn√°l√°si felt√©telek t√∂bb√© nem ir√°nyad√≥ak. √Āt kell tekintenie minden olyan webhely vonatkoz√≥ felt√©teleit √©s ir√°nyelveit, bele√©rtve az adatv√©delmi √©s adatgyŇĪjt√©si gyakorlatokat is, amelyekre a WebhelyrŇĎl navig√°l, vagy amelyek a webhelyrŇĎl haszn√°lt vagy telep√≠tett alkalmaz√°sokhoz kapcsol√≥dnak. A harmadik felek webhelyein kereszt√ľl t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°sok m√°s webhelyeken √©s m√°s c√©gektŇĎl val√≥sulnak meg, √©s semmilyen felelŇĎss√©get nem v√°llalunk az ilyen v√°s√°rl√°sokkal kapcsolatban, amelyek kiz√°r√≥lag √Ėn √©s az √©rintett harmadik f√©l k√∂z√∂tt zajlanak. √Ėn elfogadja √©s tudom√°sul veszi, hogy nem t√°mogatjuk a harmadik felek webhelyein k√≠n√°lt term√©keket vagy szolg√°ltat√°sokat, √©s √Ėn mentes√≠t minket az ilyen term√©kek vagy szolg√°ltat√°sok v√°s√°rl√°sa √°ltal okozott k√°rokt√≥l. Ezen t√ļlmenŇĎen √Ėn mentes√≠t benn√ľnket az √Ėn √°ltal elszenvedett vesztes√©gektŇĎl vagy az √Ėnt √©rt k√°rokt√≥l, amelyek a harmadik f√©ltŇĎl sz√°rmaz√≥ tartalommal vagy a harmadik felek webhelyeivel val√≥ kapcsolatfelv√©tellel kapcsolatosak vagy abb√≥l b√°rmilyen m√≥don sz√°rmaznak.

HIRDETŇźK

LehetŇĎv√© tessz√ľk a hirdetŇĎk sz√°m√°ra, hogy hirdet√©seiket √©s egy√©b inform√°ci√≥ikat a Webhely bizonyos ter√ľletein jelen√≠ts√©k meg, p√©ld√°ul oldals√°von vagy szalaghirdet√©sen. Ha √Ėn hirdetŇĎ, teljes felelŇĎss√©get v√°llal a Weboldalon elhelyezett hirdet√©sek√©rt, valamint a Weboldalon ny√ļjtott szolg√°ltat√°sok√©rt vagy a hirdet√©seken kereszt√ľl √©rt√©kes√≠tett term√©kek√©rt. Ezen t√ļlmenŇĎen √Ėn, mint hirdetŇĎ, szavatolja √©s kijelenti, hogy rendelkezik minden joggal √©s felhatalmaz√°ssal ahhoz, hogy hirdet√©seket helyezzen el a webhelyen, bele√©rtve, de nem kiz√°r√≥lagosan, a szellemi tulajdonjogokat, a nyilv√°noss√°gra vonatkoz√≥ jogokat √©s a szerzŇĎd√©ses jogokat. EgyszerŇĪen csak helyet biztos√≠tunk az ilyen hirdet√©sek elhelyez√©s√©re, √©s nincs m√°s kapcsolatunk a hirdetŇĎkkel.

HELYSZ√ćN KEZEL√ČSE

Fenntartjuk magunknak a jogot, de nem a k√∂telezetts√©get, hogy: (1) figyelj√ľk a Webhelyet a jelen Felhaszn√°l√°si Felt√©telek megs√©rt√©s√©re; (2) megtenni a megfelelŇĎ jogi l√©p√©seket mindenki ellen, aki saj√°t bel√°t√°sunk szerint megs√©rti a t√∂rv√©nyt vagy a jelen Felhaszn√°l√°si felt√©teleket, ide√©rtve a korl√°toz√°s n√©lk√ľl az ilyen felhaszn√°l√≥ bejelent√©s√©t a bŇĪn√ľld√∂zŇĎ hat√≥s√°gok fel√©; (3) saj√°t bel√°t√°sunk szerint √©s korl√°toz√°s n√©lk√ľl megtagadja, korl√°tozza a hozz√°f√©r√©st, korl√°tozza el√©rhetŇĎs√©g√©t vagy letiltja (a technol√≥giailag megval√≥s√≠that√≥ m√©rt√©kben) az √Ėn Hozz√°j√°rul√°s√°t vagy annak b√°rmely r√©sz√©t; (4) saj√°t bel√°t√°sunk szerint √©s korl√°toz√°s n√©lk√ľl, √©rtes√≠t√©s vagy felelŇĎss√©g n√©lk√ľl elt√°vol√≠tani vagy m√°s m√≥don letiltani minden olyan f√°jlt √©s tartalmat, amely t√ļlzott m√©retŇĪ vagy b√°rmilyen m√≥don megterhelŇĎ a rendszereink sz√°m√°ra;

ADATV√ČDELMI IR√ĀNYELVEK

T√∂rŇĎd√ľnk az adatok v√©delm√©vel √©s biztons√°g√°val. K√©rj√ľk, tekintse √°t adatv√©delmi szab√°lyzatunkat:

https://www.gelsonluz.com/p/privacy-policy.html

A Webhely haszn√°lat√°val √Ėn mag√°ra n√©zve k√∂telezŇĎnek ismeri el Adatv√©delmi szab√°lyzatunkat, amely a jelen Felhaszn√°l√°si Felt√©telek r√©sz√©t k√©pezi. Felh√≠vjuk figyelm√©t, hogy a webhely Braz√≠li√°ban tal√°lhat√≥. Ha a vil√°g b√°rmely m√°s r√©gi√≥j√°r√≥l l√©p fel az Oldalra, ahol a szem√©lyes adatok gyŇĪjt√©s√©re, felhaszn√°l√°s√°ra vagy nyilv√°noss√°gra hozatal√°ra vonatkoz√≥ t√∂rv√©nyek vagy egy√©b k√∂vetelm√©nyek elt√©rnek Braz√≠li√°ban hat√°lyos t√∂rv√©nyektŇĎl, akkor a Webhely folyamatos haszn√°lat√°val √Ėn adatait Braz√≠li√°ba tov√°bb√≠tja. , √©s beleegyezik, hogy adatait Braz√≠li√°ba tov√°bb√≠ts√°k √©s ott dolgozz√°k fel.

SZERZŇźI JOGI SZERZŇźD√ČSEK

Tiszteletben tartjuk m√°sok szellemi tulajdonjogait. Ha √ļgy gondolja, hogy a Webhelyen vagy azon kereszt√ľl el√©rhetŇĎ b√°rmely anyag s√©rti az √Ėn tulajdon√°ban l√©vŇĎ vagy √°ltala ir√°ny√≠tott szerzŇĎi jogokat, k√©rj√ľk, halad√©ktalanul √©rtes√≠tsen benn√ľnket az al√°bbiakban megadott el√©rhetŇĎs√©geken (‚Äě√Črtes√≠t√©s‚ÄĚ). Az √Črtes√≠t√©s egy p√©ld√°ny√°t megk√ľldj√ľk annak a szem√©lynek, aki az √Črtes√≠t√©sben c√≠mzett anyagot k√∂zz√©tette vagy t√°rolta. Felh√≠vjuk figyelm√©t, hogy a vonatkoz√≥ jogszab√°lyok √©rtelm√©ben √Ėn felelŇĎss√©gre vonhat√≥ a k√°rok√©rt, ha az √Črtes√≠t√©sben l√©nyeges megt√©veszt√©st ad. Ez√©rt, ha nem biztos abban, hogy a Webhelyen tal√°lhat√≥ vagy az √°ltala hivatkozott anyagok s√©rtik az √Ėn szerzŇĎi jogait, elŇĎsz√∂r vegye fel a kapcsolatot egy √ľgyv√©ddel.

https://www.instagram.com/gelsonluz.m/

IDŇźTARTAM √ČS MEGSZŇįN√ČS

A jelen Felhaszn√°l√°si Felt√©telek teljes m√©rt√©kben √©rv√©nyben maradnak, am√≠g √Ėn az oldalt haszn√°lja. A JELEN FELHASZN√ĀL√ĀSI FELT√ČTELEK EGY√ČB RENDELKEZ√ČS√ČNEK KORL√ĀTOZ√ĀSA N√ČLK√úL FENNTARTJUK A JOGOT, HOGY KIZ√ĀR√ďLAG BESZ√ČL√ČS√úNKBŇźL, FIGYELMEZTET√ČS √ČS FELELŇźSS√ČG N√ČLK√úL MEGTAGADJUK AZ OLDALHOZ VAL√ď HOZZ√ĀF√ČR√ČST √ČS HASZN√ĀLATOT (BE√ČLETETETT BIZONYOS IP-c√≠m BIZTOS√ćT√ĀSA) INDOK N√ČLK√úL, BELE√ČRTVE A JELEN FELHASZN√ĀL√ĀSI FELT√ČTELEKBEN B√ĀRMELY NYILATKOZAT, GARANCIA VAGY B√ĀRMELY ALKALMAZAND√ď T√ĖRV√ČNY VAGY RENDELKEZ√ČSBEN B√ĀRMILYEN NYILATKOZAT, GARANCIA VAGY SZERZŇźD√ČS MEG√ČS√ČS√ČBŇźL VONATKOZ√ď KORL√ĀTOZ√ĀS N√ČLK√úL. B√ĀRMIKOR, FIGYELMEZTET√ČS N√ČLK√úL, KIZ√ĀR√ďLAG BESZ√ČL√ČS√úNKBEN MEGSZ√úNTETHETJ√úK AZ OLDAL HASZN√ĀLAT√ĀT VAGY R√ČSZV√ČTEL√ČT, VAGY T√ĖR√ĖLHETJ√úK AZ √ĖN B√ĀRMILYEN TARTALM√ĀT VAGY INFORM√ĀCI√ďT, AMELYET √ĖN FIGYELMEZTET√ČSE N√ČLK√úL.

Ha fi√≥kj√°t b√°rmilyen okb√≥l megsz√ľntetj√ľk vagy felf√ľggesztj√ľk, tilos a saj√°t neve, hamis vagy k√∂lcs√∂nn√©v, vagy b√°rmely harmadik f√©l neve alatt regisztr√°lni √©s √ļj fi√≥kot l√©trehozni, m√©g akkor sem, ha esetleg a harmadik f√©l nev√©ben j√°r el. Buli. A fi√≥k megsz√ľntet√©se vagy felf√ľggeszt√©se mellett fenntartjuk a jogot a megfelelŇĎ jogi l√©p√©sek megt√©tel√©re, bele√©rtve a korl√°toz√°sok n√©lk√ľl a polg√°ri, b√ľntetŇĎjogi √©s eltilt√°si jogorvoslatot.

M√ďDOS√ćT√ĀSOK √ČS MEGSZAK√ćT√ĀSOK

Fenntartjuk a jogot, hogy saj√°t bel√°t√°sunk szerint, elŇĎzetes √©rtes√≠t√©s n√©lk√ľl b√°rmikor vagy b√°rmilyen okb√≥l megv√°ltoztassuk, m√≥dos√≠tsuk vagy elt√°vol√≠tsuk a Webhely tartalm√°t. Azonban nem vagyunk k√∂telesek friss√≠teni semmilyen inform√°ci√≥t a webhely√ľnk√∂n. Fenntartjuk tov√°bb√° a jogot, hogy a Webhely eg√©sz√©t vagy egy r√©sz√©t b√°rmikor elŇĎzetes √©rtes√≠t√©s n√©lk√ľl m√≥dos√≠tsuk vagy megsz√ľntess√ľk. Nem v√°llalunk felelŇĎss√©get √Ėn vagy harmadik f√©l fel√© a Webhely m√≥dos√≠t√°sai√©rt, √°rv√°ltoz√°sai√©rt, felf√ľggeszt√©s√©√©rt vagy megszak√≠t√°s√°√©rt.

Nem tudjuk garant√°lni, hogy a Webhely mindenkor el√©rhetŇĎ lesz. ElŇĎfordulhat, hogy hardver-, szoftver- vagy egy√©b probl√©m√°kat tapasztalhatunk, vagy karbantart√°st kell v√©gezn√ľnk a Webhellyel kapcsolatban, ami fennakad√°sokat, k√©s√©seket vagy hib√°kat eredm√©nyezhet. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy b√°rmikor √©s b√°rmilyen okb√≥l az √Ėn √©rtes√≠t√©se n√©lk√ľl m√≥dos√≠tsuk, fel√ľlvizsg√°ljuk, friss√≠ts√ľk, felf√ľggesztj√ľk, le√°ll√≠tjuk vagy m√°s m√≥don m√≥dos√≠tsuk az Oldalt. √Ėn elfogadja, hogy semmilyen felelŇĎss√©get nem v√°llalunk az olyan vesztes√©gek√©rt, k√°rok√©rt vagy kellemetlens√©gek√©rt, amelyek abb√≥l fakadnak, hogy √Ėn nem tudja el√©rni vagy haszn√°lni a Webhelyet a webhely le√°ll√°sa vagy megszak√≠t√°sa sor√°n. A jelen Felhaszn√°l√°si Felt√©telek egyetlen r√©sze sem √©rtelmezhetŇĎ √ļgy, hogy k√∂telezn√© benn√ľnket a Webhely karbantart√°s√°ra √©s t√°mogat√°s√°ra, vagy az azzal kapcsolatos jav√≠t√°sok, friss√≠t√©sek vagy kiad√°sok biztos√≠t√°s√°ra.

IR√ĀNYAD√ď JOG

A jelen Felt√©telekre Braz√≠lia t√∂rv√©nyei vonatkoznak, √©s azokat azok hat√°rozz√°k meg. A Gelsonluz.com √©s √Ėn visszavonhatatlanul hozz√°j√°rul ahhoz, hogy a brazil b√≠r√≥s√°gok kiz√°r√≥lagos joghat√≥s√°ggal rendelkezzenek a jelen felt√©telekkel kapcsolatban esetlegesen felmer√ľlŇĎ vit√°k megold√°s√°ra.

VITARENDEZ√ČS

√Ėn beleegyezik abba, hogy visszavonhatatlanul a ‚ÄěRio de Janeiro (Braz√≠lia)‚ÄĚ b√≠r√≥s√°gok hat√°sk√∂r√©be utalja a Felt√©telekkel vagy a jelen SzerzŇĎd√©s √°ltal l√©trehozott kapcsolattal kapcsolatos vit√°kat. A Gelsonluz.com fenntartja mag√°nak a jogot arra is, hogy az √ľgy √©rdem√©ben elj√°r√°st ind√≠tson az √Ėn lak√≥helye szerinti orsz√°g b√≠r√≥s√°gai elŇĎtt, vagy ha ezeket a felt√©teleket az √Ėn kereskedelmi vagy hivat√°sa sor√°n k√∂t√∂tt√©k, akkor az √Ėn sz√©khelye szerinti √°llam b√≠r√≥s√°gai elŇĎtt. Az √ľzletrŇĎl.

JAV√ćT√ĀSOK

Az oldalon lehetnek olyan inform√°ci√≥k, amelyek nyomdai hib√°kat, pontatlans√°gokat vagy kihagy√°sokat tartalmaznak, bele√©rtve a le√≠r√°sokat, az √°rakat, a rendelkez√©sre √°ll√°st √©s sz√°mos egy√©b inform√°ci√≥t. Fenntartjuk magunknak a jogot az esetleges hib√°k, pontatlans√°gok vagy hi√°nyoss√°gok kijav√≠t√°s√°ra, valamint a Weboldalon tal√°lhat√≥ inform√°ci√≥k elŇĎzetes √©rtes√≠t√©s n√©lk√ľli megv√°ltoztat√°s√°ra vagy friss√≠t√©s√©re.

NYILATKOZAT

AZ OLDAL AZ √ĀLLAPOT√ĀBAN √ČS AHOGY EL√ČRHETŇź ALAPON VAN BIZTOS√ćT√ĀSRA. ELFOGADJA, HOGY AZ OLDAL √ČS SZOLG√ĀLTAT√ĀSAINK AZ √ĖN HASZN√ĀLAT√ĀT AZ √ĖN KIZ√ĀR√ďLAGOS KEZEL√ČS√ČRE VESZI. A T√ĖRV√ČNY √ĀLTAL ENGED√ČLYEZETT TELJES M√ČRT√ČK√ČBEN EL TAGADUNK MINDEN KIFEJEZETT VAGY V√ČLEMEZTETETT GARANCI√ĀT, AZ OLDALAL √ČS AZ √ĖN HASZN√ĀLAT√ĀVAL KAPCSOLATBAN, BELE√ČRTVE, KORL√ĀTOZ√ĀS N√ČLK√úL AZ N-, KERESKEDELMI SZAB√ĀLYZAT V√ČDELME GARANCI√ĀJ√ĀT. (√ČS NEM V√ĀLLALUNK GARANCI√ĀT VAGY NYILATKOZATOT AZ OLDAL TARTALM√ĀNAK PONTOSS√ĀG√ĀRA VAGY TELJESS√ČG√ČRE, VAGY A OLDALHOZ KAPCSOLT WEBOLDALOK TARTALM√ĀRA, √ČS NEM V√ĀLLALUNK FELELŇźSS√ČGET A K√ĖZVETLENS√ČGEKRŇźL, A K√ĖZVET√ćTŇźK, VAGY V√ĀLTOZATOK SZ√ĀM√ĀRA (1) 2) A OLDALHOZ VAL√ď EL√ČR√ČS√ČBŇźL √ČS AZ OLDAL HASZN√ĀLAT√ĀB√ďL EREDM√ČNY√úL B√ĀRMILYEN SZEM√ČLYI S√ČR√úL√ČS VAGY VAGYONI K√ĀR, (3) BIZTONS√ĀGOS SZERVERINK √ČS/VAGY MINDEN √ČS AZ AZON T√ĀROLT SZEM√ČLYES INFORM√ĀCI√ď √ČS/VAGY P√ČNZ√úGYI INFORM√ĀCI√ď B√ĀRMELY ILLET√ČKTELEN HOZZ√ĀF√ČR√ČSE VAGY HASZN√ĀLATA, (4) A OLDALR√ďL VAGY AZ OLDALR√ďL VAGY AZ OLDALR√ďL IR√ĀNY√ćTOTT AD√ĀS B√ĀRMILYEN MEGSZAKAD√ĀSA VAGY SZAKAD√ĀSA V√ćRUSOK, TROJAI L√ďK VAGY HASONL√ďK, AMELYEKET B√ĀRMELY HARMADIK F√ČL √ĀLTAL AZ OLDALRA VAGY AZON KERESZT√úL TOV√ĀBB√ćTHATJ√ĀK, √ČS/VAGY (6) B√ĀRMILYEN TARTALOM √ČS ANYAG HIBA VAGY KIHAGY√ĀSA VAGY B√ĀRMILYEN VESZTES√ČG VAGY B√ĀRMILYEN K√ĀROSOD√ĀS SZ√ĀM√ĀRA A OLDALON K√ĖZZ√ČTETT, TOV√ĀBB√ćTOTT VAGY M√ĀS M√ďDON EL√ČR√ČRHETŇźDŇź TARTALOM HASZN√ĀLAT√ĀR√ďL. NEM V√ĀLLALUNK GARANCI√ĀT, NEM T√ĀMOGATJUK, NEM V√ĀLLALUNK FELELŇźSS√ČGET SEMMILYEN TERM√ČKEK√ČRT VAGY SZOLG√ĀLTAT√ĀSOK√ČRT, AMELY HARMADIK F√ČL A OLDALON, SEMMILYEN HIPERHIVATKOZOTT WEBOLDALON, SEMMILYEN WEBOLDALFELHASZN√ĀL√ĀSON VAGY MOZGAT√ĀSON KERESZT√úL HIRDETETT VAGY K√ćN√ĀLT TERM√ČKEK√ČRT. √ČS MI NEM LESZ√úNK FELEI AZ √ĖN √ČS A TERM√ČKEK VAGY SZOLG√ĀLTAT√ĀSOK B√ĀRMILYEN HARMADIK F√ČL SZOLG√ĀLTAT√ďJA K√ĖZ√ĖTT SEMMILYEN TRANZAKCI√ď FEL√úGYELET√Č√ČRT, √ČS SEMMILYEN M√ďDON FELELŇźSS√ČGEINK√ČRT. A TERM√ČKEK VAGY SZOLG√ĀLTAT√ĀS B√ĀRMELY K√ĖZ√ČPEN VAGY B√ĀRMILYEN K√ĖRNYEZETBEN V√ĀS√ĀRL√ĀS√ĀHOZ AKAT√ďL A LEGJOBB √ČRT√ČKEL√ČS√ČT KELL ALKALMAZNI, √ČS AHOGY ALKALMAZOTT, ELŇźVIGY√ĀZATOSS√ĀGOT KELL ALKALMAZNI.

A FELELŇźSS√ČG KORL√ĀTOZ√ĀSA

MI VAGY IGAZGAT√ďINK, ALKALMAZOTTAINK, KAPCSOLT V√ĀLLALATAINK VAGY √úGYN√ĖK√úNK SEMMILYEN ESETBEN NEM LESZ√úK FELELŇźSS√ČGET √ĖN VAGY B√ĀRMILYEN HARMADIK F√ČL FEL√Č SEMMILYEN K√ĖZVETLEN, K√ĖZVETETT, K√ĖVETKEZM√ČNYES, P√ČLD√ĀL√ď, K√ĖZVETLEN, V√ČLEMES, K√úL√ĖNLEGES, K√ĖVETKEZM√ČNYES K√ĖZVETLENS√ČGEK√ČRT. AZ OLDAL HASZN√ĀLAT√ĀB√ďL EREDŇź ADATOK VAGY EGY√ČB K√ĀROK, M√ČG HA T√ĀJ√ČKOZTAT√ĀK MINKET AZ ILYEN K√ĀROK LEHETŇźS√ČG√ČRŇźL. AZ ITT TAL√ĀLHAT√ď ELLENKEZETTŇźL EL√ČRTETETT FELELŇźSS√ČG√úNK √ĖNEK ELŇźTT B√ĀRMILYEN OKB√ďL √ČS AZ AKCI√ď FORM√ĀT√ďL F√úGGETLEN√úL MINDEN IDŇźBEN AZ √ĖSSZEG ALACSONYABBRA KORL√ĀTOZUNK, HOGY AZ √ĖN FEJEZETT FEJEZET. 3) B√ĀRMILYEN INT√ČZKED√ČS OKA ELŇźTT H√ďNAP, VAGY 100,00 R$. AZ USA EGYES√úLT √ĀLLAMI T√ĖRV√ČNYEI √ČS NEMZETK√ĖZI T√ĖRV√ČNYEI NEM ENGED√ČLYEZIK KORL√ĀTOZ√ĀSA A V√ČLEMEZTETETT GARANCI√ĀKRA VAGY BIZONYOS K√ĀROK KIZ√ĀR√ĀS√ĀT VAGY KORL√ĀTOZ√ĀS√ĀT. HA EZEK A T√ĖRV√ČNYEK VONATKOZnak √Ėnre,

K√ĀRTALAN√ćT√ĀS

√Ėn beleegyezik abba, hogy megv√©d, k√°rtalan√≠t √©s √°rtalmatlann√° tesz benn√ľnket, bele√©rtve le√°nyv√°llalatainkat, le√°nyv√°llalatainkat, valamint az √∂sszes megfelelŇĎ tisztviselŇĎnket, √ľgyn√∂k√ľnket, partner√ľnket √©s alkalmazottunkat, minden vesztes√©ggel, k√°rral, felelŇĎss√©ggel, k√∂vetel√©ssel vagy k√∂vetel√©ssel szemben, bele√©rtve az √©sszerŇĪ √ľgyv√©deket is. Harmadik f√©l √°ltal fizetett d√≠jak √©s k√∂lts√©gek, amelyek az al√°bbiak miatt vagy azokb√≥l erednek: (1) az √Ėn hozz√°j√°rul√°sai; (2) az Oldal haszn√°lata; (3) jelen Felhaszn√°l√°si felt√©telek megs√©rt√©se; (4) az √Ėn jelen Felhaszn√°l√°si Felt√©telekben meghat√°rozott nyilatkozatainak √©s garanci√°inak b√°rmilyen megs√©rt√©se; (5) egy harmadik f√©l jogainak megs√©rt√©se, bele√©rtve, de nem kiz√°r√≥lagosan a szellemi tulajdonjogokat; vagy (6) b√°rmilyen ny√≠ltan k√°ros cselekm√©ny a Webhely b√°rmely m√°s felhaszn√°l√≥j√°val szemben, akivel kapcsolatba l√©p az Oldalon kereszt√ľl. A fentiek ellen√©re fenntartjuk a jogot, hogy az √Ėn k√∂lts√©g√©re v√°llalni a kiz√°r√≥lagos v√©delmet √©s ellenŇĎrz√©st minden olyan √ľgyben, amelyben k√°rtalan√≠tani kell minket, √©s beleegyezik, hogy az √Ėn k√∂lts√©g√©n egy√ľttmŇĪk√∂dik az ilyen k√∂vetel√©sek v√©delm√©ben. Minden √©sszerŇĪ erŇĎfesz√≠t√©st megtesz√ľnk annak √©rdek√©ben, hogy √©rtes√≠ts√ľk √Ėnt minden olyan k√∂vetel√©srŇĎl, int√©zked√©srŇĎl vagy elj√°r√°sr√≥l, amelyre ez a k√°rtalan√≠t√°s vonatkozik, miut√°n tudom√°st szerezt√ľnk r√≥la.

FELHASZN√ĀL√ďI ADAT

MegŇĎrz√ľnk bizonyos adatokat, amelyeket √Ėn a Webhely teljes√≠tm√©ny√©nek kezel√©se c√©lj√°b√≥l tov√°bb√≠t a Webhelynek, valamint a Webhely haszn√°lat√°val kapcsolatos adatokat. B√°r rendszeres rutin biztons√°gi ment√©seket v√©gz√ľnk az adatokr√≥l, kiz√°r√≥lag √Ėn felelŇĎs minden olyan adat√©rt, amelyet tov√°bb√≠t, vagy amely a Webhely haszn√°lat√°val v√©gzett tev√©kenys√©g√©vel kapcsolatos. √Ėn beleegyezik abba, hogy semmilyen felelŇĎss√©get nem v√°llalunk √Ėnnel szemben az ilyen adatok elveszt√©s√©√©rt vagy megs√©r√ľl√©s√©√©rt, √©s ezennel lemond az ilyen adatok elveszt√©s√©bŇĎl vagy megs√©r√ľl√©s√©bŇĎl eredŇĎ b√°rmely elj√°r√°si jog√°r√≥l vel√ľnk szemben.

ELEKTRONIKUS KOMMUNIK√ĀCI√ďK, TRANZAKCI√ďK √ČS AL√Ā√ćR√ĀSOK

Az oldal l√°togat√°sa, e-mailek k√ľld√©se √©s online ŇĪrlapok kit√∂lt√©se elektronikus kommunik√°ci√≥nak minŇĎs√ľl. √Ėn beleegyezik az elektronikus kommunik√°ci√≥ fogad√°s√°hoz, √©s beleegyezik abba, hogy minden olyan meg√°llapod√°s, √©rtes√≠t√©s, k√∂zz√©t√©tel √©s egy√©b kommunik√°ci√≥, amelyet elektronikusan, e-mailben √©s a Webhelyen ny√ļjtunk √Ėnnek, megfelel minden olyan jogi k√∂vetelm√©nynek, amely szerint az ilyen kommunik√°ci√≥ √≠r√°sban t√∂rt√©nhet. √ĖN EZENEL ELFOGADJA AZ ELEKTRONIKUS AL√Ā√ćR√ĀSOK, SZERZŇźD√ČSEK, MEGRENDEL√ČSEK √ČS EGY√ČB IR√ĀNYZATOK HASZN√ĀLAT√ĀT, √ČS AZ OLDAL √ĀLTAL KEZDEM√ČNYEZETT VAGY BEFEJEZETT TRANZAKCI√ďKRA VONATKOZ√ď √ČRTES√ćT√ČSEK, IR√ĀNYELVEK √ČS IR√ĀNYZATOK ELEKTRONIKUS K√ČZBIZTOS√ćT√ĀS√ĀT. √Ėn ezennel lemond minden olyan jogr√≥l vagy k√∂vetelm√©nyrŇĎl, amely b√°rmely t√∂rv√©ny, rendelet, szab√°ly, rendelet vagy egy√©b t√∂rv√©ny √©rtelm√©ben b√°rmely joghat√≥s√°gban megk√∂veteli az eredeti al√°√≠r√°st vagy a nem elektronikus iratok k√©zbes√≠t√©s√©t vagy megŇĎrz√©s√©t,

VEGYES

A jelen Felhaszn√°l√°si Felt√©telek √©s az √°ltalunk a Webhelyen vagy a Webhellyel kapcsolatban k√∂zz√©tett szab√°lyzatok √©s mŇĪk√∂d√©si szab√°lyok alkotj√°k a teljes meg√°llapod√°st √©s egyet√©rt√©st √Ėn √©s k√∂zt√ľnk. A jelen Felhaszn√°l√°si felt√©telek b√°rmely jog√°nak vagy rendelkez√©s√©nek gyakorl√°s√°nak vagy √©rv√©nyes√≠t√©s√©nek elmulaszt√°sa nem jelenti az ilyen jogr√≥l vagy rendelkez√©srŇĎl val√≥ lemond√°st. Jelen Felhaszn√°l√°si felt√©telek a t√∂rv√©ny √°ltal megengedett legteljesebb m√©rt√©kben √©rv√©nyesek. B√°rmelyik vagy √∂sszes jogunkat √©s k√∂telezetts√©g√ľnket √°truh√°zhatjuk m√°sokra. Nem v√°llalunk felelŇĎss√©get semmilyen vesztes√©g√©rt, k√°r√©rt, k√©sedelem√©rt vagy cselekm√©ny mulaszt√°s√°√©rt, amelyet rajtunk k√≠v√ľl √°ll√≥ ok okoz. Ha a jelen Felhaszn√°l√°si Felt√©telek b√°rmely rendelkez√©se vagy r√©sze jogellenesnek, √©rv√©nytelennek vagy v√©grehajthatatlannak minŇĎs√ľl, az a rendelkez√©s vagy a rendelkez√©s egy r√©sze elv√°laszthat√≥nak minŇĎs√ľl a jelen Felhaszn√°l√°si felt√©telektŇĎl, √©s nem befoly√°solja a fennmarad√≥ rendelkez√©sek √©rv√©nyess√©g√©t √©s v√©grehajthat√≥s√°g√°t. A jelen Felhaszn√°l√°si Felt√©telek vagy a Webhely haszn√°lat√°nak eredm√©nyek√©nt √Ėn √©s k√∂zt√ľnk nem j√∂n l√©tre k√∂z√∂s v√°llalkoz√°s, partners√©g, foglalkoztat√°si vagy √ľgyn√∂ki kapcsolat. √Ėn elfogadja, hogy a jelen Felhaszn√°l√°si Felt√©telek nem √©rtelmezhetŇĎk ellen√ľnk az√°ltal, hogy elk√©sz√≠tett√ľk ŇĎket. √Ėn ezennel lemond minden olyan v√©dekez√©s√©rŇĎl, amely a jelen Felhaszn√°l√°si Felt√©telek elektronikus form√°j√°n √©s a felek al√°√≠r√°s√°nak hi√°ny√°n alapul a jelen Felhaszn√°l√°si felt√©telek teljes√≠t√©se √©rdek√©ben. √Ėn elfogadja, hogy a jelen Felhaszn√°l√°si Felt√©telek nem √©rtelmezhetŇĎk ellen√ľnk az√°ltal, hogy elk√©sz√≠tett√ľk ŇĎket. √Ėn ezennel lemond minden olyan v√©dekez√©s√©rŇĎl, amely a jelen Felhaszn√°l√°si Felt√©telek elektronikus form√°j√°n √©s a felek al√°√≠r√°s√°nak hi√°ny√°n alapul a jelen Felhaszn√°l√°si felt√©telek teljes√≠t√©se √©rdek√©ben. √Ėn elfogadja, hogy a jelen Felhaszn√°l√°si Felt√©telek nem √©rtelmezhetŇĎk ellen√ľnk az√°ltal, hogy elk√©sz√≠tett√ľk ŇĎket. √Ėn ezennel lemond minden olyan v√©dekez√©s√©rŇĎl, amely a jelen Felhaszn√°l√°si Felt√©telek elektronikus form√°j√°n √©s a felek al√°√≠r√°s√°nak hi√°ny√°n alapul a jelen Felhaszn√°l√°si felt√©telek teljes√≠t√©se √©rdek√©ben.

L√ČPJEN KAPCSOLATBA VEL√úNK

A Webhellyel kapcsolatos panasz megold√°sa vagy az Oldal haszn√°lat√°val kapcsolatos tov√°bbi inform√°ci√≥k megszerz√©se √©rdek√©ben k√©rj√ľk, vegye fel vel√ľnk a kapcsolatot a k√∂vetkezŇĎ c√≠men:

https://www.instagram.com/gelsonluz.m/

Fontos: Ennek a dokumentumnak a portug√°l v√°ltozata fogja ir√°ny√≠tani kapcsolatunkat. Ezt a verzi√≥t az √Ėn k√©nyelme √©rdek√©ben leford√≠tott√°k, √©s nem √©rtelmezz√ľk a portug√°l nyelvŇĪ v√°ltozat m√≥dos√≠t√°sak√©nt.

COMMENTS

Name

ar,1,br,1,cn,1,de,1,dk,1,en,1,es,1,fi,1,fr,1,hi,1,hu,1,id,1,it,1,jp,1,kr,1,nl,1,no,1,pl,1,ro,1,ru,1,se,1,tr,1,vn,1,w1,1,
ltr
static_page
Gelson Luz: ūüďĖ Haszn√°lati Felt√©telek (HU)
ūüďĖ Haszn√°lati Felt√©telek (HU)
Gelson Luz
https://www.gelsonluz.com/p/hasznalati-feltetelek-hu.html
https://www.gelsonluz.com/
https://www.gelsonluz.com/
https://www.gelsonluz.com/p/hasznalati-feltetelek-hu.html
true
4069171287594906889
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content