ūüďĖ Adatv√©delmi Ir√°nyelvek (HU)

A gelsonluz.com ("mi", "mi" vagy "mieink") jelen adatv√©delmi szab√°lyzata le√≠rja, hogyan √©s mi√©rt gyŇĪjthetj√ľk, t√°rolhatjuk, haszn√°lhatjuk √©s/vagy oszthatjuk meg ("feldolgozzuk") az √Ėn adatait, amikor szolg√°ltat√°sainkat haszn√°lja. ("Szolg√°ltat√°sok"), p√©ld√°ul amikor:

 • L√°togassa meg weboldalunkat a gelsonluz.com c√≠men, vagy b√°rmely olyan webhely√ľnket, amelyen hivatkozik erre az adatv√©delmi szab√°lyzatra
 • Vegyen r√©szt vel√ľnk m√°s kapcsol√≥d√≥ m√≥dokon, bele√©rtve az √©rt√©kes√≠t√©st, marketinget vagy rendezv√©nyeket

K√©rd√©sek vagy agg√°lyok? Ennek az adatv√©delmi szab√°lyzatnak az elolvas√°sa seg√≠t meg√©rteni adatv√©delmi jogait √©s v√°laszt√°sait. Ha nem √©rt egyet ir√°nyelveinkkel √©s gyakorlatunkkal, k√©rj√ľk, ne haszn√°lja Szolg√°ltat√°sainkat. Ha tov√°bbra is k√©rd√©se vagy agg√°lya van, k√©rj√ľk, l√©pjen kapcsolatba:

https://www.instagram.com/gelsonluz.m/

A FŇźBB PONTOK √ĖSSZEFOGLAL√ĀSA

Ez az összefoglaló az adatvédelmi szabályzatunk legfontosabb pontjait tartalmazza.

Milyen személyes adatokat dolgozunk fel?

Amikor megl√°togatja, haszn√°lja vagy navig√°l Szolg√°ltat√°sainkban, szem√©lyes adatokat dolgozhatunk fel att√≥l f√ľggŇĎen, hogy a gelsonluz.com oldallal √©s a Szolg√°ltat√°sokkal hogyan l√©p kapcsolatba, milyen d√∂nt√©seket hoz, valamint milyen term√©keket √©s funkci√≥kat haszn√°l.

Feldolgozunk érzékeny személyes adatokat?

Nem dolgozunk fel érzékeny személyes adatokat.

Kapunk-e b√°rmilyen inform√°ci√≥t harmadik f√©ltŇĎl?

Harmadik f√©ltŇĎl semmilyen inform√°ci√≥t nem kapunk.

Hogyan dolgozzuk fel adatait?

Adatait Szolg√°ltat√°saink ny√ļjt√°sa, fejleszt√©se √©s adminisztr√°l√°sa, √Ėnnel val√≥ kommunik√°ci√≥, biztons√°g √©s csal√°smegelŇĎz√©s, valamint a t√∂rv√©nyek betart√°sa √©rdek√©ben dolgozzuk fel. Az √Ėn hozz√°j√°rul√°s√°val az adatait egy√©b c√©lokra is feldolgozhatjuk. Adatait csak akkor dolgozzuk fel, ha erre jogos okunk van.

Milyen helyzetekben √©s milyen t√≠pus√ļ felekkel osztunk meg szem√©lyes adatokat?

Bizonyos helyzetekben és harmadik felek meghatározott kategóriáival megoszthatunk információkat.

Hogyan óvjuk adatait biztonságban?

Szervezeti √©s technikai folyamatokat √©s elj√°r√°sokat alkalmazunk az √Ėn szem√©lyes adatainak v√©delme √©rdek√©ben. Az interneten kereszt√ľl t√∂rt√©nŇĎ elektronikus tov√°bb√≠t√°s vagy inform√°ci√≥t√°rol√°si technol√≥gia azonban nem garant√°lhat√≥ 100%-os biztons√°ggal, ez√©rt nem √≠g√©rhetj√ľk vagy garant√°lhatjuk, hogy a hackerek, sz√°m√≠t√≥g√©pes bŇĪn√∂zŇĎk vagy m√°s illet√©ktelen harmadik felek nem tudj√°k legyŇĎzni a biztons√°gunkat, √©s helytelen√ľl gyŇĪjteni, hozz√°f√©rhet, ellophatja vagy m√≥dos√≠thatja adatait.

1. MILYEN INFORM√ĀCI√ďKAT GYŇįJ√úNK?

Szem√©lyes adatok, amelyeket √Ėn k√∂z√∂l vel√ľnk

R√∂viden: Szem√©lyes adatokat gyŇĪjt√ľnk, amelyeket √Ėn megad nek√ľnk.

Szem√©lyes adatokat gyŇĪjt√ľnk, amelyeket √∂nk√©nt megad nek√ľnk, amikor regisztr√°l a Szolg√°ltat√°sokra, √©rdeklŇĎd√©s√©t fejezi ki a r√≥lunk vagy term√©keinkrŇĎl √©s szolg√°ltat√°sainkr√≥l sz√≥l√≥ inform√°ci√≥k megszerz√©se ir√°nt, amikor √Ėn r√©szt vesz a Szolg√°ltat√°sokkal kapcsolatos tev√©kenys√©gekben, vagy m√°s m√≥don, amikor kapcsolatba l√©p vel√ľnk.

Az √Ėn √°ltal megadott szem√©lyes adatok.

Az √°ltalunk gyŇĪjt√∂tt szem√©lyes adatok a vel√ľnk √©s a Szolg√°ltat√°sokkal val√≥ interakci√≥j√°nak kontextus√°t√≥l, az √Ėn d√∂nt√©seitŇĎl, valamint az √Ėn √°ltal haszn√°lt term√©kektŇĎl √©s funkci√≥kt√≥l f√ľggenek. Az √°ltalunk gyŇĪjt√∂tt szem√©lyes adatok a k√∂vetkezŇĎk lehetnek:

 • neveket
 • email c√≠mek

√Črz√©keny inform√°ci√≥

Nem dolgozunk fel érzékeny információkat.

Fizetési adatok

A fizet√©s feldolgoz√°s√°hoz sz√ľks√©ges adatokat gyŇĪjthet√ľnk, ha v√°s√°rol, ilyen p√©ld√°ul a fizet√©si eszk√∂z sz√°ma (p√©ld√°ul hitelk√°rtyasz√°m) √©s a fizetŇĎeszk√∂zh√∂z tartoz√≥ biztons√°gi k√≥d. A fizet√©si adatokat a Paypal vagy m√°s fizet√©sfeldolgoz√≥ c√©g t√°rolhatja. Az adatv√©delmi szab√°lyzatukat itt tal√°lja:

https://www.paypal.com/br/webapps/mpp/ua/privacy-full

Közösségi média bejelentkezési adatok

LehetŇĎs√©get biztos√≠thatunk √Ėnnek arra, hogy megl√©vŇĎ k√∂z√∂ss√©gim√©dia-fi√≥kja adataival, p√©ld√°ul Facebook-, Twitter- vagy m√°s k√∂z√∂ss√©gim√©dia-fi√≥kj√°val regisztr√°ljon n√°lunk. Ha √ļgy d√∂nt, hogy ilyen m√≥don regisztr√°l, akkor a ‚ÄěHOGYAN KEZELJ√úK K√ĖZ√ĖSS√ČGI BEJELENTKEZ√ČS√ČT?‚ÄĚ c√≠mŇĪ r√©szben le√≠rt inform√°ci√≥kat.

Az √Ėn √°ltal rendelkez√©s√ľnkre bocs√°tott √∂sszes szem√©lyes inform√°ci√≥nak igaznak, teljesnek √©s pontosnak kell lennie, √©s √©rtes√≠tenie kell benn√ľnket az ilyen szem√©lyes adatok v√°ltoz√°sair√≥l.

Automatikusan gyŇĪjt√∂tt inform√°ci√≥k

R√∂viden: Egyes inform√°ci√≥kat, p√©ld√°ul az Internet Protokoll (IP) c√≠m√©t √©s/vagy a b√∂ng√©szŇĎ √©s az eszk√∂z jellemzŇĎit automatikusan gyŇĪjtj√ľk, amikor felkeresi Szolg√°ltat√°sainkat.

Bizonyos inform√°ci√≥kat automatikusan gyŇĪjt√ľnk, amikor √Ėn felkeresi, haszn√°lja vagy navig√°l a Szolg√°ltat√°sokban. Ezek az inform√°ci√≥k nem fedik fel az √Ėn konkr√©t szem√©lyazonoss√°g√°t (p√©ld√°ul az √Ėn nev√©t vagy el√©rhetŇĎs√©geit), de tartalmazhatnak eszk√∂z- √©s haszn√°lati inform√°ci√≥kat, p√©ld√°ul IP-c√≠m√©t, b√∂ng√©szŇĎj√©t √©s eszk√∂z jellemzŇĎit, oper√°ci√≥s rendszert, nyelvi be√°ll√≠t√°sokat, hivatkoz√≥ URL-eket, eszk√∂z nev√©t, orsz√°g√°t, hely√©t. , inform√°ci√≥kat arr√≥l, hogyan √©s mikor haszn√°lja Szolg√°ltat√°sainkat, valamint egy√©b technikai inform√°ci√≥kat. Ezekre az inform√°ci√≥kra elsŇĎsorban Szolg√°ltat√°saink biztons√°g√°nak √©s mŇĪk√∂d√©s√©nek fenntart√°s√°hoz, valamint belsŇĎ elemz√©si √©s jelent√©si c√©lunkhoz van sz√ľks√©g.

Cookie-k √©s hasonl√≥ technol√≥gi√°k seg√≠ts√©g√©vel is gyŇĪjt√ľnk inform√°ci√≥kat.

Az √°ltalunk gyŇĪjt√∂tt inform√°ci√≥k a k√∂vetkezŇĎket tartalmazz√°k:

 • Napl√≥ √©s haszn√°lati adatok. A napl√≥- √©s haszn√°lati adatok szolg√°ltat√°ssal kapcsolatos, diagnosztikai, haszn√°lati √©s teljes√≠tm√©nyinform√°ci√≥k, amelyeket szervereink automatikusan gyŇĪjtenek, amikor √Ėn el√©ri vagy haszn√°lja Szolg√°ltat√°sainkat, √©s amelyeket napl√≥f√°jlokban r√∂gz√≠t√ľnk. Att√≥l f√ľggŇĎen, hogy hogyan l√©p kapcsolatba vel√ľnk, ezek a napl√≥adatok tartalmazhatj√°k az √Ėn IP-c√≠m√©t, eszk√∂zinform√°ci√≥it, b√∂ng√©szŇĎt√≠pus√°t, be√°ll√≠t√°sait √©s a Szolg√°ltat√°sokban v√©gzett tev√©kenys√©g√©vel kapcsolatos inform√°ci√≥kat (p√©ld√°ul a haszn√°lathoz kapcsol√≥d√≥ d√°tum-/idŇĎb√©lyegzŇĎket, a megtekintett oldalakat √©s f√°jlokat , keres√©sek √©s egy√©b √Ėn √°ltal v√©grehajtott mŇĪveletek, p√©ld√°ul az √Ėn √°ltal haszn√°lt funkci√≥k), az eszk√∂zesem√©ny-inform√°ci√≥k (p√©ld√°ul a rendszertev√©kenys√©g, a hibajelent√©sek (ezeket n√©ha "√∂sszeoml√°si ki√≠r√°soknak" nevezik)) √©s a hardverbe√°ll√≠t√°sok.
 • Eszk√∂zadatok. Olyan eszk√∂zadatokat gyŇĪjt√ľnk, mint p√©ld√°ul az √Ėn sz√°m√≠t√≥g√©p√©re, telefonj√°ra, t√°blag√©p√©re vagy a Szolg√°ltat√°sokhoz val√≥ hozz√°f√©r√©shez haszn√°lt egy√©b eszk√∂z√©re vonatkoz√≥ inform√°ci√≥kat. A haszn√°lt eszk√∂ztŇĎl f√ľggŇĎen ezek az eszk√∂zadatok tartalmazhatnak olyan inform√°ci√≥kat, mint az √Ėn IP-c√≠me (vagy proxyszervere), eszk√∂z- √©s alkalmaz√°sazonos√≠t√≥ sz√°ma, hely, b√∂ng√©szŇĎ t√≠pusa, hardvermodell, internetszolg√°ltat√≥ √©s/vagy mobilszolg√°ltat√≥, oper√°ci√≥s rendszer √©s rendszerkonfigur√°ci√≥s inform√°ci√≥k.
 • Helyadatok. Helyadatokat gyŇĪjt√ľnk, p√©ld√°ul az eszk√∂z hely√©re vonatkoz√≥ inform√°ci√≥kat, amelyek lehetnek pontosak vagy pontatlanok. Az, hogy mennyi inform√°ci√≥t gyŇĪjt√ľnk, a Szolg√°ltat√°sokhoz val√≥ hozz√°f√©r√©shez haszn√°lt eszk√∂z t√≠pus√°t√≥l √©s be√°ll√≠t√°sait√≥l f√ľgg. P√©ld√°ul GPS-t √©s m√°s technol√≥gi√°kat haszn√°lhatunk f√∂ldrajzi helymeghat√°roz√°si adatok gyŇĪjt√©s√©re, amelyek megmondj√°k nek√ľnk az √Ėn aktu√°lis tart√≥zkod√°si hely√©t (az √Ėn IP-c√≠me alapj√°n). Az adatokhoz val√≥ hozz√°f√©r√©s megtagad√°s√°val vagy eszk√∂z√©n a Hely be√°ll√≠t√°s letilt√°s√°val letilthatja ezen inform√°ci√≥k gyŇĪjt√©s√©t. Ha azonban √ļgy d√∂nt, hogy leiratkozik, elŇĎfordulhat, hogy nem fogja tudni haszn√°lni a Szolg√°ltat√°sok bizonyos aspektusait.

2. HOGYAN FELDOLGOZZUK AZ INFORM√ĀCI√ďIT?

R√∂viden: Az √Ėn adatait Szolg√°ltat√°saink ny√ļjt√°sa, fejleszt√©se √©s adminisztr√°l√°sa, √Ėnnel val√≥ kommunik√°ci√≥, biztons√°g √©s csal√°smegelŇĎz√©s, valamint a t√∂rv√©nyek betart√°sa √©rdek√©ben dolgozzuk fel. Az √Ėn hozz√°j√°rul√°s√°val az adatait egy√©b c√©lokra is feldolgozhatjuk.

Szem√©lyes adatait sz√°mos okb√≥l dolgozzuk fel, att√≥l f√ľggŇĎen, hogy √Ėn hogyan l√©p kapcsolatba Szolg√°ltat√°sainkkal, ide√©rtve:

 • A fi√≥k l√©trehoz√°s√°nak √©s hiteles√≠t√©s√©nek megk√∂nny√≠t√©se, valamint a felhaszn√°l√≥i fi√≥kok egy√©b kezel√©se. Feldolgozhatjuk adatait annak √©rdek√©ben, hogy l√©trehozhassa fi√≥kj√°t, bejelentkezhessen, valamint fi√≥kj√°t mŇĪk√∂dŇĎk√©pes √°llapotban tarthassa.
 • Szolg√°ltat√°sok eljuttat√°sa √©s megk√∂nny√≠t√©se a felhaszn√°l√≥ sz√°m√°ra. Adatait feldolgozhatjuk a k√©rt szolg√°ltat√°s ny√ļjt√°sa √©rdek√©ben.
 • Felhaszn√°l√≥i k√©rd√©sek megv√°laszol√°sa/t√°mogat√°s felaj√°nl√°sa a felhaszn√°l√≥knak. Feldolgozhatjuk adatait, hogy v√°laszoljunk k√©rd√©seire, √©s megoldjuk a k√©rt szolg√°ltat√°ssal kapcsolatos esetleges probl√©m√°kat.
 • Adminisztrat√≠v inform√°ci√≥kat k√ľldeni √Ėnnek. Az √Ėn adatait feldolgozhatjuk annak √©rdek√©ben, hogy r√©szleteket k√ľldj√ľnk √Ėnnek term√©keinkrŇĎl √©s szolg√°ltat√°sainkr√≥l, felt√©teleink √©s szab√°lyzataink v√°ltoz√°sair√≥l, valamint egy√©b hasonl√≥ inform√°ci√≥kr√≥l.
 • Megrendel√©seinek teljes√≠t√©s√©re √©s kezel√©s√©re. Adatait feldolgozhatjuk a Szolg√°ltat√°sokon kereszt√ľl v√©grehajtott megrendel√©sei, kifizet√©sei, visszak√ľld√©sei √©s cser√©i teljes√≠t√©se √©s kezel√©se √©rdek√©ben.
 • A felhaszn√°l√≥k k√∂z√∂tti kommunik√°ci√≥ lehetŇĎv√© t√©tele. Adatait feldolgozhatjuk, ha √ļgy d√∂nt, hogy olyan aj√°nlatunkat haszn√°lja, amely lehetŇĎv√© teszi a kommunik√°ci√≥t egy m√°sik felhaszn√°l√≥val.
 • Visszajelz√©s k√©r√©s√©re. Adatait feldolgozhatjuk, amikor visszajelz√©s k√©r√©s√©hez √©s a szolg√°ltat√°saink haszn√°lat√°val kapcsolatos kapcsolatfelv√©telhez sz√ľks√©ges.
 • Marketing √©s prom√≥ci√≥s kommunik√°ci√≥ k√ľld√©s√©re. Az √Ėn √°ltal nek√ľnk k√ľld√∂tt szem√©lyes adatokat marketingc√©ljaink √©rdek√©ben feldolgozhatjuk, ha ez √∂sszhangban van az √Ėn marketing preferenci√°ival. B√°rmikor leiratkozhat marketing e-mailjeinkrŇĎl.
 • C√©lzott rekl√°moz√°shoz. Feldolgozhatjuk adatait, hogy szem√©lyre szabott tartalmat √©s hirdet√©seket fejlessz√ľnk ki √©s jelen√≠ts√ľnk meg az √Ėn √©rdeklŇĎd√©si k√∂r√©hez, tart√≥zkod√°si hely√©hez stb.
 • Szolg√°ltat√°saink v√©delme √©rdek√©ben. Az √Ėn adatait szolg√°ltat√°saink biztons√°g√°nak megŇĎrz√©se √©rdek√©ben tett erŇĎfesz√≠t√©seink r√©szek√©nt feldolgozhatjuk, bele√©rtve a csal√°s megfigyel√©s√©t √©s megelŇĎz√©s√©t.
 • A haszn√°lati trendek azonos√≠t√°sa. Feldolgozhatunk inform√°ci√≥kat arr√≥l, hogy √Ėn hogyan haszn√°lja Szolg√°ltat√°sainkat, hogy jobban meg√©rts√ľk, hogyan haszn√°lj√°k azokat, √©s jav√≠tani tudjuk azokat.
 • Marketing √©s prom√≥ci√≥s kamp√°nyaink hat√©konys√°g√°nak meghat√°roz√°sa. Feldolgozhatjuk adatait annak √©rdek√©ben, hogy jobban meg√©rts√ľk, hogyan biztos√≠thatunk az √Ėn sz√°m√°ra legink√°bb relev√°ns marketing- √©s prom√≥ci√≥s kamp√°nyokat.
 • Az egy√©n l√©tfontoss√°g√ļ √©rdekeinek megment√©se vagy v√©delme. Adatait feldolgozhatjuk, ha az egy√©n l√©tfontoss√°g√ļ √©rdekeinek megment√©se vagy v√©delme √©rdek√©ben, p√©ld√°ul a k√°rok megelŇĎz√©se √©rdek√©ben sz√ľks√©ges.

3. MILYEN JOGI ALAPOKRA HAGYUNK AZ INFORM√ĀCI√ďK FELDOLGOZ√ĀS√ĀHOZ?

R√∂viden: Szem√©lyes adatait csak akkor dolgozzuk fel, ha √ļgy gondoljuk, hogy ez sz√ľks√©ges, √©s erre a vonatkoz√≥ jogszab√°lyok √©rtelm√©ben √©rv√©nyes jogi okunk (vagyis jogalapunk) van, p√©ld√°ul az √Ėn hozz√°j√°rul√°s√°val, hogy megfelelj√ľnk a t√∂rv√©nyeknek, hogy szolg√°ltat√°sokat ny√ļjtsunk √Ėnnek. SzerzŇĎd√©ses k√∂telezetts√©geink v√°llal√°s√°ra vagy teljes√≠t√©s√©re, jogainak v√©delm√©re vagy jogos √ľzleti √©rdekeink teljes√≠t√©s√©re.

4. MIKOR √ČS KIVEL OSZTJUK MEG SZEM√ČLYES ADATAIT?

R√∂viden: Megoszthatunk inform√°ci√≥kat az ebben a r√©szben le√≠rt konkr√©t helyzetekben √©s/vagy a k√∂vetkezŇĎ kateg√≥ri√°j√ļ harmadik felekkel.

Sz√°ll√≠t√≥k, tan√°csad√≥k √©s egy√©b k√ľlsŇĎ szolg√°ltat√≥k.

Adatait megoszthatjuk harmadik f√©l sz√°ll√≠t√≥kkal, szolg√°ltat√≥kkal, v√°llalkoz√≥kkal vagy √ľgyn√∂k√∂kkel ("harmadik felekkel"), akik szolg√°ltat√°sokat ny√ļjtanak sz√°munkra vagy a nev√ľnkben, √©s ehhez hozz√°f√©r√©st k√©rnek az ilyen inform√°ci√≥khoz. Az √Ėn szem√©lyes adatait rajtunk k√≠v√ľl semmilyen szervezettel nem osztj√°k meg. Ezenk√≠v√ľl k√∂telezetts√©get v√°llalnak arra, hogy megv√©dik a nev√ľnkben t√°rolt adatokat, √©s megŇĎrzik azokat az √°ltalunk meghat√°rozott ideig. A harmadik felek kateg√≥ri√°i, akikkel megoszthatunk szem√©lyes adatokat, a k√∂vetkezŇĎk:

 • Hirdet√©si h√°l√≥zatok
 • Partnermarketing programok
 • Fizet√©sfeldolgoz√≥k
 • Felhaszn√°l√≥i fi√≥k regisztr√°ci√≥ & Hiteles√≠t√©si szolg√°ltat√°sok

ElŇĎfordulhat, hogy a k√∂vetkezŇĎ helyzetekben is meg kell osztanunk szem√©lyes adatait:

 • √úzleti transzferek. Adatait megoszthatjuk vagy √°tadhatjuk b√°rmely egyes√ľl√©ssel, v√°llalati eszk√∂z√©rt√©kes√≠t√©ssel, finansz√≠roz√°ssal vagy √ľzlet√ľnk eg√©sz√©nek vagy egy r√©sz√©nek felv√°s√°rl√°s√°val kapcsolatban vagy t√°rgyal√°sok sor√°n egy m√°sik t√°rsas√°gnak.
 • Le√°nyv√°llalatok. Megoszthatjuk adatait le√°nyv√°llalatainkkal, ebben az esetben megk√∂vetelj√ľk, hogy a le√°nyv√°llalatok tarts√°k tiszteletben ezt az adatv√©delmi szab√°lyzatot. A le√°nyv√°llalatok k√∂z√© tartozik anyav√°llalatunk √©s b√°rmely le√°nyv√°llalatunk, vegyesv√°llalati partner√ľnk vagy m√°s olyan t√°rsas√°g, amelyet mi ir√°ny√≠tunk, vagy amelyek vel√ľnk k√∂z√∂s ir√°ny√≠t√°s alatt √°llnak.
 • √úzlett√°rsak. Megoszthatjuk adatait √ľzleti partnereinkkel, hogy bizonyos term√©keket, szolg√°ltat√°sokat vagy prom√≥ci√≥kat aj√°nljunk √Ėnnek.

5. MI A MI √ĀLL√ĀSPONTUNK A HARMADIK F√ČL WEBOLDALAIN?

R√∂viden: Nem v√°llalunk felelŇĎss√©get az √Ėn √°ltal harmadik felekkel megosztott olyan inform√°ci√≥k biztons√°g√°√©rt, amelyekre hivatkozhatunk, vagy amelyek a Szolg√°ltat√°sainkon hirdetnek, de nem √°llnak kapcsolatban Szolg√°ltat√°sainkkal.

A Szolg√°ltat√°sok hivatkozhatnak harmadik felek webhelyeire, online szolg√°ltat√°saira vagy mobilalkalmaz√°saira, √©s/vagy olyan harmadik felektŇĎl sz√°rmaz√≥ hirdet√©seket tartalmazhatnak, amelyek nem √°llnak kapcsolatban vel√ľnk, √©s amelyek m√°s webhelyekre, szolg√°ltat√°sokra vagy alkalmaz√°sokra hivatkozhatnak. Ennek megfelelŇĎen nem v√°llalunk garanci√°t az ilyen harmadik felekre vonatkoz√≥an, √©s nem v√°llalunk felelŇĎss√©get semmilyen vesztes√©g√©rt vagy k√°r√©rt, amelyet az ilyen harmadik f√©ltŇĎl sz√°rmaz√≥ webhelyek, szolg√°ltat√°sok vagy alkalmaz√°sok haszn√°lata okozott. Harmadik f√©l webhely√©re, szolg√°ltat√°s√°ra vagy alkalmaz√°s√°ra mutat√≥ hivatkoz√°s felt√ľntet√©se nem jelenti azt, hogy mi j√≥v√°hagyjuk. Nem tudjuk garant√°lni az √Ėn √°ltal harmadik f√©lnek √°tadott adatok biztons√°g√°t √©s titkoss√°g√°t. A harmadik felek √°ltal gyŇĪjt√∂tt adatok nem tartoznak a jelen adatv√©delmi szab√°lyzat hat√°lya al√°. Nem v√°llalunk felelŇĎss√©get harmadik felek tartalm√°√©rt, adatv√©delmi √©s biztons√°gi gyakorlatai√©rt √©s ir√°nyelvei√©rt, bele√©rtve az egy√©b webhelyeket, szolg√°ltat√°sokat, vagy a Szolg√°ltat√°sokhoz kapcsol√≥d√≥ vagy a Szolg√°ltat√°sokb√≥l sz√°rmaz√≥ alkalmaz√°sokhoz. Tekintse √°t az ilyen harmadik felek ir√°nyelveit, √©s k√∂zvetlen√ľl vegye fel vel√ľk a kapcsolatot, hogy v√°laszoljon k√©rd√©seire.

6. HASZN√ĀLJUK S√úTIKET √ČS EGY√ČB K√ĖVET√ČSI TECHNOL√ďGI√ĀKAT?

R√∂viden: cookie-kat √©s egy√©b nyomk√∂vet√©si technol√≥gi√°kat haszn√°lhatunk az √Ėn adatainak √∂sszegyŇĪjt√©s√©re √©s t√°rol√°s√°ra.

Haszn√°lhatunk cookie-kat √©s hasonl√≥ nyomk√∂vet√©si technol√≥gi√°kat (p√©ld√°ul webjelzŇĎket √©s pixeleket) az inform√°ci√≥k el√©r√©s√©hez vagy t√°rol√°s√°hoz.

7. HOGYAN KEZELJ√úK SZOCI√ĀLIS BEJELENTKEZ√ČS√ČT?

R√∂viden: Ha √ļgy d√∂nt, hogy k√∂z√∂ss√©gim√©dia-fi√≥kkal regisztr√°l vagy jelentkezik be szolg√°ltat√°sainkba, akkor bizonyos inform√°ci√≥khoz hozz√°f√©rhet√ľnk √ĖnrŇĎl.

Szolg√°ltat√°saink lehetŇĎv√© teszik, hogy regisztr√°ljon √©s bejelentkezzen harmadik f√©l k√∂z√∂ss√©gi m√©dia fi√≥kj√°nak adataival (p√©ld√°ul Facebook vagy Twitter bejelentkez√©si adataival). Ahol ezt v√°lasztja, bizonyos profiladatokat kapunk √ĖnrŇĎl k√∂z√∂ss√©gi m√©diaszolg√°ltat√≥j√°t√≥l. A kapott profilinform√°ci√≥k az √©rintett k√∂z√∂ss√©gim√©dia-szolg√°ltat√≥t√≥l f√ľggŇĎen v√°ltozhatnak, de gyakran tartalmazz√°k az √Ėn nev√©t, e-mail-c√≠m√©t, bar√°tlist√°j√°t √©s profilk√©p√©t, valamint egy√©b olyan inform√°ci√≥kat, amelyeket √ļgy d√∂nt, hogy nyilv√°noss√° tesz egy ilyen k√∂z√∂ss√©gi m√©dia platformon.

Felh√≠vjuk figyelm√©t, hogy nem ellenŇĎrizz√ľk, √©s nem v√°llalunk felelŇĎss√©get az √Ėn szem√©lyes adatainak harmadik f√©l k√∂z√∂ss√©gim√©dia-szolg√°ltat√≥ √°ltali egy√©b felhaszn√°l√°s√°√©rt. Javasoljuk, hogy tekintse √°t adatv√©delmi szab√°lyzatukat, hogy meg√©rtse, hogyan gyŇĪjtik, haszn√°lj√°k √©s osztj√°k meg szem√©lyes adatait, √©s hogyan √°ll√≠thatja be adatv√©delmi be√°ll√≠t√°sait a webhelyeiken √©s alkalmaz√°saikon.

8. AZ √ĖN INFORM√ĀCI√ďJ√ĀT NEMZETK√ĖZI TOV√ĀBB√ćT√ĀSA T√ĖRT√ČNIK?

R√∂viden: Az √Ėn adatait az √Ėn orsz√°g√°t√≥l elt√©rŇĎ orsz√°gokban is tov√°bb√≠thatjuk, t√°rolhatjuk √©s feldolgozhatjuk.

Szervereink Braz√≠li√°ban tal√°lhat√≥k. Ha Braz√≠li√°n k√≠v√ľlrŇĎl √©ri el Szolg√°ltat√°sainkat, k√©rj√ľk, vegye figyelembe, hogy adatait √°tadhatjuk, t√°rolhatjuk √©s feldolgozhatjuk l√©tes√≠tm√©nyeinkben, valamint azok a harmadik felek, akikkel megoszthatjuk szem√©lyes adatait Braz√≠li√°ban √©s m√°s orsz√°gokban. .

9. Meddig ŇĎrizz√ľk meg ADATAIT?

R√∂viden: Adatait addig ŇĎrizz√ľk meg, ameddig az az adatv√©delmi szab√°lyzatban meghat√°rozott c√©lok teljes√≠t√©s√©hez sz√ľks√©ges, kiv√©ve, ha a t√∂rv√©ny m√°sk√©nt √≠rja elŇĎ.

Szem√©lyes adatait csak addig ŇĎrizz√ľk meg, ameddig az a jelen adatv√©delmi szab√°lyzatban meghat√°rozott c√©lokhoz sz√ľks√©ges, kiv√©ve, ha hosszabb megŇĎrz√©si idŇĎszakot √≠r elŇĎ vagy enged√©lyez a t√∂rv√©ny (p√©ld√°ul ad√≥z√°si, sz√°mviteli vagy egy√©b jogi elŇĎ√≠r√°sok). A jelen adatv√©delmi szab√°lyzat egyetlen c√©lja sem k√∂veteli meg, hogy az √Ėn szem√©lyes adatait hosszabb ideig megŇĎrizz√ľk, mint ameddig a felhaszn√°l√≥k fi√≥kkal rendelkeznek n√°lunk.

10. HOGYAN TARTJUK BIZTONS√ĀGOSAN AZ INFORM√ĀCI√ďIT?

R√∂viden: C√©lunk az √Ėn szem√©lyes adatainak v√©delme szervezeti √©s technikai biztons√°gi int√©zked√©sek rendszer√©n kereszt√ľl.

MegfelelŇĎ √©s √©sszerŇĪ technikai √©s szervezeti biztons√°gi int√©zked√©seket vezett√ľnk be, amelyek c√©lja az √°ltalunk feldolgozott szem√©lyes adatok biztons√°g√°nak v√©delme. Mindazon√°ltal, √≥vint√©zked√©seink √©s az √Ėn adatai v√©delm√©re tett erŇĎfesz√≠t√©seink ellen√©re sem garant√°lhat√≥, hogy az Interneten kereszt√ľl t√∂rt√©nŇĎ elektronikus tov√°bb√≠t√°s vagy inform√°ci√≥t√°rol√°si technol√≥gia 100%-os biztons√°gban legyen, ez√©rt nem tudjuk meg√≠g√©rni vagy garant√°lni, hogy a hackerek, kiberbŇĪn√∂zŇĎk vagy m√°s illet√©ktelen harmadik felek nem fognak k√©pesek legyŇĎzni biztons√°gunkat, √©s helytelen√ľl gyŇĪjteni, hozz√°f√©rni, ellopni vagy m√≥dos√≠tani az √Ėn adatait. B√°r minden tŇĎl√ľnk telhetŇĎt megtesz√ľnk az √Ėn szem√©lyes adatainak v√©delme √©rdek√©ben, a szem√©lyes adatok tov√°bb√≠t√°sa Szolg√°ltat√°sainkba √©s onnan az √Ėn saj√°t kock√°zat√°ra t√∂rt√©nik. A Szolg√°ltat√°sokhoz csak biztons√°gos k√∂rnyezetben szabad hozz√°f√©rnie.

11. GYŇįJT√úNK INFORM√ĀCI√ďT KISKRAT√öT√ďL?

R√∂viden: Tudatosan nem gyŇĪjt√ľnk adatokat 18 √©v alatti gyermekektŇĎl, √©s nem forgalmazunk nekik.

Tudatosan nem k√©r√ľnk adatokat 18 √©v alatti gyermekektŇĎl, √©s nem forgalmazunk nekik. A Szolg√°ltat√°sok haszn√°lat√°val √Ėn kijelenti, hogy legal√°bb 18 √©ves, vagy egy ilyen kiskor√ļ sz√ľlŇĎje vagy gy√°mja, √©s hozz√°j√°rul ahhoz, hogy az ilyen kiskor√ļ eltartott a Szolg√°ltat√°sokat haszn√°lja. Ha megtudjuk, hogy 18 √©vn√©l fiatalabb felhaszn√°l√≥kt√≥l gyŇĪjt√∂tt√ľnk szem√©lyes adatokat, deaktiv√°ljuk a fi√≥kot, √©s megtessz√ľk az √©sszerŇĪ int√©zked√©seket az ilyen adatok azonnali t√∂rl√©s√©re a nyilv√°ntart√°sunkb√≥l. Ha tudom√°s√°ra jut olyan adat, amelyet 18 √©ven aluli gyermekekrŇĎl gyŇĪjt√∂tt√ľnk, forduljon hozz√°m a k√∂vetkezŇĎ c√≠men:

https://www.instagram.com/gelsonluz.m/

12. MILYEN AZ √ĖN ADATV√ČDELMI JOGAI?

A beleegyezés visszavonása

Ha az √Ėn hozz√°j√°rul√°s√°ra hagyatkozunk szem√©lyes adatainak feldolgoz√°s√°hoz, amely lehet kifejezett √©s/vagy hallgat√≥lagos hozz√°j√°rul√°s, akkor √Ėnnek jog√°ban √°ll a hozz√°j√°rul√°s√°t b√°rmikor visszavonni. Hozz√°j√°rul√°s√°t b√°rmikor visszavonhatja, ha felveszi vel√ľnk a kapcsolatot a ‚ÄěHOGYAN KELL KAPCSOLATBAN AZ ADATV√ČDELMI SZAB√ĀLYZATR√ďL?‚ÄĚ r√©szben megadott el√©rhetŇĎs√©geken.

Felh√≠vjuk azonban figyelm√©t, hogy ez nem √©rinti a visszavon√°s elŇĎtti adatkezel√©s jogszerŇĪs√©g√©t, √©s amikor az alkalmazand√≥ jogszab√°lyok lehetŇĎv√© teszik, nem √©rinti az √Ėn szem√©lyes adatainak a hozz√°j√°rul√°son k√≠v√ľli jogszerŇĪ feldolgoz√°si indokok alapj√°n t√∂rt√©nŇĎ feldolgoz√°s√°t.

Leiratkozás a marketing- és promóciós kommunikációról

B√°rmikor leiratkozhat marketing- √©s prom√≥ci√≥s kommunik√°ci√≥inkr√≥l, ha r√°kattint az √°ltalunk k√ľld√∂tt e-mailekben tal√°lhat√≥ leiratkoz√°si linkre, vagy felveszi vel√ľnk a kapcsolatot a ‚ÄěHOGYAN KELL KAPCSOLATBA KER√úLNI EZRE AZ ADATV√ČDELMI SZAB√ĀLYZATR√ďL?‚ÄĚ r√©szben megadott el√©rhetŇĎs√©geken. Ezut√°n elt√°vol√≠tjuk a marketinglist√°kr√≥l. Mindazon√°ltal tov√°bbra is kommunik√°lhatunk √Ėnnel ‚Äď p√©ld√°ul az√©rt, hogy szolg√°ltat√°ssal kapcsolatos √ľzeneteket k√ľldj√ľnk √Ėnnek, amelyek sz√ľks√©gesek fi√≥kja adminisztr√°ci√≥j√°hoz √©s haszn√°lat√°hoz, szolg√°ltat√°si k√©r√©sek megv√°laszol√°s√°hoz vagy egy√©b, nem marketing c√©lb√≥l.

Számla információ

Ha b√°rmikor √°t szeretn√© tekinteni vagy m√≥dos√≠tani szeretn√© a fi√≥kj√°ban l√©vŇĎ inform√°ci√≥kat, vagy meg szeretn√© sz√ľntetni fi√≥kj√°t, a k√∂vetkezŇĎket teheti:

 • Jelentkezzen be fi√≥kbe√°ll√≠t√°saiba, √©s friss√≠tse felhaszn√°l√≥i fi√≥kj√°t.

Fi√≥kja megsz√ľntet√©s√©re ir√°nyul√≥ k√©relm√©re deaktiv√°ljuk vagy t√∂r√∂lj√ľk fi√≥kj√°t √©s adatait akt√≠v adatb√°zisainkb√≥l. Mindazon√°ltal megŇĎrizhet√ľnk bizonyos inform√°ci√≥kat f√°jljainkban a csal√°s megelŇĎz√©se, a probl√©m√°k elh√°r√≠t√°sa, a nyomoz√°sban val√≥ seg√≠ts√©gny√ļjt√°s, a jogi felt√©teleink √©rv√©nyes√≠t√©se √©s/vagy a vonatkoz√≥ jogi k√∂vetelm√©nyek betart√°sa √©rdek√©ben.

Cookie-k és hasonló technológiák

A legt√∂bb webb√∂ng√©szŇĎ alap√©rtelmez√©s szerint elfogadja a cookie-kat. Ha √ļgy tetszik, √°ltal√°ban be√°ll√≠thatja b√∂ng√©szŇĎj√©t a cookie-k elt√°vol√≠t√°s√°ra √©s a cookie-k elutas√≠t√°s√°ra. Ha √ļgy d√∂nt, hogy elt√°vol√≠tja a cookie-kat vagy elutas√≠tja a cookie-kat, az hat√°ssal lehet Szolg√°ltat√°saink bizonyos funkci√≥ira vagy szolg√°ltat√°saira. Ha le szeretne iratkozni a hirdetŇĎk √©rdeklŇĎd√©sen alapul√≥ hirdet√©seirŇĎl a Szolg√°ltat√°sainkon, l√°togasson el a http://www.aboutads.info/choices/ oldalra.

Ha k√©rd√©se vagy megjegyz√©se van az adatv√©delmi jogaival kapcsolatban, √≠rjon nekem a k√∂vetkezŇĎ c√≠mre:

https://www.instagram.com/gelsonluz.m/

13. FRISS√ćT√úK EZT AZ ADATV√ČDELMI IR√ĀNYELVET?

R√∂viden: Igen, sz√ľks√©g szerint friss√≠tj√ľk ezt az adatv√©delmi szab√°lyzatot, hogy megfelelj√ľnk a vonatkoz√≥ t√∂rv√©nyeknek.

Ezt az adatv√©delmi szab√°lyzatot idŇĎrŇĎl idŇĎre friss√≠thetj√ľk. Ha l√©nyeges v√°ltoztat√°sokat hajtunk v√©gre ezen az adatv√©delmi szab√°lyzaton, √©rtes√≠thetj√ľk √Ėnt az ilyen v√°ltoz√°sokr√≥l sz√≥l√≥ √©rtes√≠t√©s j√≥l l√°that√≥ k√∂zz√©t√©tel√©vel, vagy k√∂zvetlen√ľl √©rtes√≠t√©s k√ľld√©s√©vel. Javasoljuk, hogy rendszeresen tekintse √°t ezt az adatv√©delmi szab√°lyzatot, hogy t√°j√©koz√≥djon arr√≥l, hogyan v√©dj√ľk adatait.

14. HOGYAN LEHET KAPCSOLATBAN VEL√úNK KAPCSOLATBA AZ ADATV√ČDELMI IR√ĀNYELVET KAPCSOLATBAN?

Ha k√©rd√©se vagy megjegyz√©se van ezzel az adatv√©delmi szab√°lyzattal kapcsolatban, k√ľldj√∂n nekem √ľzenetet:

https://www.instagram.com/gelsonluz.m/

15. HOGYAN LEHET √ĀTTEKINT√ČSE, FRISS√ćT√ČSE VAGY T√ĖRL√ČSE A TŇźLŇźL GYŇįJTETT ADATOKAT?

√Ėnnek jog√°ban √°ll hozz√°f√©r√©st k√©rni az √ĖntŇĎl gyŇĪjt√∂tt szem√©lyes adatokhoz, m√≥dos√≠tani vagy t√∂r√∂lni azokat. Ha szem√©lyes adatainak fel√ľlvizsg√°lat√°t, friss√≠t√©s√©t vagy t√∂rl√©s√©t szeretn√© k√©rni, k√©rj√ľk, ny√ļjtson be k√©relmet a k√∂vetkezŇĎ c√≠men:

https://www.instagram.com/gelsonluz.m/

Fontos: Kapcsolatunkat ennek a dokumentumnak a portug√°l v√°ltozata fogja szab√°lyozni ‚Äď Ezt a verzi√≥t az √Ėn k√©nyelme √©rdek√©ben leford√≠tottuk, √©s nem √©rtelmezz√ľk a portug√°l nyelvŇĪ v√°ltozat m√≥dos√≠t√°sak√©nt.

COMMENTS

Name

ar,1,br,1,cn,1,de,1,dk,1,en,1,es,1,fi,1,fr,1,hi,1,hu,1,id,1,it,1,jp,1,kr,1,nl,1,no,1,pl,1,ro,1,ru,1,se,1,tr,1,vn,1,w1,1,
ltr
static_page
Gelson Luz: ūüďĖ Adatv√©delmi Ir√°nyelvek (HU)
ūüďĖ Adatv√©delmi Ir√°nyelvek (HU)
Gelson Luz
https://www.gelsonluz.com/p/adatvedelmi-iranyelvek-hu.html
https://www.gelsonluz.com/
https://www.gelsonluz.com/
https://www.gelsonluz.com/p/adatvedelmi-iranyelvek-hu.html
true
4069171287594906889
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content